Åpnes ikke PayPal`s innloggingsside?

Klikk her
for å forsøke igjen.

Vennligst vent. Din ordre behandles.

Nye sykler fra toppmerkene - De første 2021 modellene er på lager

Mavic

411 Produkter
MavicBrandHeader
Mavic

Kvalitet & innovasjon siden 1889

Mavics har flere år på nakken og denne entreprenørsjelen reflekteres i utviklingen av deres kvalitetsprodukter. Av den grunn er merket meget populært blant syklister. Mavic har alt fra sykkelhjul, felger, sykkeldeler, sko til sykkelklær der de, i alle produktkategorier, imponerer med kvalitet og innovasjon.

Sorter etter
 
Side 1 av
8

MAVIC – verdensledende innen sykkelkomponenter

MAVIC er verdens største produsent av hjul for tråsykler, og det franske varemerket er ledende innen produksjon av en rekke sykkelkomponenter som sykkelnav, klanklager, kranktannhjul, pedaler, skjermer, styrelager, sykkelkjeder med mer. Produktene retter seg i første rekke mot langdistanse- og mountainbike-segmentet, og selskapet har de siste årene også utvidet sortimentet til sykkelbekledning og -tilbehør for kvinner og menn.

Et modent og kompetent selskap

MAVIC står for «Manufacture d'Articles Vélocipédiques Idoux et Chanel», som direkte oversatt betyr «Idouxs og Chanels produksjon av artikler for velicopeder». Charles Idoux og Lucien Chanel startet produksjon og salg av reservedeler for tråsykler allerede i 1889, og gjennom den mer en 125 år lange historien har det franske selskapet opparbeidet seg en anselig kompetanse og erfaring på området for sykkelkomponenter og -utstyr. MAVIC var det første selskapet som produserte tråbiler for barn, og de to tråbilmodellene som ble produsert, var svært forseggjorte for sin tid. I dag er det nesten umulig å finne igjen disse modellene, ettersom det kun ble laget noen ytterst få av hver modell.
MAVICs eventyr startet med to menn og noen reservedeler, og har utviklet seg til å bli et verdensomspennende og svært solid selskap med en stor produktportefølje innen sykkelsegmentet. Hovedkontoret ligger i den franske byen Annecy. Produktene retter seg i første rekke mot landeveis- og terrengsykling, og i tillegg til å produsere alle typer komponenter som sykkelhjul og girsystemer, nav og andre viktige sykkeldeler, har selskapets hovedfokus de siste 10-15 årene vært å utvikle det optimale hjulet til bruk i disse ekstreme grenene innen sykkelsporten. Flere av verdens aller beste langdistanseryttere benytter seg av MAVICS produkter, der hjulets vekt og funksjonalitet selvsagt er av aller største betydning.

MAVIC hos Bikester

MAVICs produkter er representert i stort antall hos Bikester. Alle produktene gjennomgår en rekke standardiserte tester, og er under stadig utvikling. Sikkerheten er spesielt viktig for hjul og hjulsett, felger, gir og bremser, ettersom det handler om at produktet skal tåle ekstrem bruk i sykkelsporet. Produsenten tar brukerne på alvor i aller høyeste grad, og sikkerheten har høyeste prioritet. Derfor er også dedikerte sykkelentusiaster og erfarne ryttere en del av produktutvikling- og testprosessene, og både sykkelnav og felger, klær og computere samt alle de andre produktene er testet i sykkelsporet før de slippes på markedet.
Selskapet er hovedsponsor for en rekke sykkellag og enkeltryttere, blant annet vår egen Edvald Boasson Hagen og tidligere også Team Cervelo, som Thor Hushovd syklet for da han ble verdensmester i landeveisritt. For å komme i en slik posisjon som det franske selskapet har i dag, er kvalitet, brukertilfredshet, sikkerhet og soliditet en forutsetning. MAVIC skårer høyt på alle disse områdene, og kan uten tvil assosieres med kvalitet, høy standard, kompetanse, moderne teknologi og nyskapning.


Har du noen spørsmål?
Send oss din forespørsel ved å bruke kontaktskjemaet eller besøk vår FAQ-seksjon med ofte stilte spørsmål og svar.
Nyhetsbrev
Registrer deg nå og få et gavekort på 50 kr.
Eksklusive tilbud og rabattkoder venter på deg.4

PERSONVERN
Everyday we get more people on bikes