Online sykkel shop - Bikester
Sykkeleventyr i helgen

ISM

2 Produkter
Filter
Nullstill

Farge

  • Svart

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

  • 2
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
ISM Touring Sal Svart
ISM Touring Sal Svart Svart
ISM
Touring Sal Svart
1 309 kr
gratis frakt
  • Versjoner: 195mm
Rask levering
ISM PN3.0 Ytelsadel Smal Svart
ISM PN3.0 Ytelsadel Smal Svart Svart
ISM
PN3.0 Ytelsadel Smal Svart
Veil. pris 2 739 kr 2 649 kr
gratis frakt
  • Versjoner: 120mm
Rask levering

God komfort med førsteklasses sykkelseter

Et godt sykkelsete er altavgjørende for god komfort på turen, uansett om du er en hobbysyklist eller en profesjonell utøver. Ta vare på baken din med sykkelsetene til ISM – det er ikke uten grunn at dette merket er førstevalget til hundrevis av sykkelpoliti og utallige andre syklister.

Populær produsent av sykkelseter

ISM er et kjent og populært merke for sykkelseter og er grunnlagt av Steve Toll, en berømt svømmer og syklist fra Florida. En kald vinterdag i 1997 hadde Steve fått nok. Det som skulle være en hyggelig sykkeltur med kona endte opp med mye ubehag på grunn av sykkelsetet. Dette gjorde at han designet et helt nytt type sete, utviklet med tanke på komfort. Med god støtte fra familie og venner var ISM et faktum i 1999, og snart kunne resten av verden også fryde seg over gode og behagelige sykkelseter.

Hva gjør disse sykkelsetene så annerledes?

Takket være et patentert, banebrytende design, har sykkelsetene en rekke gode kvaliteter som bedrer blodforsyningen. ISM PR 2Du slipper dermed å føle deg nummen i baken, noe som kan skje med vanlige seter. Setene må imidlertid installeres annerledes andre tradisjonelle seter på grunn av den spesielle utformingen. Prosessen er svært enkelt og med detaljerte bruksanvisninger trenger du ikke å bekymre deg for å gjøre noe feil. Setet må for eksempel installeres lengre bak og være omtrent 5 mm lavere enn andre seter. Syklistens stilling er derimot ikke annerledes enn vanlig racersykler eller terrengsykler.

Velg sete etter sykkeltype

Detfinnes forskjellige typer seter for ulike typer syklister og sykkeltyper. Du kan for eksempel kjøpe sykkelseter som er tilrettelagt for profesjonelle syklister og modeller som gir bedre komfort. Profesjonelle syklister har vunnet både OL medaljer og andre løp med baken godt plassert på disse setene. Når du kjøper en ny sykkel, medfølger det som regel med et sete, med mindre du velger å bygge din egen sykkel. Dersom du opplever ubehag i underlivet etter en lengre sykkeltur, kan det lønne seg å investere i et nytt sete med bedre komfort. Uansett hvilket ISM-sykkelsete du velger å kjøpe deg, bør du vurdere å kjøpe noen behagelige sykkelklær i samme slengen. Gode sykkelbukser og sykkelsko kan være med å skape en bedre sykkelopplevelse, og det samme kan riktig utstyr. En praktisk sykkelveske og flaskeholder er gull verdt, særlig om du skal langt av sted. Ta gjerne kontakt med oss i Bikester for flere gode sykkel-tips.