Test: Casio Smartwatch WSD-F21

Test: Casio Smartwatch WSD-F21

Henri er en sporty type, som du mest sannsynligvis finner på treningssenteret, ute på løpetur eller på sykkelen langs landeveiene. Han jobber som innkjøpssjef hos Bikester og var den perfekte kandidaten til å teste Casio WSD-21HR Pro Trek-smartklokke. Henri og hans team sørger for at Bikester alltid har ideelt produktutvalg, så erfaring og kunnskap med produktene vi selger, er veldig viktig for han. Henri er en glad i elektroniske duppeditter og har allerede erfaring med andre lignende smartklokker. Les videre for å se hva Henri synes om Casios flagskipsmodell.

"Hvis du er en løper, vandrer eller syklist, oppfyller denne klokken garantert dine behov"Førsteinntrykk

Den smart emballasjen beskytter uret, som det typisk gjør med dyrere moderne elektroniske produkter. Det første jeg la merke til, var størrelsen. Den er ganske stor, selv om dette ikke var noe problem for meg, så kan det være vanskelig å fiske det ut av jakkeermet om du skal bruke det hele dagen.

Pro Trek Smart WSD-F21HR er et større ur og har dermed et større 1,32” fargedisplay med en rekke funksjoner dedikert til forskjellige utendørsaktiviteter.

Pulsklokke fra CASIO

Testen

Jeg bruke klokken til flere forskjellige aktiviteter – på sykkelen til jobb, en 10 km løpetur og intense 4 km løpeintervaller. For å få mest mulig ut av klokken, må du ha en Google-konto. Alternativt kan du installere Range Finder for å opprette og lese inn ruter.

Klokken har flere attraktive applikasjoner og funksjoner – pulsmåler, aktivitetsskjerm og offlinekort, som fungerer veldig bra og tilbyr en rekke nyttige funksjoner som kompass og barometer med egen høydemåler. Utover det, er det lett å få tilgang til ønskede innstillinger eller funksjoner på klokken.

Klokken fungerer virkelig bra til løping. Ved intervalløp skal man dog være litt oppmerksom når man gjemmer sin trening – her skal man trykke på skjermen for å gjemme, i stedet for å bruke en knapp på siden, som på andre lignende klokker. Klokken registrerer og viser data bra, men med hansker på kan det være litt vanskelig å betjene displayet.

Casio-operativsystemet gir deg mulighet til å installere eksterne appliksjoner, som en sleep monitor. I spesifikasjonene skriver Casio at klokken, under normal bruk, fungerer opp til 1.5 dag med fullt oppladbart batteri. Under intensiv bruk, fikk jeg mellom 8 og 12 timer ut av den.

Konklusjon

Dette er en smartklokke som fungerer super til trening og utendørsaktiviteter, selv om den for mindre håndledd kanskje kan føles litt stor. Hvis du er løper, vandrer eller syklist, oppfyller den garantert dine behov.

Det er dog viktig å bemerke at klokken bruker et operativsystem basert på Google Wear OS, så hvis du allerede er registrert hos Google, er du så og si klar til å ta den i bruk med en gang. Ellers kan du melde deg inn for å bruke denne softwaren.

Sosiale Medier

Copyright © Bikester – All rights reserved