Nyttårsforsett? | #1: Begynn å sykle igjen
Online sykkelbutikk

Finlandshetter

14 Produkter
Filter
Nullstill

Serien

 • Buff Windproof 1
 • VAUDE Bike 1

Farge

 • Grå
 • Svart
 • Oliven
 • Fargerik

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

 • 1
 • 6
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
GORE WEAR Windstopper Face Warmer black black
GORE WEAR
Windstopper Face Warmer black
259 kr
Rask levering mulig
GORE WEAR Windstopper Face Warmer black
GripGrab Balaclava Balaclava Barn black black
GripGrab
Balaclava Balaclava Barn black
239 kr 219 kr
 • Versjoner: 51-54cm
GripGrab Balaclava Balaclava Barn black
Fox Face Mask Men black black
Fox
Face Mask Men black
119 kr
Fox Face Mask Men black
Fox Face Mask Men black camo black camo
Fox
Face Mask Men black camo
119 kr
Fox Face Mask Men black camo
Fox Face Mask Men heather grey heather grey
Fox
Face Mask Men heather grey
119 kr
Fox Face Mask Men heather grey
Alé Cycling Balaclava black black
Alé Cycling
Balaclava black
189 kr
Rask levering mulig
Alé Cycling Balaclava black
VAUDE Bike Warm Facemask black black
VAUDE
Bike Warm Facemask black
350 kr
Rask levering mulig
 • Versjoner: SL
VAUDE Bike Warm Facemask black
Fox Illmatik Face Mask Men black black
Fox
Illmatik Face Mask Men black
119 kr
Fox Illmatik Face Mask Men black
P.A.C. Balaclava digan digan
P.A.C.
Balaclava digan
259 kr
Rask levering mulig
 • Versjoner: One Size
P.A.C. Balaclava digan
P.A.C. Original Mesh Mask black black
P.A.C.
Original Mesh Mask black
199 kr
Rask levering mulig
P.A.C. Original Mesh Mask black
Buff Windproof Balaclava cortices forest night cortices forest night
Buff
Windproof Balaclava cortices forest night
289 kr
Buff Windproof Balaclava cortices forest night
P.A.C. Original Mesh Mask anreka anreka
P.A.C.
Original Mesh Mask anreka
199 kr
P.A.C. Original Mesh Mask anreka
GripGrab Balaclava Balaclava black black
GripGrab
Balaclava Balaclava black
289 kr
 • Versjoner: 54-57cm
GripGrab Balaclava Balaclava black
ASSOS Ultraz Winter Face Mask black series black series
ASSOS
Ultraz Winter Face Mask black series
929 kr
Rask levering mulig
 • Versjoner: 0 | 48-53cmII | 58-63cm
ASSOS Ultraz Winter Face Mask black series
Mer informasjon

Multifunksjonell ansiktskamuflasje til vinterbruk

For barske syklister som er på veien året rundt, har vi finlandshetter i atletisk snitt som takler de røffeste forholdene ved kveldskjøring og økter i krevende snøløyper. Dette er svært allsidige plagg for vintersykling, cross country skiløping, isfiske, vinterløping og klatring. Vi har modeller med stram passform som passer perfekt under sykkelhjelm og klatrehjelm. Unn deg selv en behagelig og isolerende finlandshette, og hold deg temperert og fornøyd under trening og ritt.
Har du en aktiv livsstil der sport og friluftsliv er viktige komponenter i din hverdag, så har vi bekledning og utstyr som gjør deg tilpasningsdyktig ved sykkeltrening, også i kaldt vær. Når værforholdene er særlig utfordrende med kulde og vind, ta dine forholdsregler og gir opp for en givende vintersesong med flotte sykkelopplevelser i stille snølandskap eller røffe heng. Finlandshette

Heldekkende stormhetter for friluftsentusiasten

Vi har hodeplagg som tilbyr ulik grad av værbeskyttelse for freeride- og downhillsyklister vinterstid. Da kreves solide konstruksjoner og robuste materialer med gode windstopper-evner og effektive varmeisolerende egenskaper. Vi har stormhetter med raus nakke- og halsbeskyttelse der hele ansiktet, inkludert nese og munn, er dekket. Med kun en smal åpning for øynene blir dette den ultimate ekstremhetten for vinterspesialister. En hel ansiktsmaske hemmer vind og kulde i sensitive seksjoner, samtidig som den kapsler varmen inni plagget. Det redusere risikoen for nedkjøling på kalde dager. Strategisk plasserte perforeringer i stoffet og egne ventilasjonspartier over nese og munn sikrer god pustekomfort, selv ved høyintensive aktiviteter. I streng kulde kan du kjenne fordelen av at luften du drar inn, blir silt gjennom ventilasjonshullene, før den fraktes videre ned i det sensitive åndedrettsystemet. Toppet med en par heftige goggles får du her en helhetlig og god beskyttelse mot elementene.
Ansiktshettene kommer også i åpnere utgaver, der bare hake og panne er dekket. De kommer også i hel eller halv modell. Vi har tettsittende balaclavaer og løsere ninjaclava-utgaver. De praktiske halvmaskene dekker hals, munn og nese og kommer med kort og lang halsdekning. Halvmaskene gir god fleksibilitet i hakepartiet.
Finlandshettene er fremstilt i materialer med svært gode pusteegenskaper. En fuktabsorberende innside tar opp overflødig damp og holder innerkomforten på et behagelig nivå, og eksepsjonelle fukttransporterende egenskaper sørger for å føre svette bort fra huden og videre til utsiden av hetten. Et flerlagsmateriale i sømløs polyester og elastan-microfiber-blanding gir et behagelig plagg med god elastisitet, noe som sikrer deg optimal mobilitet. En deilig fleeceinnside ligger godt mot huden. Den gir en god termoeffekt med en tekstur bestående av luftige kanaler. Antibakterielt behandlede tekstiler hindrer lukt, selv etter timer med høyintensive aktiviteter og mye svette under hjelmen. Reflekterende elementer gjør at du kan ferdes trygt, også ved dårlige lysforhold.

Multifunksjonelle halser

En hals er uunnværlig på enhver sykkeltur. Med små justeringer har du et allsidig plagg med varierende beskyttelseseffekt. Tubeformen gir et flerfunksjonelt plagg med stor grad av tilpasningsmuligheter til aktuell værsituasjon. Dette er små tøystykker som virkelig gjør nytten dersom været forverrer seg midtveis i økten. Met en hals stukket unna i sekken har du en god plan B når vinden drar på og forholdene blir utrivelige. En multilue har utallige bruksområder og kan fungere som både pannebånd, hals, lue og hette. En drøy og god hals kan brettes godt opp over hodet for super isolasjon mot kulde og snø.

Denne nettsiden bruker cookies og pixeltags for å forbedre sin funksjonalitet og for å gi deg personlig anpasset reklame, f.eks. på sosiale medier. Se vår personvernspolitikk for mer informasjon - spesielt om hvordan du forhindrer lagring av cookies og sporing av pixeltags på din enhet i fremtiden. Jeg godtar vilkårene