Online sykkel shop - Bikester
Alt til sykkelfereien

Lange Undershorts

1 Produkter
Filter
Nullstill

Størrelse

  • M
  • L
  • XXL

Merker

Farge

  • Svart

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Craft ADV Warm Fuseknit Intensity Bukser Herre Svart
Craft ADV Warm Fuseknit Intensity Bukser Herre Svart Svart
Craft
ADV Warm Fuseknit Intensity Bukser Herre Svart
699 kr 469 kr
  • Versjoner: MLXXL
- 33 %

Behagelig klær med gode egenskaper

Det er ingenting som er bedre en behagelige klær, enten det er snakk om plagg til hverdagslige aktiviteter som inkluderer tøy og bøy,Craft ADV Lange underbukser på bikester.no eller om det er til dagens harde treningsøkt. Et par treningsbukser skal være elastiske, bevege seg med deg og inneha egenskaper som kan hjelpe deg med å fullføre dagens aktiviteter eller dagens treningsøkt. Våre lange undershorts hjelper deg med nettopp dette, og gir deg både bedre ytelse og komfort, samtidig som de tar vare på deg med sine unike egenskaper. Med en slik underdel er du sikker på at du kommer frem til målet du har satt deg.

Hos oss får du produktene du trenger

Hos Bikester får du kun det beste av det beste. Vi leverer de beste produktene innenfor sykkelsporten, både i Norden og rundt om i Europa. Vi sørger for å oppdatere butikken vår med produkter som kommer godt med på alle slags sykkelaktiviteter, både vinter som vår og sommer som høst. Besøker du oss, kan du være helt sikker på at du finner produktene som hjelper deg med å utøve din favorittaktivitet gjennom alle årets sesonger.

Funksjonelle plagg for alle turer

Med lange undershorts fra Bikester er du sikret en funksjonell treningsunderdel, som fungerer like godt til langdistanser som de gjør til kortere turer på sykkelen eller annen aktivitet. Noe av det viktigste med en sykkeltights er elastisiteten og dens gode passform, som gjør at du kan bevege deg teknisk riktig og i ditt eget tempo på sykkelen. Våre lange undershorts bidrar selvfølgelig også til at dine private deler også får en god opplevelse under harde seter på lengre turer.

Gode egenskaper er gull verdt

Vi har en mengde ergonomiske lange undershorts som bidrar til effektivitet, utholdenhet og god ytelse. I våre underdeler finner du en rekke egenskaper som hjelper deg og sykkelen å komme frem til målet, enten det er opp et fjell, til butikken eller til en venn som bor på andre siden av dalen. Våre lange undershorts tynger ikke kroppen ned, de puster, isolerer varmen på innsiden når det er kaldt, trekker varmen ut når det blir for varmt, sørger for lite friksjon og sørger for å holde deg tørr. Bestiller du en av våre underdeler, får du en slitesterk shorts som vil gi god nytte for seg i flere år fremover.