Åpnes ikke PayPal`s innloggingsside?

Klikk her
for å forsøke igjen.

Vennligst vent. Din ordre behandles.

Bestill innen klokka 16.00 den 18.12.2019 for leveranse før jul.** | Sykler innen klokken 12.00 18.12.2019

Lotteri informasjon

Har Bikester lotteri?

Av og til dukker det opp lotteri her på Bikester. Det lønner seg derfor å holde et øye på hjemmesiden vår, med litt flaks kan du vinne flotte premier. Hva bør tenke på i forbindelse med lotteri?

Deltaker Informasjon

For å delta i et av Bikester`s lotteri må du være over 18 år samt registrert og bosatt i Norge. Vinneren blir kontaktet av oss via e-post. En ev. premie kan ikke byttes mot en økonomisk kompensasjon. Kampanjeperiode: Avhengig av lotteri. Vinneren lottes ut av internetstores / Esslingen ved hjelp av loddtrekning. Hver deltaker kan bare registrere seg én gang. Den som deltar flere ganger tas ut av konkurransen og blir ikke med i trekningen. Ansatte i Internetstores GmbH samt deres nærmeste familie kan ikke delta eller vinne Bikester`s lotteri.

Databeskyttelse

Dine personlige data spares i overensstemmelse med gjellende lovgivning som brukes utelukkende for deltakelse i trekningen og blir slettet etter trekningen. Med mindre du ytterligere og uavhengig av deltakelse i lotteriet abonnerer på vårt nyhetsbrev. Du kan når som helst å innhente informasjon om dine personlige data som er lagret av oss og kan korrigere, blokkere eller slette dine personopplysninger i samsvar med lovbestemmelser. For mer informasjon, kontakt oss på: internetstores GmbH, Fritz-Müller-Str. 106-108, 73730 Esslingen.

For tilfellet har vi dessverre ingen aktive lotterier.


Trenger du hjelp?
Kontakt vår kundeservice! Man-Fre 10:00-17:00 h
800 22 668
Nyhetsbrev
Registrer deg nå og få et gavekort på 100 kr.
Eksklusive tilbud og rabattkoder venter på deg.4

PERSONVERN
Everyday we get more people on bikes