Online sykkel shop - Bikester
Bruk koden "dhb20" på alle produkter fra dhb

Garmin Venu 2S smartklokke med Quick Change silikon klokkerem 18mm Hvit/gull

ID: 1444101

4 149 kr
Mva inkludert., gratis frakt
  • Hvit/gull
Produktet har blitt lagt til i din ønskeliste

Dette produktet kan for øyeblikket ikke bestilles i ønsket antall. Sjekk handlekurven.

Produkt anfragen

Dessverre er ønsket produkt utsolgt

Tilgjengelig online Rask levering innen 1-4 virkedager

I korte trekk

Strømkilde
Strømkilde
Batteri

Beskrivelse for

Garmin Venu 2S smartklokke med Quick Change silikon klokkerem 18mm Hvit/gull (white/rose gold)

Denne produktbeskrivelsen er automatisk oversatt. Vi beklager eventuelle feil.

Din trener for et aktivt og sunt liv
Bli bedre kjent med kroppen din og bring kondisjon og hverdag i harmoni. Smartklokken for en aktiv livsstil. Med den mest avanserte helseanalysen og innovative treningsfunksjoner, selv på små håndledd.

Strålende design i en rekke farger
En strålende AMOLED-skjerm bringer denne klokken til live - perfekt lesbar selv i sterkt sollys. I alltid-på-modus er displayet alltid synlig.

Laget for en aktiv livsstil
Fra det slitesterke Corning Gorilla Glass 3 til den elegante rammen i rustfritt stål og den komfortable silikonremmen, denne smartklokken er klar for alt.

Helse Snapshot-funksjon
Fang puls, pulsvariasjon, Pulse Ox3, respirasjonsfrekvens og stressnivå i en 2-minutters aktivitet og få en rapport i Garmin Connect på din kompatible smarttelefon.

Kroppsbatteri - Nivå
Mål kroppens energireserver slik at du vet når de beste tidene er å være aktiv eller å restituere seg.

PULSE OX sensor
Den integrerte Pulse Ox-sensoren3åler oksygenmetningen i blodet. Dette forteller deg hvor godt kroppen din kan absorbere oksygen.

Hold øye med stress
Finn ut om du har en rolig, balansert eller stressende dag. Få påminnelser om å gjøre korte pusteøvelser innimellom for å slappe av når klokken oppdager at du føler deg stresset.

Menstruasjonssyklus tracker
Bruk Garmin Connect-appen til å spore menstruasjonssyklusen eller graviditeten din. Lagre symptomer, få informasjon om trening og ernæring og mer. Helsesporingsappen for kvinner lar deg til og med se og registrere detaljer direkte på den bærbare enheten.

Drikk nok
Registrer hvor mye væske du drikker hver dag. Sett et automatisk hydreringsmål som justeres basert på svettetap under aktivitet. Dette vil hjelpe deg å holde deg hydrert.

Visning av pustefrekvens
Denne funksjonen viser pustene dine gjennom dagen, samt under søvn og ulike yogaøvelser.

Søvnanalyse med Sleep Core
Få en vurdering av søvnkvaliteten din og tips om hvordan du kan forbedre den. Registrer dine forskjellige søvnstadier, hjertefrekvens, stress, oksygenmetning i blodet og pustefrekvens gjennom natten.

Pulsmåling på håndleddet
Klokken måler regelmessig pulsen din og varsler deg om den er for høy eller for lav i en hvileperiode. Det hjelper deg også å vurdere hvor hardt du jobber under aktiviteter. Selv under vann.

Bevisst pust
Hvis du vil slappe av eller forbedre konsentrasjonen, er det bare å starte en pusteøvelse. Klokken lagrer informasjon om stress og pust. Dette hjelper deg å bedre forstå pusten din.

Fitness alder
Denne funksjonen bruker kronologisk alder, din ukentlige aktivitet med høy intensitet, hvilepulsen din og BMI eller kroppsfettprosent4 for å beregne om kroppen din er yngre eller eldre enn du er. Du kan også få tips for å senke treningsalderen.

Animerte treningsøkter
Bruk forhåndslastede animerte cardio-, styrke-, yoga-, pilates- og HIIT-treninger (High-Intensity Interval Training) med enkle instruksjoner. Du kan også laste ned flere treningsøkter fra Garmin Connect-appen.

Innebygde sportsapper
Velg mellom over 25 forhåndslastede GPS- og innendørs sportsapper, inkludert gåing, løping, sykling, golf og svømmebasseng, for å registrere hver aktivitet du gjør.

Avansert styrketrening
Den avanserte aktivitetsprofilen lar deg nå tilpasse treningsøktene rett på håndleddet og få tilgang til personlige poster. Se til og med grafer over muskelgruppene du har trent.

HIIT treningsøkter
Denne nye aktivitetsprofilen tilbyr forskjellige tidtakere for å registrere HIIT-treningsøkter, inkludert AMRAP, EMOM, Tabata og en tilpasset tidtaker. Sett opp antall runder, belastnings-/restitusjonsintervaller og mer.

Lag dine egne treningsøkter
Lag dine egne treningsøkter i Garmin Connect på din kompatible smarttelefon. Velg mellom mer enn 1400 øvelser og last ned din personlige treningsøkt direkte til klokken.

Garmin trener
Bruk din personlige coach gratis. Garmin Coach hjelper deg med å nå ditt personlige løpemål. Utfordre deg selv med en 5- eller 10-km løpetur eller tren for en halvmaraton.

Intensitet minutter
De har oppdatert funksjonen for intensitetsminutter. Det er nå lettere å se når på døgnet og hvilken aktivitet du fikk dem til. Vis dem til og med som et datafelt for tidsbestemte aktiviteter.

Varsler fra smarttelefonen
Ikke gå glipp av det som er viktig for deg: få varsler om samtaler, avtaler og mer når den er sammenkoblet med en kompatibel smarttelefon. Med en Android-telefon kan du til og med svare på tekstmeldinger.

Musikk på håndleddet
Last ned sanger og spillelister fra din Spotify-, Deezer- eller Amazon Music-konto (abonnement kan være nødvendig). Bruk trådløse hodetelefoner (selges separat) for å lytte til musikk uten telefon.

Sikkerhets- og sporingsfunksjon
Når klokken og telefonen er sammenkoblet, kan din nåværende posisjon sendes til kontaktene dine. Dette kan gjøres manuelt eller automatisk for visse utendørsaktiviteter med den innebygde ulykkesvarslingen.

Garmin Pay
Klokken din - en smart følgesvenn: Betal for kjøpene dine kontaktløst med Garmin Pay via deltakende leverandører.

CONNECT IQ butikk
Last ned tilpassede skjermdesign, legg til datafelt og få apper fra Connect IQ-butikken.

Perfekt analyse med Garmin Connect
Se helse- og treningsdataene dine på ett sted. Garmin Connect-appen er et travelt nettsamfunn. Medlemmer kan koble til, konkurrere og dele data med andre.

Batterilevetid og rask lading
Batterilevetid på opptil 10 dager i smartklokkemodus, opptil 19 timer i GPS-modus og opptil 7 timer i GPS-modus med musikk. Etter 10 minutters lading vil batteriet vare opptil 1 dag i smartklokkemodus eller opptil 1 time i GPS-modus med musikk.

Energisparende modus
Bruk Smartwatch enda lenger ved å justere innstillinger som har størst innvirkning på batterilevetiden.

Vann motstand
Denne klokken er vanntett til, noe som gjør den perfekt for svømming, dusjing eller en dag på spaet.

Detaljer

 • Materialglass: Corning Gorilla Glass 3
 • Materiell ramme: rustfritt stål
 • Materialhus: Fiberforsterket polymer
 • Materiale Tape: Silikon
 • Størrelse: 40,40 x 40,40 x 12,10 mm
 • For en håndleddsomkrets på 110 til 175 mm
 • Skjerm størrelse: 27,90 mm (1,10 tommer) i diameter
 • Vedtak: 360 x 360 piksler
 • Vekt: 38,20 g
 • Smartwatch -modus: Opptil 10 dager
 • Vannmotstand: svømming, 5 minibankATM
 • Hukommelse: 200 timers aktivitetsdata

Funksjoner

Tiltenkt bruk
MTB Nybegynnere/Touring, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Allround / Nybegynner, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Landevei, Cyclocross, Gravel, Aero, Endurance, Triathlon, Trekking, Sykkelferie, Bikepacking, Hybrid, Sykkelpendling, Bysykling, Hverdag, Lifestyle / Single Speed, Urban Sports, Pendling, Reise, Urban/Street, Livsstil / Hverdag, Urban Outdoor, Sportsmote
Hovedinformasjon
Strømkilde:
Batteri
Kobling:
digital
Funksjoner
speed sensor funksjon:
Aktuell hastighet, Gjennomsnitts hastighet
tidsfunksjon:
Dato, Klokke, Stoppeklokke, Trene påminnelse
Pulsfrekvens Funksjon:
Gjennomsnittlig hjertefrekvens, Hjertefrekvens, Minimumpuls, Pulsmåler
Høydemåler funksjon:
Aktuell høyde, Akkumulert høyde, Historikk diagram
Hjulfunksjoner (valgfritt):
Fartsmåler, Kilometerteller
Temperatur funksjoner:
Aktuell temperatur
Løpe funksjon:
Skrittteller, Kilometerteller, Trippteller, Tempo
Funksjon:
Alarm, Batterinivåindikator, Belysningsfunksjon, GPS-funksjoner, Kilometerteller, Minnefunksjoner, Start/Stopp fuksjon
Inkludert i leveransen
Inkludert i leveransen:
Garmin Venu 2S, lade- / datakabel
Modellår
2022
Artikkelnummer
1444101

Kundemeninger

4.0
3 Kundevurderinger
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
1
4 Stjerner
1
5 Stjerner
1
Vi utfører ikke separate vurderinger av anmeldelser for å sikre at anmeldelsene som presenteres faktisk er fra forbrukere. Alle besøkende på nettstedet vårt kan sende inn anmeldelser for våre produkter. Rangeringen er ikke knyttet til en brukerkonto eller lignende. Vi bruker et automatisert ordfilter for å unngå støtende, rasistiske eller reklameanmeldelser på et tidlig stadium. I tillegg blir innkommende evalueringer sett og kontrollert manuelt av oss. Vi sjekker blant annet innholdet i evalueringen for logiske motsetninger og andre avvik.
Fjern alle filtre
Garmin Venu 2S smartklokke med Quick Change silikon klokkerem 18mm Beige/gull Beige/gull
Ingela
Korrupt skjerm etter 2 ukers bruk
Oversatt fra Svensk Til originalen
Fin klokke, men dessverre fikk jeg en korrupt skjerm med streker på skjermen. Er i kontakt med Garmin kundeservice for utbedring.
25.12.2021
Garmin Venu 2S smartklokke med Quick Change silikon klokkerem 18mm Beige/gull Beige/gull
Marie
Stilig pulsmåler
Oversatt fra Svensk Til originalen
Komfortabel, enkel og god pulsklokke. Passer også for de som har smale håndledd. Enkelt å komme i gang. Fint design. God batterilevetid. Er super fornøyd.. :)
21.12.2021