Online sykkel shop - Bikester
Bruk koden "dhb20" på alle produkter fra dhb
GOOD YEAR - Komfort i høyeste klasse
Goodyears dekk ser du ofte på biler som Porsche, Mercedes-Benz, Audi, BMW og VW. Blant annet på grunn av deres grep, innovative mønster og punkteringsbesyttelse. Med over 100 år i bansjen, har de bra oversikt på hva som fungerer på veiene og dessuten innebærer Goodyears varemerke et gedigent kvalitetsstempel.

Goodyear

0 Produkter
Beklager, ditt søk ga for øyeblikket ingen treff i vårt sortiment.

Sykkeldekk til alle dine behov

Hos Bikester er vi opptatt av å kunne tilby sykkelutstyr av ypperste kvalitet. Vi er ledende på markedet for nord-europeiske sykkelprodukter. Vi har et stort utvalg av Goodyear-produkter, slik som sykkeldekk designet for å ikke punktere ved press. Våre sykkeldekk er designet for å motvirke punkteringer eller andre utfordringer og er optimalisert for urbane forhold. Våre urbane dekk passer bra til alle typer sykler og vil tåle vekten til en rekke forskjellige typer sykler. Er du på utkikk etter et nytt sykkeldekk som passer din nye bysykkel eller terrengsykkel, vil du finne alt du trenger hos oss. En annen fordel med våre sykkeldekk er at teknologien som ligger bak, er avansert og motvirker punkteringer som gjerne oppstår ved konvensjonelle dekk. Uten slange og med en modernisert kjerne, vil våre dekk fra Goodyear holde seg bra selv under hard sykling eller aktiv bruk. Dette er et sykkeldekk som er laget for alle typer sykler. Enten du benytter deg av elektrisk sykkel eller tradisjonell bysykkel vil du kunne nyte godt av effekten som kommer av våre slangeløse sykkeldekk.

Hva er fordelen med slangeløse dekk?

Det er mange fordeler med slangeløse dekk, ett av de viktigste handler om sikkerheten og forutsigbarheten som oppstår med sykkeldekk som ikke punkterer. Våre sykkeldekk fra Goodyear er designet for å minimere effekten av punktering, samt utviklet for å kunne motstå selv de heftigste situasjoner. Laget i gummi av ypperste kvalitet er våre dekk fra Goodyear et godt valg for alle som bruker sykkelen aktivt og som har sett seg lei av hyppige punkteringer grunnet vær og vind. Goodyear er et merke som leverer på kvalitet og byggkvalitet, noe som igjen betyr at deres sykkeldekk vil vare og vare. Videre er det viktig å legge til at våre sykkeldekk fra Goodyear er designet med funksjon i tankene.