Online sykkel shop - Bikester
Sykkeleventyr i helgen

Finlandshetter

8 Produkter
Filter
Nullstill

Serien

  • PEARL iZUMi AmFIB 1

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

  • 1
  • 3
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
PEARL iZUMi AmFIB Lite Balaklava Svart
PEARL iZUMi AmFIB Lite Balaklava Svart Svart
PEARL iZUMi
AmFIB Lite Balaklava Svart
Veil. pris 349 kr 119 kr
  • Versjoner: One Size
- 65 %
GripGrab balaklava balaklava Svart
GripGrab balaklava balaklava Svart Svart
GripGrab
balaklava balaklava Svart
289 kr
  • Versjoner: 54-57cm57-60cm60-63cm
Rask levering
GOREWEAR Vindstopper Balaklava Svart
GOREWEAR Vindstopper Balaklava Svart Svart
GOREWEAR
Vindstopper Balaklava Svart
429 kr
Rask levering
GOREWEAR Vindstopper Ansiktsvarmer Svart
GOREWEAR Vindstopper Ansiktsvarmer Svart Svart
GOREWEAR
Vindstopper Ansiktsvarmer Svart
319 kr
Rask levering
GripGrab balaklava balaklava Barn Svart
GripGrab balaklava balaklava Barn Svart Svart
GripGrab
balaklava balaklava Barn Svart
239 kr
  • Versjoner: 51-54cm
Rask levering
dhb Balaklava Svart
dhb Balaklava Svart Svart
dhb
Balaklava Svart
Veil. pris 179 kr 99 kr
  • Versjoner: One Size
- 44 %
VAUDE Technical Hodeplagg Svart
VAUDE Technical Hodeplagg Svart Svart
VAUDE
Technical Hodeplagg Svart
189 kr
  • Versjoner: S
Rask levering
ASSOS Ultraz Vinter ansiktsmaske Svart
ASSOS Ultraz Vinter ansiktsmaske Svart Svart
ASSOS
Ultraz Vinter ansiktsmaske Svart
Veil. pris 929 kr 689 kr
  • Versjoner: 0 | 48-53cm
Rask levering
- 25 %

Multifunksjonell ansiktskamuflasje til vinterbruk

For barske syklister som er på veien året rundt, har vi finlandshetter i atletisk snitt som takler de røffeste forholdene ved kveldskjøring og økter i krevende snøløyper. Dette er svært allsidige plagg for vintersykling, cross country skiløping, isfiske, vinterløping og klatring. Vi har modeller med stram passform som passer perfekt under sykkelhjelm og klatrehjelm. Unn deg selv en behagelig og isolerende finlandshette, og hold deg temperert og fornøyd under trening og ritt.
Har du en aktiv livsstil der sport og friluftsliv er viktige komponenter i din hverdag, så har vi bekledning og utstyr som gjør deg tilpasningsdyktig ved sykkeltrening, også i kaldt vær. Når værforholdene er særlig utfordrende med kulde og vind, ta dine forholdsregler og gir opp for en givende vintersesong med flotte sykkelopplevelser i stille snølandskap eller røffe heng. Finlandshette

Heldekkende stormhetter for friluftsentusiasten

Vi har hodeplagg som tilbyr ulik grad av værbeskyttelse for freeride- og downhillsyklister vinterstid. Da kreves solide konstruksjoner og robuste materialer med gode windstopper-evner og effektive varmeisolerende egenskaper. Vi har stormhetter med raus nakke- og halsbeskyttelse der hele ansiktet, inkludert nese og munn, er dekket. Med kun en smal åpning for øynene blir dette den ultimate ekstremhetten for vinterspesialister. En hel ansiktsmaske hemmer vind og kulde i sensitive seksjoner, samtidig som den kapsler varmen inni plagget. Det redusere risikoen for nedkjøling på kalde dager. Strategisk plasserte perforeringer i stoffet og egne ventilasjonspartier over nese og munn sikrer god pustekomfort, selv ved høyintensive aktiviteter. I streng kulde kan du kjenne fordelen av at luften du drar inn, blir silt gjennom ventilasjonshullene, før den fraktes videre ned i det sensitive åndedrettsystemet. Toppet med en par heftige goggles får du her en helhetlig og god beskyttelse mot elementene.
Ansiktshettene kommer også i åpnere utgaver, der bare hake og panne er dekket. De kommer også i hel eller halv modell. Vi har tettsittende balaclavaer og løsere ninjaclava-utgaver. De praktiske halvmaskene dekker hals, munn og nese og kommer med kort og lang halsdekning. Halvmaskene gir god fleksibilitet i hakepartiet.
Finlandshettene er fremstilt i materialer med svært gode pusteegenskaper. En fuktabsorberende innside tar opp overflødig damp og holder innerkomforten på et behagelig nivå, og eksepsjonelle fukttransporterende egenskaper sørger for å føre svette bort fra huden og videre til utsiden av hetten. Et flerlagsmateriale i sømløs polyester og elastan-microfiber-blanding gir et behagelig plagg med god elastisitet, noe som sikrer deg optimal mobilitet. En deilig fleeceinnside ligger godt mot huden. Den gir en god termoeffekt med en tekstur bestående av luftige kanaler. Antibakterielt behandlede tekstiler hindrer lukt, selv etter timer med høyintensive aktiviteter og mye svette under hjelmen. Reflekterende elementer gjør at du kan ferdes trygt, også ved dårlige lysforhold.

Multifunksjonelle halser

En hals er uunnværlig på enhver sykkeltur. Med små justeringer har du et allsidig plagg med varierende beskyttelseseffekt. Tubeformen gir et flerfunksjonelt plagg med stor grad av tilpasningsmuligheter til aktuell værsituasjon. Dette er små tøystykker som virkelig gjør nytten dersom været forverrer seg midtveis i økten. Met en hals stukket unna i sekken har du en god plan B når vinden drar på og forholdene blir utrivelige. En multilue har utallige bruksområder og kan fungere som både pannebånd, hals, lue og hette. En drøy og god hals kan brettes godt opp over hodet for super isolasjon mot kulde og snø.