Åpnes ikke PayPal`s innloggingsside?

Klikk her
for å forsøke igjen.

Vennligst vent. Din ordre behandles.

Nike Free RN

8 Produkter
Merker
  • 2
  • 2
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
Pris i kr
Kundeanmeldelser
Sorter etter
Side 1 av
1

Sko for naturlig løping

Om du elsker å løpe ute på sommeren mens solen går ned i horisonten, eller løpe inne på tredemølle mens det regner og snør ute, bør du skaffe deg de nye skoene i natural-running serien til Nike. Den er fullspekket med ny teknologi som hever løpeopplevelsen din enda et par hakk. Sålen er blant annet oppdelt i ulike soner som kan utvides og minskes etter hva slags underlag du løper på. Nike er blitt markedsledende innen joggesko de siste 10 årene. Dette er mye grunnet at de har kombinert teknologi, innovasjon og design med stort hell. Skoene er like populære blant idrettsutøvere, mosjonister og moteløver. Meningen bak Nike RN er at foten skal bevege seg så naturlig som mulig slik at du styrker og utvikler muskulaturen i beina dine på en naturlig måte. Med denne tanken i bakhodet har designerne hos Nike skapt en såle med svært stor fleksibilitet og lavere «dropp». Teknologien er skapt slik at du bør bruke skoene forsiktig og i intervaller den første tiden, slik at beina dine blir vant til å bli utfordret på denne måten. Etter at denne terskelen er overvunnet vil du merke at løpsmuskulaturen din blir styrket, alt helt naturlig. Om du løper i varme perioder vil du merke at disse skoene «puster» svært bra og veier svært lite. Samtidig får man gjennom «Dynamic Flywire» god, og nødvendig, støtte i skoene. Om du foretrekker å løpe på ulike underlag vil du merke at skoenes støtdemping fungerer svært godt på tross av at dempingen er svært lett sammenlignet med andre merker. Nike Free RN

Fortsetter tradisjonen

Nike sin første satsing på naturlige joggesko kom i 2005, Nike RN er på mange måter en fortsettelse av denne arven, med fokus på hvordan man naturlig kan bygge opp muskulaturen i beina. Skoene har fått nye såler og mønster som skaper økt fleksibilitet både i lengde og bredde. Overdelen er uten sømmer og har støtte både på utsiden og innsiden av foten, begge disse tingene bidrar til å gjøre skoene svært behagelige. Det er lett å tilpasse skoene spesielt til føttene dine ved hjelp av snøring som kan skreddersys og knyttes tett på foten. I tillegg passer denne serien med sko ypperlig for deg som har plager med vond hæl og akilles, skoene har nemlig ingen hælkappe.

Komfort og støtte

Spesielt mellomsålen og yttersålen er tykkere enn andre naturlige jogge sko, og har et lavere dropp. Skoene gir ekstra god demping foran på foten. Dette skaper behagelig komfort for brukeren samtidig som skoen reagerer svært godt på ulike underlag. Det går kanaler med fleks både i lengde- og bredderetning i skoen. Dette øker fleksibiliteten til skoen i begge retninger. Samtidig går ikke disse ovennevnte kanalene gjennom hele sålen, dermed får man samme demping men bedre støtte rundt foten. Nike RN er dermed mer anvendelig enn andre sko som har fokus på naturlig løping, disse skoene kan dermed brukes av svært mange flere løpere på ulike nivåer. Entusiaster kan bruke skoene som en lett og dempet treningssko, mens mosjonisten kan bruke den til intervaller og konkurranser.


Trenger du hjelp?
Stengt telefonlinje
Mer informasjon
Nyhetsbrev
Registrer deg nå og få et gavekort på 50 kr.
Eksklusive tilbud og rabattkoder venter på deg.4

PERSONVERN
Everyday we get more people on bikes