• RASK FRAKT-LEVERING
  • BETAL ENKELT MED KLARNA
  • VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR
0
Ønskeliste
0
Handlekurv

EVOC Evoc Sykkelhansker Lite Touch Glove Black

Evoc Sykkelhansker Lite Touch Glove Black
Beskrivelse
Møt den ultimate følgesvennen for dine sommerturer og heteste konkurranser – Lite Touch Glove. Disse hanskene er spesielt designet for syklister som ikke lar høye temperaturer stoppe deres lidenskap. Med en kombinasjon av høyteknologiske materialer og gjennomtenkt design, gir disse hanskene deg fordeler som enhver syklist drømmer om under lange, svette økter. Uansett om du er en terrengsyklist som tar deg an bratte bakker, en landeveissyklist som presser tempoet på asfalten, eller en BMX-rytter som utfører triks i parken, vil du sette pris på hvordan Lite Touch Glove føles som en del av deg. Den helt perforerte håndflaten sikrer at hendene dine får den luftstrømmen de trenger for å holde seg kjølige og tørre. Overmaterialet er ikke bare pustende, men også fleksibelt, noe som gir en nær kontakt med sykkelen for maksimal kontroll. Med disse hanskene kan du fokusere helt på syklingen din uten å bekymre deg for ubehagelige eller svette hender. De er lette nok til at du kan glemme at du har dem på deg, men robuste nok til å gi beskyttelse og grep der det trengs. Så, sett deg på sykkelen og la Lite Touch Glove ta seg av hendene dine, slik at du kan ta deg av veien foran deg.

Fordeler:
- Optimal ventilasjon
- Pustende materiale
- Hudnær passform
PÅ DETALJNIVÅ
Artikkelnummer0121294
EAN-kode-
VaremerkeEVOC
FargeSvart
Spesifikasjon
PersonaliseringTerrengsykling
KjønnUnisex, Dame, Herre
Produsentens farge-
Produsentens nettstedwww.evocsports.com/
Bruksområde 

Bruksområde

KLÆR

Angir hva produsenten først og fremst mener er et passende bruksområde. Selvfølgelig kan du bruke klærne til annen sykling om du vil.

SKO

Her er bruksområdet mer knyttet til funksjon (enn hva som gjelder for klær). Selvfølgelig går det for eksempel helt utmerket å sykle landevei med terrengsykkelsko/-pedaler, men for at du skal få maksimalt ut av syklingen anbefaler vi riktig sko for den respektive sykkelen.

Terrengsykling
Produsentens artikkelnummer-
Sykkelklær
Hansketype 

Hansketype

Lobsterhansker

Disse smarte hanskene er delt inn i to separate lommer for peke- og langfingeret, samt ring- og lillefingeren.

Den grunnleggende ideen er at fingrene skal dele kroppsvarmen slik at de forblir varme. Lobsterhanskene er kanskje ikke helt så varme som en klassisk votter, men de gir derimot mye mer fingerferdighet. Den effektive 3-finger designen gir høy fleksibilitet og inngår ingen kompromisser med hverken grep eller smidighet.

Alt dette betyr at de passer perfekt for sykling siden du enklere kan gire med dem, og du eliminerer eventuell bekymring over din evne til raskt å nå bremsespakene når det trengs.

Kortfingerhansker

Tradisjonelle sykkelhansker som dekker hele hånden men mangler fingertupper. En godt ventilert 5-fingers hanske som er perfekt for sykling, delvis fordi du lynraskt kan både gire og bremse med maksimal fingertupp-følelse, samtidig som du får et visst mål av beskyttelse om du skulle være uheldig å falle.

Jo, de er ikke like varme som en vott eller en hanske med lange fingre, men de gir derimot både økt følelse, fingerferdighet og ventilasjon. Den effektive og lette designen med 5 fingre gir skyhøy fleksibilitet og inngår ingen kompromisser med grep, føljsomhet eller smidighet.

Langfingerhansker

Tradisjonelle sykkelhansker som dekker både hånden og alle fingrene. En smidig 5-fingers hanske som er perfekt for sykling fordi du lynraskt kan både gire og bremse med bevart følelse, samtidig som du får et relativt godt beskyttelse om du skulle være uheldig å falle.

Jo, de er ikke like varme som en vott, men takket være sine lange fingre gir de derimot både økt følelse og fingerferdighet. Den effektive og lette designen med 5 fingre gir dessuten høy fleksibilitet og inngår ingen kompromisser med grep, føljsomhet eller smidighet.

Tumhansker

Den varmeste formen for hanske hvor den grunnleggende ideen er at fingrene skal dele kroppsvarmen slik at hele hånden forblir varm selv når det er virkelig kaldt. Det kan kanskje høres for godt ut til å være sant, men tumvottene er virkelig både funksjonelle, pålitelige og fullstendig overlegne effektive under svært kalde forhold.

Jo, de er kanskje ikke like føljsomme eller smidige som hansker med separate fingre, men når det dreier seg om ren varme, så er det rett og slett ingenting som slår tumvottene på fingrene... så å si.

Styrehansker

Disse er hanskene du vil ha når det begynner å bli virkelig kaldt. I motsetning til dine vanlige hansker, fester du enkelt disse hanskene på styret (finnes både for buede styre og rette styre) og ja, det er like enkelt å ta dem av når de ikke trengs.

De passer dessuten til alle typer sykler, og det går helt utmerket å bruke dem sammen med dine vanlige sykkelhansker for å skape ekstra isolasjon, helt perfekt når det er virkelig kjølig der ute.

Langfingerhansker
BerøringsskjermkompatibelJa
KUNDENES MENINGER

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
MENY