Online sykkel shop - Bikester
Opptil 70% rabatt1
Husqvarna Bicycles er en av verdens eldste sykkelmerker. Bedriften ble startet opp i den svenske byen med samme navn i 1896, og har siden 2017 vært en del av PEXCO GmbH, en sykkelprodusent i Schweinfurt, Tyskland. De har ikke bare flyttet deres plassering, men også deres fokus på el-mobilitet. Teknisk ekspertise, særlig på hva som angår fremdrift, oppfyller klart nordisk design, som gir alle sykler en stor grad av anerkjennelse.

Husqvarna

6 Produkter
Filter
Nullstill

Farge

  • Grå
  • Blå
  • Hvit
  • Svart

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Husqvarna Hard Cross LE Hvit/Blå
Husqvarna Hard Cross LE Hvit/Blå Hvit/Blå
Husqvarna
Hard Cross LE Hvit/Blå
56 990 kr
  • Versjoner:
Husqvarna Mountain Cross LE Svart
Husqvarna Mountain Cross LE Svart Svart
Husqvarna
Mountain Cross LE Svart
Veil. pris 54 990 kr 52 999 kr
  • Versjoner:
Husqvarna Mountain Cross MC6 Grå
Husqvarna Mountain Cross MC6 Grå Grå
Husqvarna
Mountain Cross MC6 Grå
93 990 kr
  • Versjoner:
Husqvarna Mountain Cross MC4 Hvit
Husqvarna Mountain Cross MC4 Hvit Hvit
Husqvarna
Mountain Cross MC4 Hvit
71 990 kr
  • Versjoner:
Husqvarna Mountain Cross MC3 Grå/Svart
Husqvarna Mountain Cross MC3 Grå/Svart Grå/Svart
Husqvarna
Mountain Cross MC3 Grå/Svart
65 990 kr
  • Versjoner:
Husqvarna Mountain Cross LE Blå/Hvit
Husqvarna Mountain Cross LE Blå/Hvit Blå/Hvit
Husqvarna
Mountain Cross LE Blå/Hvit
54 990 kr
  • Versjoner:

Tråkk ut på langtur

Er det noe Husqvarna kan, så er det motorer og elektrisitet, og nå også sykler. Skal du velge deg en elsykkel, så kan du like godt plukke den ned fra øverste hylle og velge deg en fra tradisjonelle Husqvarna. Vi i bikester.no har prøvd ut elsykler og vi har plassert Husqvarna-elsykler på øverste hylle utfra vår lange erfaring som sykkelentusiaster. Her har vi samlet et knippe elsykler som det er verdt å ta en titt på, når du vurderer et kjøp. Det er ingen hemmelighet at Husqvarna har vært en bastion, kanskje spesielt på symaskiner, i over 50 år, og når de har utvidet til å produsere elsykler i tillegg, så er det virkelig med en grunnleggende kunnskap som gjør elsyklene både praktiske og solide. Er det noe vi i Bikester liker, så er det merker som vi er trygge på og som leverer. I nettbutikken vår har vi samlet sammen alt du trenger for å tråkke ut til en god sykkeltur, både sykler og sykkelutstyr.

Selv de tyngste bakkene blir lette å tråkke opp

Med solide Husqvarna som produsent, kan du stole på at elsykkelen holde rekkevidden sin og hjelper deg opp den aller tyngste bakken. Dermed kan du hive deg på dagslange sykkelturer eller bruke den på veien til og fra jobben, og være trygg på at rekkevidden holder og at det er lett å lade batteriet når du trenger det. Med innebygde sensorer registreres pedalvirksomheten din slik at elmotoren slår inn når du trenger det aller mest med hjelmen på hodet.

Komfortable, lange sykkelturer

For en sykkelentusiast er det ikke lenger en motsetning mellom elsykler og vanlige sykler, nettopp fordi du gjerne kan ha begge deler. Da kan du legge ut på langtur med elsykkelen din de dagene du vil ut på en langtur uten å svette for hardt for å nå målet. Enten du drar på familietur eller skal til og fra jobben, så vil en Husqvarna-elsykkel hjelpe deg opp bakkene eller forbi bilkøen så lett at du faktisk kan nyte naturen og arkitekturen rundt deg. Finn deg en god ramme og still inn sykkelen etter høyden din, så er det bare å tråkke ut på sykkeltur.