• RASK FRAKT-LEVERING
  • BETAL ENKELT MED KLARNA
  • VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR
0
Ønskeliste
0
Handlekurv
Deler  >  Dekk  >  Gravelbike dekk

PANARACER Panaracer Gravelking Sk Folding Tyre 700X35C Tlc Black/Black

Panaracer Gravelking Sk Folding Tyre 700X35C Tlc Black/Black
Beskrivelse

Leter du etter et dekk som er mer aggressivt enn GravelKing med slitebanen? GravelKing Sk kan bare være dekket du trenger for de hardere veiene. Aggressive knotter, ZSG naturgummiblanding, punkteringsbeskyttelsesbryter og AX-α spesiell foring med lav rullemotstand gjør Gravelking til et dekk hvor som helst.

ZSG (Zero Slip Grip) Naturlig forbindelse
Denne forbindelsen har samme lave rullemotstand som premiumforbindelsen. Den forbedrede slitestyrken gjør den perfekt for et langvarig treningsdekk med en utmerket tur.

AX-α (Advanced Extra Alpha Cord)
AX-teknologien bruker ekstremt smal ledning som er vevd med en super høy tetthet inn i huset for lys og fleksibilitet. Denne økte tettheten forbedrer motstanden mot kutt og slitasje.

Anti-flat kabinett
Antipunkturforsterkning gjennom dekkene styrker motstanden mot kutt og klype flater.

Tubeless Compatible (TLC)
Dekk med funksjonen "Tubeless compatible" kan valgfritt kjøres uten at en rør tetter melk.

PÅ DETALJNIVÅ
Artikkelnummer009715400100J
EAN-kode4931253013782
VaremerkePANARACER
FargeSvart
Knutenummer0097154
Spesifikasjon
SykkeltypeGravelbike
Produsentens artikkelnummerRF735-GKSK-B
Sykkeldekk & slanger
Type dekk 

Type dekk

Hvilke typer dekk finnes det?

Dekk for slanger - Kanttrådsdekk der du alltid skal bruke slange.

Tubeless Ready - Kanttrådsdekk der du kan velge å bruke slange eller kjøre slangeløst ved hjelp av tubelessvæske. Husk at du må ha et hjul (felg) som tåler dette, eller at du bruker et Tubeless-konverteringskit. Tubeless Ready er fremtiden for alle typer sykler, punkteringssikkert, lavere rullemotstand og bedre komfort.

Tubeless/UST - Kanttrådsdekk som er ment å kjøres helt uten slange eller tetningsvæske. Dessverre blir disse dekkene tunge så de har mer eller mindre forsvunnet og blitt erstattet av Tubeless Ready-dekk.

Tubedekk – Et dekk der dekk og slange er en enhet. Et tubedekk passer kun på spesielle tub-hjul, siden de må limes fast på felgen. Tubedekk er fortsatt profesjonelle syklisters valg innenfor særlig landeveissykling og cyclocross, men forekommer også innen mountainbike. Fordelen med et tubedekk er at det gir god komfort, kan kjøres med lavt trykk (cyclocross, mountainbike) og er sikkert hvis du skulle punktere i høy fart i en nedoverbakke, det skrenser ikke av felgen. Ulempen er at det er vanskelig å montere og dyrt siden du må kaste hele dekket ved en punktering.

Tubeless Ready
Dekk for slangeløse systemer
Dekkbredde35
Dekkbredde i tommer-
Reflekterende sideNei
Trådtetthet-
Godkjent for elsykkel 

Godkjent for elsykkel

Det er ikke noe lovpålagt krav til spesielle dekk for elsykler, men siden disse syklene er tyngre enn vanlige standardsykler og hastighetene blir høyere, anbefaler dekkprodusenter og sykkelprodusenter at du bruker dekk godkjent for elsykler.

E-Bike 25: Dekk godkjent for elsykler som selges på det svenske markedet.

E-Bike 50: Dekk godkjent for elsykler med større motorer, disse syklene klassifiseres som mopeder.

Nei
Dekkdimensjon 

Dekkdimensjon

Vi har valgt å oppgi alle dekk- og slangedimensjoner i henhold til ETRTO-standarden*. Dette betyr at alle mål er oppgitt i mm, for eksempel 37-622 hvor 37 er bredden på dekket og 622 er dekkets indre diameter.

Den enkleste måten å kjøpe riktig dekk eller slange på er å se på dine nåværende dekk (dekkdimensjonen står alltid på dekksidene) og kjøpe samme dimensjon som du allerede har.

*ETRTO (European Tyre and Rim Technical Organisation).

35-622
KUNDENES MENINGER

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
MENY