Online sykkel shop - Bikester
Opptil -60%* på utvalgte sykler

Grand Canyon

1 Produkter
Filter
Nullstill

Farge

  • Rød

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Grand Canyon Hancock 7.5 XW Selvoppblåsende matte rød
Grand Canyon Hancock 7.5 XW Selvoppblåsende matte rød rød
Grand Canyon
Hancock 7.5 XW Selvoppblåsende matte rød
1 259 kr
gratis frakt
Rask levering

Grand Canyon står for kvalitet

Merket Grand Canyon har en rekke ulike kvalitetsprodukter å tilby sine kunder. Du kan få kjøpt sykler til nær sagt alle formål av denne produsenten, som legger sin sjel i å tilfredsstille kundene sine med bred ekspertise og skarp innovasjon. I tillegg til sykler fører de en mengde accessories som flasker og flaskeholdere, kameraer, computere og pulsmålere, navigasjon, sykkelpumper og ryggsekker. Og dette er bare et lite utvalg av alt de har å by på!

Spesialister på fantastiske sykler

Grand Canyon er spesialister på sykler og utstyr til sykling og fritid. De bygger og utvikler sine sykler selv, og er eksperter på egne produkter – de kjenner hvert lille ledd, og kan være behjelpelige med alt hva kunden måtte lure på. De kontrollerer hver ramme og gaffel i sin spesielle CT-scanner. Merkeleverandøren har fått topp plasseringer i leserundersøkelser i tillegg til at de har fått designutmerkelser. Både på estetikk og ren brukskvalitet seirer de. De opererer også med gunstige priser. Grand Canyon er en stolt bedrift, og de har også et stort engasjement innen proff sykling. Topplag og utøvere på internasjonalt nivå har seiret i verdensmesterskap. Dette er en god attest på at man her får særs solide sykler som gjør jobben for selv proffer på elitenivå.
Bikester fører tilbehør til sykkel fra Grand Canyon. Vi har et utvalg innen trekkingutstyr og førstehjelp. Innen sistnevnte kan vi tilby en nødsovepose i aluminium. Denne kan være grei å ha dersom en går seg vill og trenger noe å varme seg i. Denne kan rulles sammen til å bli veldig liten, og brukes som et ekstra lag utenpå din vanlige sovepose. Den isolerer bra, men det er viktig å være obs på at slike soveposer ikke puster. Den er laget for å varme ekstra godt dersom det er krise, og når det haster å få opp kroppsvarmen noe.

Mer om utvalg hos oss

Vi på Bikester har også 6 ulike soveposer til trekkingsport. Her får du kjøpt alt fra en svært lett pose på 1150 til en tyngre pose på 2400 g. Mellom dette har vi ulike vektklasser å velge mellom også. Vi har poser for tre sesonger, det vil si ingen rene vinterposer. Men noen tåler temperaturer et stykke ned på minussiden, så alt beror på vær og klima den aktuelle årstiden. Alle våre poser er utført i mummiform, og har en komforttemperatur mellom 14 plussgrader til 14 minusgrader. Eksempelvis kan du få en pose med komforttemperatur mellom minus 2 og pluss 2, mens en annen har hele 14 grader på pluss og minussiden i komfortsonen.
På vår nettside finner du dessuten en mengde ulike liggeunderlag til turen din. De fleste er av oppblåsbar art, men her er også et par i aluminium-utførelse, egnet som et «nød-liggeunderlag», gjerne i tillegg til et annet slik at du isolerer bedre under deg. Dette er godt å ha dersom det skulle være tele eller frost i bakken for eksempel. Et slikt underlag tar nesten ikke plass i sekken, og kan være lurt å slenge med dersom du ikke er ute i sommervær og er garantert gode temperaturer på hele turen. Å kjøpe underlag som blåses opp er også smart. Dette er plassbesparende – du blåser det rett og slett opp når du er klar for natta, eller når du har funnet et egnet overnattingssted.