Åpnes ikke PayPal`s innloggingsside?

Klikk her
for å forsøke igjen.

Vennligst vent. Din ordre behandles.

Sesongsalg - Over 1000 sykler | Opptil 40% rabatt
Gonso

GONSO

A Perfekt Fit
Gonso
Som sykkelklespesialist, utvikler og produserer GONSO høy kvalitet og innovative, funksjonelle klær for syklister på alle fagområder og prestasjonsklasser med krav på perfeksjon. Ikke høyere, raskere, lengre ", men gleden av sykling, er GONSOs fokus. Nesten ingen presset dette så mye som Hans Gonser, barnebarn av GONSO grunnleggeren Johannes Gonser. Takket være sin oppfinnsomme ånd kan ikke syklister lenger forestille seg en tur uten polstret sykkelshorts. GONSO er mer enn bare en sykkelbukse-ekspert i dag. Fra sadel til hode til føtter, gir GONSO toppfunksjonelle klær innen alle kategorier - skreddersydd for alle behov. Syklister, terrengsyklister og motorsyklister kan alle stole på at "GONSO - ET MUST-HAVE FOR SYKLISTEN".

Klær

Populære GONSO Kategorier

Lær mer om GONSO

GONSO Sykkelshorts-ekspert

GONSO var den første leverandøren av funksjonelle sykkelklær og den første sykkelshortsen med syntetisk setepute med produsert i Tyskland. GONSOs spesialisering og høye kompetanse innen sykkelshorts går helt tilbake til 1979. Siden den gang har deres sykkelshortser fortsatt å spille en sentral rolle i sykkelverdenen og blir stadig videreutviklet.


Oppdag GONSO Sykkelshortser >

SITIVO Cycling Shorts Concept av GONSO

Dessverre har de fleste syklister, på et eller annet tidspunkt, opplevd en sår bak. GONSO har analysert dette daglige problemet i detalj og utviklet SITIVO Cycling Shorts (navnet kombinerer SITZT og INNOVATION) som svar. Den perfekte sykkelshorts for enhver bruk - det var den grunnleggende ideen til SITIVO.

Det ble snart klart at i tillegg til det perfekte kuttet og materialet, ville spesielt skjermkledet spille en sentral rolle. Hvorvidt den blå, grønne eller røde puten passer best, er ikke bestemt av kategorien på sykkelen, men ved sitteposisjonen - en helt ny tilnærming!

Oppdag Sitivo Kolleksjonen >

GONSO Product Highlights

Video av SITIVO Cycling Trousers konseptet

Gonso

272 Produkter
Pris i kr
Kundeanmeldelser
Farge
 • 132
 • 0
 • 1
 • 22
 • 8
 • 43
 • 9
 • 10
 • 3
 • 1
 • 17
 • 3
 • 50
 • 6
 • 4
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
Sorter etter
 
Side 1 av
5

Gonso – funksjonelle og lekre sykkelklær

Gonso har mer enn 50 års erfaring med produksjon av sykkelklær. Merket har funksjonelle og stilrene sykkelplagg til alle ambisjonsnivåer og bruksområder. Her finner både elitesyklisten og mosjonisten det de trenger, enten det er skogen eller landeveien man velger som sykkelspor. Gonso har også et stort utvalg av størrelser i sortimentet sitt. Her er virkelig noe for alle og enhver.

Veien til kultstatus

Gonso Sykkelklær Gonso har gjennom de siste 50 årene etablert seg som en av verdens mest fremgangsrike produsenter av klær til sykling og plagg til mennesker med en aktiv livsstil. Det tyske selskapet ble grunnlagt allerede i 1926 og har under årenes løp eksperimentert med en rekke ulike tekstiler. De funksjonelle treningsklærne og skidraktene deres ble svært populære på 60- og 70-tallet. Siden 1980-årene har Gonso først og fremst fokusert på produksjon av sykkelklær, og de er i dag en av de fremste ekspertene innen denne kategorien.
I 2004 ble merket kjøpt opp av Maier-gruppen, som lager trenings- og sportsklær innen flere kategorier. Gjennom lang bransjeerfaring kjenner Gonso hvilke krav som stilles til sykkelklær og derfor brukes alle ressurser på å forbedre og utvikle produktene enda mer. Gonso er i dag et anerkjent merke og har nesten oppnådd en slags kultstatus blant sykkelentusiaster verden over. Det er ikke uten grunn av sykkelklærne deres brukes flittig av aktive syklister over hele kloden.

Tysk kvalitet til minste detalj

Riktige sykkelklær gjør sykkelturen til en sann fornøyelse, uansett vind og værforhold. Gonsos sortiment oser av tysk kvalitet og organisasjon, og de er berømte for sin produksjon av solide og behagelige plagg som passer perfekt til sykling. Alle profesjonelle syklister vet hvilken kvalitet som ligger i klærne deres. Merket tilfredsstiller alle høye kravene som stilles av kresne brukere innen denne idretten. Vi svarer på den store etterspørselen og tilbyr derfor et svært bredt utvalg av klær og tekstiler til sykkelentusiaster i alle størrelser og aldersgrupper. Det spiller ingen rolle om du er stor eller liten – Gonso har klær i store og små størrelser. Sykling stiller ikke krav til lengde eller vekt, og her finner du utmerkede og funksjonelle plagg som sikrer komfort i alle bevegelser.
Glem sykkelgensere med dårlig materiale som klistrer seg til ryggen når du blir svett, eller sykkelbukser som strammer og gnager på utsatte steder når du tråkker i vei. Her har man tatt i bruk siste teknologi og laget treningsklær som puster, transporterer fuktighet og som gjør syklingen til en morsom og behagelig opplevelse. Gonso beviser også at funksjonelle plagg ikke er ensbetydende med ulekkert tøy. Her går funksjonalitet og design hånd i hånd og brukeren kjenner seg både komfortabel og vel i moteriktige modeller og farger.
Sykkelklærne kommer i dame-, herre- og barnestørrelser. Du finner blant annet følgende produktkategorier fra dette merket:
 • Sykkelbukser
 • Sykkelshorts
 • Sykkelgensere
 • Singlet
 • Vindjakker
 • Regnjakker
 • Tilbehør

Sykkelklær til alle behov

Her finner du lekre og funksjonelle plagg til alle værforhold. Man kan velge mellom singlet, langermete eller kortermete gensere. Sykkelbuksene kommer med lange ben eller som shorts. De lange sykkelbuksene beskytter mot kulde og fuktighet, samtidig som huden tillates å puste. Noen av jakkene er laget av Softshell-materiale og er utstyrt med mange praktiske lommer. Disse varmer kroppen og beskytter mot vind og blåst. Mange av jakkene er dessuten vanntette. Undertøyet for kvinner oppleves behagelig under overdelen, og i damekolleksjonen har man lagt ekstra stor vekt på god passform og estetikk.
Flere plagg kommer i lekre, feminine mønstre som passer perfekt til sommersesongen. Gonso har også tatt høyde for den økende sykkelinteressen blant barn og unge. I kolleksjonen deres finner man funksjonelle, behagelige og moteriktige sykkelklær også for fremtidens syklister. Her er blant annet flotte sykkeljakker, som også kan brukes til hverdags. Gonso har også utviklet en serie med praktisk tilbehør til sykkelturen. Her er deilige sokker, benvarmere, armvarmere, sykkelhansker og praktiske hjelmluer som beskytter mot vind og regn under hjelmen. Regnskoene deres kan trekkes over de vanlige skoene, holder føttene tørre og sørger for at du ikke glir på pedalen.
Vårt nordiske klima byr på store utfordringer hvor utstyret fra Gonso passer perfekt når man vil holde kroppen varm eller avkjølt under sykkelturen, avhengig av årstid. Materialene deres er kjente for å oppleves behagelige og deilige mot kroppen. De føles som en del av huden, uten at kulde og fuktighet får slippe til. Med sykkelklær fra Gonso kan du sykle i all slags vær og drive med favorittsporten din året rundt!


Trenger du hjelp?
Kontakt vår kundeservice! Man-Fre 10:00-17:00 h
800 22 668
Nyhetsbrev
Registrer deg nå og få et gavekort på 100 kr.
Eksklusive tilbud og rabattkoder venter på deg.4

PERSONVERN
Everyday we get more people on bikes