• RASK FRAKT-LEVERING
  • BETAL ENKELT MED KLARNA
  • VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR
0
Ønskeliste
0
Handlekurv

PRO PRO Styrestamme Koryak 31.8mm/6° Sort

PRO Styrestamme Koryak 31.8mm/6° Sort
Beskrivelse
Når du begir deg ut på veier eller stier, er det viktig å ha utstyr som ikke bare er pålitelig, men som også forbedrer sykkelopplevelsen din. Koryak styrstammen er designet for å møte behovene til de mest krevende syklistene, enten du er en terrengsykkelentusiast som takler tøffe stier eller en landeveissyklist som søker maksimal ytelse.

Med sin 90 mm lengde gir Koryak styrstammen en optimal balanse mellom komfort og kontroll, noe som gjør den til et perfekt valg for å finjustere sykkelens posisjonering. Laget av høykvalitets materiale, tilbyr den en robust konstruksjon som tåler påkjenningene som sykling i varierende terreng medfører.

Styrstammens 31.8 mm klemmediameter sikrer en stabil og sikker tilkobling til styret, mens 6 graders vinkel tilbyr en tilpassbar posisjon som kan justeres etter din kjørestil og komfort. Den er også enkel å montere på sykkelen din takket være dens standardiserte 1 1/8 tommers gaffelrørsdiameter, noe som gjør den kompatibel med de fleste moderne sykler.

Enten du er ute på en rolig tur i naturen eller vil sette nye rekorder på dine lokale spor, vil Koryak styrstammen være en oppgradering du kan stole på.

Fordeler:
- Optimal balanse og kontroll
- Robust og holdbar konstruksjon
- Tilpassbar og kompatibel
PÅ DETALJNIVÅ
Artikkelnummer0120575
EAN-kode-
VaremerkePRO
FargeSvart
Lengde-
Spesifikasjon
Produsentens farge-
Produsentens nettstedwww.pro-bikegear.com/global/
MaterialeAluminium
Vinkel6°, -6°
Feste styrestam/styre31,8 mm
Lengde-
KUNDENES MENINGER

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
MENY