Online sykkel shop - Bikester
Nye modeller nå på lager
NikeBrandHeader
Populære og stilige løpesko og klær
Nike utvikler og produserer treningsplagg og sko med fantastisk design og høy funksjonalitet. Takket være den nyeste teknologien og forskningsresultater er Nike alltid i forkant når det gjelder funksjon og design. Deres imponerende sortiment inneholder alt fra joggesko til treningsklær, og er svært populær blant treningsentusiaster.

Nike

1 Produkter
Filter
Nullstill

Farge

  • Gul

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Nike Legacy Løpetrøyer kortermet Herre Gul
Nike Legacy Løpetrøyer kortermet Herre Gul Gul
Nike
Legacy Løpetrøyer kortermet Herre Gul
RRP 289 kr 199 kr
  • Versjoner: S
- 31 %

Nike treningstøy

Her i Bikester har vi mange kvalitetsprodukter fra Nike beregnet på triathlon trening. Triathlon er en multisport som består av svømming, sykling og løping, hvor man skal skifte tøy mellom hver innsats. Vårt sortiment av Nike treningsklær har gode funksjoner med tanke på høy intensitet. De har god fukttransportering og de puster bra. Skoene på sin side har god demping og komfortabel såle. Visste du at Nike er spesielt opptatt av at deres sko skal være lette? Bikester har et godt utvalg treningstøy- og sko fra Nike til både dame og herre.
nike-drifit

Alle er atleter

I 1964 startet Bill Bowerman og Phil Knight opp under navnet Blue Ribbons Sport. Åtte år senere endret de navn til Nike Inc, og dermed hadde ballen virkelig begynt å rulle for en økende suksess. De sponser i dag mange store idrettsstjerner. Nike spesialiserer seg på produkter til fotball, basketball, løping og studiotrening. Men de har også et mangfold av andre klær og produkter, blant annet myntet mot triathlon, skating og de fører et bredt sortiment av streetwear. De har rundt 700 butikker spredd rundt i hele verden.
I følge Nike, er man en atlet så lenge en har en kropp. De strekker seg for å nå alle ulike kundegrupper, enten du vil kle deg sporty på fritida eller dedikerer deg til din idrett. Og deres hovedmål er, i følge dem selv, å bringe inspirasjon og innovasjon til alle atleter der ute.
Nike er et varemerke som er assosiert med politisk engasjement, og de legger vekt på at unge mennesker bør få et aktivt og sunt liv. De mener at de har et samfunnsansvar overfor de unge spesielt, for at de skal få et varig og godt forhold til det å være i aktivitet, og understreker at dette bør gjøres på en morsom måte med positive opplevelser på skole og fritid.

Stort merke, stort tvalg

Skal du oppdatere treningsgarderoben? Enten du skal supplere med noe eller er helt i startgropen, har vi tøy som kan oppfylle dine behov. Vårt tøy fra Nike er skreddersydd for alle som vil sykle og/eller løpe. Her i Bikester har vi for eksempel både langermede og kortermede løpetrøyer i mange varianter. Det er ikke så dumt å ha minst en av hver dersom du løper mye og ofte. På sommerhalvåret er det kjekt å ha mer luft på både armer og bein. Vi har også både shorts og lange løpebukser. Dersom man liker tights, kan vi tilby et godt utvalg av funksjonelle løpetights, og her er det også mulig å kjøpe shortser med litt vidde på slik at man kan unngå å bli klam dersom det er varmt ute, eller dersom man lett blir opphetet når man beveger seg. Alt beror på både personlige forutsetninger og klima!
Vi har både overdeler og underdeler i ulike farger og utforminger. Velg med eller uten detaljer som glidelås i halsen, hette og mønster/trykk. Vi har singletter, kortermede t-skjorter og langermede trøyer. Med et variert utvalg sokker og undertøy som også puster ligger alt til rette for høy komfort på treningen! Det plaggene og skoene har til felles er den umiskjennelige logoen til Nike, deres varemerke gjennom tidene. Med treningstøy fra Nike kan du være sikker på at du kjører stilsikkert samtidig som at du gjør ditt for en hyggelig treningsøkt!
Vi fører blant annet:

  • Løpesko
  • Løpetrøyer
  • Funksjonelt undertøy
  • Løpesokker
  • Løpebukser- og shortser