• RASK FRAKT-LEVERING
  • BETAL ENKELT MED KLARNA
  • VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR
0
Ønskeliste
0
Handlekurv

CATEYE Cateye Frontlys Gvolt60 Black

Cateye Frontlys Gvolt60 Black
Beskrivelse
GVolt60 er den ultimate følgesvennen for syklister som ikke lar mørket hindre dem fra å ta seg ut på veiene eller stiene. Med en lysstyrke på 60 Lux og tre forskjellige lysmodi, gir dette frontlyset deg den synligheten og tilpasningsevnen som kreves for alle typer sykkelturer. Den kompakte designen gjør at den enkelt kan monteres på styret, og med et raskt håndgrep løsnes den for enkel lading. GVolt60 er utstyrt med et kraftig oppladbart Li-ion batteri som sikrer at du har lys under hele turen. Med en ladetid på bare 6,5 timer via Micro USB er den alltid klar for ditt neste eventyr. I tillegg har lyset en praktisk minnefunksjon som husker din sist brukte lysmodus, samt en ladeindikator som holder deg informert om batteristatus. For å holde deg trygg i all slags vær, er GVolt60 vannbeskyttet i henhold til IPX4-standard, noe som betyr at den tåler sprut og regn uten problemer. Og når det gjelder montering, gjør FlexTight™ H-34N braketten det enkelt å feste lyset på sykkelen uten verktøy. FlexTight™ er en innovativ og allsidig løsning som passer nesten alle styrer og rammer, og justeres enkelt for hånd. Med sine kompakte mål på 36 x 106 x 44 mm og en vekt på kun 91,5 gram (inkludert batteri), er GVolt60 en lett og effektiv måte å øke synligheten og sikkerheten på sykkelen.

Fordeler:
- 60 Lux Høy Lysstyrke
- Oppladbart Li-ion Batteri
- Vannbeskyttet IPX4 Design
PÅ DETALJNIVÅ
Artikkelnummer01213400119OS
EAN-kode4990173036677
VaremerkeCATEYE
FargeSvart
Spesifikasjon
Produsentens farge-
Vekt (ifølge produsenten)-
Produsentens nettstedwww.cateye.com/intl/
MaterialePlast
Produsentens artikkelnummerCEGL-5350131
Sykkellys
Bruksområde 

Bruksområde

Synlig: En belysning som fungerer bra i byen, men hvis du vil være sikker på å bli sett, anbefaler vi at du går opp ett eller to nivåer.

SynligBra: Du blir godt sett og du kan føle deg trygg.

Synlig – Best: Du blir svært godt sett. Her finner du lys (gjelder frontlys) som er mellom 70 og 200 lumen.

Se og Bli Sett – Bra: Inngangsnivået for deg som ikke bare vil bli sett, men også trenger å se. Lysene her er mellom 200 og 400 lumen.

Se og Bli Sett – Bedre: Nå begynner det å bli virkelig bra lys og du kan helt klart legge ut på mørkere veier. Lysene her er mellom 400 og 600 lumen og alle har integrert batteri.

Se og Bli Sett – Best: Våre kraftigste lys for sykkelpendling, og flere er også så sterke at de håndterer trening på grusvei og finere skogssti. Lysene her er 600 lumen og oppover, men i motsetning til rene treningsslys har disse lysene integrert batteri, noe som forenkler håndteringen ved av- og påmontering.

Trene: Enklere hodelykter som passer best som følge når du løper eller er ute og går.

Trene – Bra: Her finner du en blanding av styremonterte lys med integrert batteri og hode-/frontlys med løst batteri. Skal du ikke ut på de smaleste stiene, så strekker disse lysene veldig langt. Et tips er å kombinere et styremontert lys med en hodelykt. Lysene her er mellom 700 og 2000 lumen.

Trene – Best: Nå snakker vi rallybil, hvis du møter en bil eller en annen syklist må du dimme ned ellers kjører de i grøften. På dette nivået kan du trene i mørket som om det var dag. Her finner du lys som har 2000 lumen eller mer.

Se og bli sett - Bra
BelysningstypeFrontlys
Batteritype-
Lysmodus-
Lyskilde-
Brenntid-
Lysstyrke (Lux)-
Feste-
Elektronikk
OppladbarUSB Ladbar
KUNDENES MENINGER

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
MENY