Online sykkel shop - Bikester
Alt til sykkelfereien
Brandheader_GoreBikeWear
Innovative og tekniske kvalitetsklær
GORE BIKE WEAR står for innovasjon, passform, kvalitet og holdbarhet. Deres utbud tilbyr produkter for alle slags syklister – landeveissyklister, sykkelpendlere og MTB-syklister og alle er utformet etter behovene for hver og en syklist. Gore designer tekniske klær for all slags værforhold slik at du kan fokusere helt på det du elsker mest, sykle!

GORE BIKE WEAR

3 Produkter
Filter
Nullstill

Farge

 • Rød
 • Blå
 • Svart

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
GORE BIKE WEAR Rescue WS shorts Herre Svart
GORE BIKE WEAR Rescue WS shorts Herre Svart Svart
GORE BIKE WEAR
Rescue WS shorts Herre Svart
889 kr 349 kr
 • Versjoner: S
- 61 %
GORE BIKE WEAR Power Phantom 2.0 trøye Herre rød
GORE BIKE WEAR Power Phantom 2.0 trøye Herre rød rød
GORE BIKE WEAR
Power Phantom 2.0 trøye Herre rød
889 kr 559 kr
 • Versjoner: S
- 37 %
GORE BIKE WEAR ALP-X PRO ss jersey Herre Blå
GORE BIKE WEAR ALP-X PRO ss jersey Herre Blå Blå
GORE BIKE WEAR
ALP-X PRO ss jersey Herre Blå
1 279 kr 719 kr
 • Versjoner: S
- 44 %

GORE-BIKE-WEAR

Hopp på sykkelen i et antrekk fra GORE-BIKE-WEAR

Vi kan tilby deg plagg fra innerst til ytterst, skreddersydd for din sykkeltrening. Om du er kvinne eller mann, eller om du trener sporadisk eller slavisk – vi har noe for deg.
Her på siden finner du følgende kleskategorier:

 • Sykkeljakker
 • Sykkeltrøyer
 • Sykkelbukser
 • Sykkelhjelmer
 • Sykkelsko
 • Sykkelhansker
 • Understell og undertøy
 • Strømper
 • Arm- og benvarmere
 • Hodeplagg
Innen hjelmkategorien fører vi overtrekk til hjelm, og under sykkelsko finner du for øyeblikket diverse overtrekk til sko. Å beskytte det man vil ta vare på kan lønne seg, og GORE-BIKE-WEAR sine produkter kan enkelt hjelpe deg med dette.

Klær for all slags vær

«You focus on riding and we'll focus on you». Det skriver GORE-BIKE-WEAR om seg selv på sin side. Deres fokus er å skape tøy for all slags vær. De ønsker at syklisten skal ha sitt fokus på prestasjoner, og at vær ikke skal kunne være en hindring. Dette tøyet tåler en støyt og dermed har du fri bane til å nå dine mål. Det innebærer selvsagt at du også har en velegnet sykkel, og at du trener på det du vil få til. Øvelse gjør mester, sies det, og det er det noe i. Men det ligger mye god drahjelp i det å være riktig antrukket. Komfort og velbehag har mye å si for en aktiv syklist. Blir man klam eller har tøy med dårlig passform, da ligger man dårlig an. Det hindrer prestasjonene. Alt dette later det til at GORE-BIKE-WEAR har notert seg grundig bak øret, for de har kvalitetstøy skreddersydd for ulike behov.
Bikester har GORE-BIKE-WEAR i mange prisklasser. Så enten du vil legge mye eller lite i det finnes der noe å velge i. Plaggene har gjennomgående en enkel med sprek design med varierte og flotte farger. Dette er gjort på en såpass kompromissfylt måte at plaggene kan falle i smak hos både en moteløve og en som ikke ser på estetikken ved plaggene men bare funksjonene. Her får man forøvrig både kul estetikk og funksjonalitet, i høyeste grad. Vil du holde vinden ute, finner du her også enkle og stilige hodeplagg for kvinner og menn. Disse er nette og passer fint under hjelmen.

Mer om sortimentet

Ute etter ny sykkeljakke? Eller kanskje noen hansker for bedre grep? Vi i Bikester kan hjelpe med dette, og mer til. Enten du skal bytte ut hele treningsgarderoben eller bare supplere med noe lite; Vårt tøy fra GORE-BIKE-WEAR har gode egenskaper og et snasent utseende i tillegg.
Her finner du termojakker, regnjakker, vindjakker og vester. Våre vindjakker er eksempelvis lette, pustende, hurtigtørkende og komfortable. Videre har vi trøyer med løs og tett passform, og med korte og lange ermer, samt undertøy til overkropp og underkropp. Førstnevnte fås med lange og korte/uten ermer.
Dersom du er ute etter bukser eller tilbehør, har vi også mye av det. Her finner du både regnbukser, lange og korte bukser, baggy shorts og bibs. Vi kan tilby trekk til sykkelhjelm og til sykkelsko, lange og korte sykkelhansker, samt halvfingerhansker. Gode hansker er alfa omega for mange. Et godt grep på styret er praktisk og kan være et pluss i margen på både komfortsiden og på den mer sikkerhetsmessige siden – har man ikke godt grep på styret er det lettere å miste kontrollen på sykkelen! Du kan også få hansker med og uten for alt ettersom temperaturen. Kanskje tenker du å ha et par for varmt vær og et for kaldt? Vi har strømper i ulike varianter, arm- og benvarmere, inkludert knevarmere, og sist men ikke minst har vi hodeplagg: Hatter, capser, pannebånd og finlandshetter.
Vi håper du finner nettopp det du er ute etter!