• RASK FRAKT-LEVERING
  • BETAL ENKELT MED KLARNA
  • VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR
0
Ønskeliste
0
Handlekurv

CONTINENTAL Continental Cykeldäck Ruban 29" 65-622 (2,6) Shieldwall, Vikbart, Tr

Continental Cykeldäck Ruban 29" 65-622 (2,6) Shieldwall, Vikbart, Tr
Beskrivelse

Over landet til byen
Den energibesparende SUV-allrounderen som tar deg både på landsbygda og inn i byen. Ledsageren for å kjøre til jobb, løpe ærend og gå ut i helgen. Energibesparende, hurtigrullende senterlist, alltid i kjørefeltet når du svinger.

PureGrip
Basert på den aktiverte silika-forbindelsen, jobbet vi målrettet mot en sammensatt teknologi i ytelsessegmentet. Etter intensiv utviklingsarbeid produserte resultatet av forsknings- og utviklingsavdelingen i Korbach en ny sammensatt teknologi med enestående grep og langsporingsegenskaper. Den nye gummiforbindelsen med det selvforklarende navnet "PureGrip" ligger bak BlackChili-forbindelsen og brukes i ytelsesprodukter i løps- og terrengsykkelsegmentene. Her sikrer det langvarig trekkraft og høy kjørelengde av Continental-dekk, som utelukkende er produsert i produksjonsanlegget i Hefei (Asia).

ShieldWall
ShieldWall -systemet kombinerer den optimale kombinasjonen av høy punkteringsbeskyttelse og best jevn kjøring med lav vekt. Dette er muliggjort av et ekstra punkteringsbeskyttelseslag som løper rundt dekket, som består av et fint vevd tverrstoff. Dette gir dekket en høy motstand mot punkteringer og skader. Til tross for ekstra lag har dekket svært gode dempende egenskaper og høy fleksibilitet for å tilpasse seg perfekt til overflaten. Den revolusjonerende Tubeless Ready -foten gjør montering av dekket enkelt og ukomplisert. Conti Revo-Sealant forsegler pålitelig.

PÅ DETALJNIVÅ
Artikkelnummer012282300091X
EAN-kode4019238056327
VaremerkeCONTINENTAL
FargeSvart
Spesifikasjon
SykkeltypeHybrid/Standard/Trekking
Produsentens artikkelnummer150579
Sykkeldekk & slanger
Type dekk 

Type dekk

Hvilke typer dekk finnes det?

Dekk for slanger - Kanttrådsdekk der du alltid skal bruke slange.

Tubeless Ready - Kanttrådsdekk der du kan velge å bruke slange eller kjøre slangeløst ved hjelp av tubelessvæske. Husk at du må ha et hjul (felg) som tåler dette, eller at du bruker et Tubeless-konverteringskit. Tubeless Ready er fremtiden for alle typer sykler, punkteringssikkert, lavere rullemotstand og bedre komfort.

Tubeless/UST - Kanttrådsdekk som er ment å kjøres helt uten slange eller tetningsvæske. Dessverre blir disse dekkene tunge så de har mer eller mindre forsvunnet og blitt erstattet av Tubeless Ready-dekk.

Tubedekk – Et dekk der dekk og slange er en enhet. Et tubedekk passer kun på spesielle tub-hjul, siden de må limes fast på felgen. Tubedekk er fortsatt profesjonelle syklisters valg innenfor særlig landeveissykling og cyclocross, men forekommer også innen mountainbike. Fordelen med et tubedekk er at det gir god komfort, kan kjøres med lavt trykk (cyclocross, mountainbike) og er sikkert hvis du skulle punktere i høy fart i en nedoverbakke, det skrenser ikke av felgen. Ulempen er at det er vanskelig å montere og dyrt siden du må kaste hele dekket ved en punktering.

Tubeless Ready
Dekk for slangeløse systemer
Dekkbredde65
Dekkbredde i tommer2.60"
Reflekterende sideNei
Trådtetthet180 tpi
Godkjent for elsykkel 

Godkjent for elsykkel

Det er ikke noe lovpålagt krav til spesielle dekk for elsykler, men siden disse syklene er tyngre enn vanlige standardsykler og hastighetene blir høyere, anbefaler dekkprodusenter og sykkelprodusenter at du bruker dekk godkjent for elsykler.

E-Bike 25: Dekk godkjent for elsykler som selges på det svenske markedet.

E-Bike 50: Dekk godkjent for elsykler med større motorer, disse syklene klassifiseres som mopeder.

Ja - 25 km/t
Dekkdimensjon 

Dekkdimensjon

Vi har valgt å oppgi alle dekk- og slangedimensjoner i henhold til ETRTO-standarden*. Dette betyr at alle mål er oppgitt i mm, for eksempel 37-622 hvor 37 er bredden på dekket og 622 er dekkets indre diameter.

Den enkleste måten å kjøpe riktig dekk eller slange på er å se på dine nåværende dekk (dekkdimensjonen står alltid på dekksidene) og kjøpe samme dimensjon som du allerede har.

*ETRTO (European Tyre and Rim Technical Organisation).

65-622
KUNDENES MENINGER

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
MENY