Online sykkelbutikk
Høsten er tid for fornyelse | Oppdag nye sykler og bestill en direkte til din dør
Single-speed med e-bike power
FIXIE Inc Backspin

Tatt tilbake til det viktigste og kraftigere enn noen gang før, oppdaterer den nye FIXIE Inc. Backspin med sin Zehus-motor, egen app og enkeltutstyr som gir byturene en ny energi. En energi som får deg bort fra trafikken med et stort smil om munnen. FIXIE Inc.-sykler har alltid stått for minimalisme og en ren kjøreopplevelse. Den nye Backspin er ikke noe unntak. Her er en el-sykkel som har fjernet de synlige kablene, som så ofte ødelegger den nedstrippede estetikken. Takket være den unike Backspin-funksjonen har du også et ekstra ess i ermet: du kan lade batteriet selv mens du kjører og utvide rekkevidden. Og har du lagt merke til de diskret integrerte lysene og skjermene? Den nye FIXIE Inc. Backspin er verdt en nærmere titt.

Velg din farge
Din by – dine regler!

Den urbane jungelen er din lekeplass, og du kjenner de raskeste og beste rutene gjennom byen. Du elsker å føle brisen i håret og har ikke tatt kollektivt på evigheter. Sykling er mer enn bare praktisk for deg; det representerer frihet, enkelhet og stil. Og sykkelen din skal gjenspeile det. Men noen ganger får du lyst til å kjøre raskere - finn ut hva som er mulig med den nye FIXIE Inc. backspin!

Et ekte kraftverk for el-sykkel

Den siste generasjonen av Zehus BIKE All in One-motoren er skjult i Backspin’s bakhjul, sammen med batteriet. Ved å tråkke bakover en stund, kan du gi batteriet litt ekstra juice. Nyt 40 Nm dreiemoment med pedalassistanse; du kan stille inn støttenivået selv i appen slik at den passer til din pendling. 172Wh-batteriet i navet gir deg nok strøm til omtrent 30-60 km assistert sykling og er fulladet på 3 timer. Du kan også lade batteriet mens du ruller nedover. Ingeniørene kaller det rekreasjon - vi kaller det backspin-effekten.

Hver eneste detalj er prøvd og testet

Den ideelle hverdagssykkelen tilbyr alt du trenger i en lett og vedlikeholde pakke. Ingenting skal komme i veien for deg. I FIXIE Inc. Backspin inngår ingen kompromisser; hverken funksjon eller estetikk. Det er integrert lys i styret og setepinnen for å hjelpe deg å se og bli sett når mørket faller. Slanke skjermbeskyttere omslutter 28" hjulene, holder gjørma borte, og de 35 mm brede dekkene dine vil komfortabelt føre deg over tøffere veier. Og når vi snakker om å bære - på mindre enn 13,5 kg, er Backspin lettere enn mange bysykler uten motorer!

Smart og sikker

Selvfølgelig er lysene integrert i styret og setepinnen oppladbare. Diskrete skjermbeskyttere på 28" hjul holder gjørma borte når været ikke er på sitt beste.

Backspin-funksjon

Nedoverbakke for å lade batteriet med kinetisk energi mens du kjører - en enkel måte å få mer rekkevidde på. Ingeniører kaller det rekreasjon; vi kaller det backspin-effekten.

Rekkevidde

Rekkevidden til en el-sykkel avhenger av støtten som brukes, avstanden, din kjørestil og vinden. Det integrerte batteriet har 172Wh (wattimer) strøm - vanligvis nok til 30 til 60 kilometer sykling med støtte.

App-kontrol

Hold styr på kjøredata og batteristatus, og få presis kontroll over e-assistanse og energiutvinning i Bitride Connect-appen. En elektronisk startsperre til Backspin leveres også som standard.

Charge & Play

Det er like enkelt å lade Backspin som å lade mobiltelefonen din, og det skjer direkte på bakakselen. Alt du trenger er en stikkontakt og en tid på opptil 3 timer for å lade Backspin-batteriet fullstendig.