• RASK FRAKT-LEVERING
  • BETAL ENKELT MED KLARNA
  • VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR
0
Ønskeliste
0
Handlekurv

CAVO Cavo Multisportlampe 4000 lm med Sykkelfester

Cavo Multisportlampe 4000 lm med Sykkelfester
Beskrivelse

Den ekstremt kraftige lampen Cavo 4000 har et kompakt design og fire forskjellige lysinnstillinger å velge mellom. Dette er virkelig en kraftig lampe med høy byggekvalitet og en lysstyrke på opptil hele 4000 Lumen, som er perfekt tilpasset for deg som ønsker svært mye lys i skogen. Dens bredt spredte lysstråle produserer et kraftig lys både på nært hold og på lang avstand (opp til 150 meter foran deg), noe som er ideelt for dine raskere turer i terrenget.

Kroppen er laget av et robust aluminiumshus og dens design med eksterne kjøleribber sørger for å holde lampen tilstrekkelig avkjølt, alt for å tilby litt ekstra beskyttelse til de fem kraftige lyskildene. Lampen er også klassifisert med IP65, noe som i praksis er den høyeste tetthetsgraden mot mekanisk inntrengning (støvtett og sprutsikker). 

Det eksterne batteriet har en brenntid på opp til 6 timer (avhengig av hvilken lysinnstilling du velger) og du bytter enkelt mellom lampens 4 forskjellige moduser med simple trykknappkommandoer. Med et kort trykk tennes lampen, med ytterligere korte trykk bytter du mellom de 4 forskjellige innstillingene, og med et lengre trykk slås den av.

I tillegg inkluderer settet fra starten et feste for styret, et feste for hjelmen, et oppladbart batteri og en batterilader som selvsagt er tilpasset våre skandinaviske stikkontakter. Batteriet er utstyrt med et smart neoprenetui som gjør det enkelt å feste det rundt for eksempel rammen eller styrestammen.

  • Styrke: Opp til hele 4000 lumen (5xCREE T6 LED)
  • Størrelse: 42 x 50 mm
  • Materiale: Aluminium (6061)
  • Batteri: 7,4V 8800mAh Li-pol
  • Brenntid: Fra 1,5 timer i 100%-modus og opp til 6 timer i 25%-modus
  • Fire forskjellige moduser: 100%, 50%, 25% og blinkende
  • Oppladningstid: Rundt 7 timer
  • Klasse: IP65 (støvtett og sprutsikker)
PÅ DETALJNIVÅ
Artikkelnummer00005970004OS
EAN-kode7332440760224
VaremerkeCAVO
FargeGrå
AnnetLaddare, fäste för hjälmen och huvudsele för användning som pannlampa
Spesifikasjon
Produsentens artikkelnummer-
MaterialeAluminium
Produsentens artikkelnummer15-204
Sykkelutstyr
Annet-
Sykkellys
Bruksområde 

Bruksområde

Synlig: En belysning som fungerer bra i byen, men hvis du vil være sikker på å bli sett, anbefaler vi at du går opp ett eller to nivåer.

SynligBra: Du blir godt sett og du kan føle deg trygg.

Synlig – Best: Du blir svært godt sett. Her finner du lys (gjelder frontlys) som er mellom 70 og 200 lumen.

Se og Bli Sett – Bra: Inngangsnivået for deg som ikke bare vil bli sett, men også trenger å se. Lysene her er mellom 200 og 400 lumen.

Se og Bli Sett – Bedre: Nå begynner det å bli virkelig bra lys og du kan helt klart legge ut på mørkere veier. Lysene her er mellom 400 og 600 lumen og alle har integrert batteri.

Se og Bli Sett – Best: Våre kraftigste lys for sykkelpendling, og flere er også så sterke at de håndterer trening på grusvei og finere skogssti. Lysene her er 600 lumen og oppover, men i motsetning til rene treningsslys har disse lysene integrert batteri, noe som forenkler håndteringen ved av- og påmontering.

Trene: Enklere hodelykter som passer best som følge når du løper eller er ute og går.

Trene – Bra: Her finner du en blanding av styremonterte lys med integrert batteri og hode-/frontlys med løst batteri. Skal du ikke ut på de smaleste stiene, så strekker disse lysene veldig langt. Et tips er å kombinere et styremontert lys med en hodelykt. Lysene her er mellom 700 og 2000 lumen.

Trene – Best: Nå snakker vi rallybil, hvis du møter en bil eller en annen syklist må du dimme ned ellers kjører de i grøften. På dette nivået kan du trene i mørket som om det var dag. Her finner du lys som har 2000 lumen eller mer.

Trening - Best
BelysningstypeFrontlys
BatteritypeLitium-jon
Lysmodus3 fasta och 1 blinkande
Lysstrøm (Lumen)Upp till 4000 lumen
Lyskilde5 st CREE LED
Brenntid4000 lm 1.5 h, 2000 lm 3 h, 1000 lm 6 h
BatteriindikatorJa
Ladetid7 h
FesteO-ringsfäste (monteras utan verktyg)
Elektronikk
OppladbarJa (stikkontakt)
KUNDENES MENINGER

LIKNENDE PRODUKTER

-24%
Gaciron Sykkellykt Commuter X 800
699 kr
534 kr
Innsparing
Cateye Sykkellykt Hl-El135
199 kr
fra 190 kr
Innsparing
-57%
Gaciron Sykkellys Speed X 1800 + Fjernkontroll

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
MENY