Åpnes ikke PayPal`s innloggingsside?

Klikk her
for å forsøke igjen.

Vennligst vent. Din ordre behandles.

Trendy innovasjon – Sykler fra ledende merker
Garmin

Garmin Forerunner 735XT Running Watch frost blue (2020)

ID: 528238
2 959 kr
2 469 kr
- 16%
Inkl. moms, gratis frakt
Lägg till i Ønskeliste
Betal enkelt i mindre avdrag
 • 100 dagers returrett gratis retur
 • Fri frakt på mindre varer fra 999 kr
 • Stort utvalg av produkter
  over 600 kjente merker
Produktbeskrivelse

Du elsker variasjon? Nå holder klokken ditt tempo
Forbedre deg på banen, på sykkelen og i vannet med Forerunner 735XT. Denne GPS multisport-klokken er ideell for idrettsutøvere som vil ha detaljerte data under trening og konkurranser. 735XT har en mindre størrelse og en slitesterk armbånd, slik at du kan se bra ut hele dagen med klokken - under trening og på jobb. Bruk også enheten som en treningssporing og lagre antall trinn, kalorier som er brent og sovedata. Du har allerede dataene til å være bedre enn i går.

Svømming, sykling, løp, styrketrening og mye mer - multisport i perfektion
En rutine som ikke er rutinemessig. Forerunner 735XT gir enkelt en endring med sine integrerte aktivitetsprofiler: Running (innendørs / utendørs), sykling (innendørs / utendørs), svømming (svømmebasseng / åpent vann), langrenn, padling, stiløp, fotturer og styrketrening. Bytt mellom sportene i et par treninger, duathlons og triathlons med den automatiske multisport-funksjonen ved å trykke på en knapp. 735XT støtter avansert trening for løping, sykling og til og med svømming i svømmebasseng. Lag tilpassede treningsøkter og last ned dem gratis fra Garmin Connect.

Pulsmåling på håndleddet holder styr på hjertefrekvensen
Forerunner 735XT er Garmins første multi-sportsklokke med Elevate-teknologi for hjertefrekvensmåling på håndleddet. Hold brystremmen hjemme, men du kan fortsatt se statistikker som hjertefrekvensområder og slag i minutter - i sanntid og i fargerikt display.

Tren med hjertet
I konkurranser kan din håndledd-målt hjertefrekvens være tilstrekkelig. I treningsfasen trenger du mer detaljerte data. Forerunner 735XT har et stort utvalg. Se på noen av de avanserte verdiene du får når du bruker en matchende hjertefrekvensbelte:

- Løpende effektivitetsverdier som trinnfrekvens, jordkontakttid og vertikal bevegelse
- Avanserte løpende effektivitetsverdier som balanse av jordkontakttid, steglengde, vertikalt forhold og mer
- Fysiologiske målinger som laktatgrense, belastningsverdi og strømtilstand
- VO2max, kjører prognose og gjenoppretting rådgiver også uten brystbelte
- Hjertefrekvensmåling under vann mens du svømmer

Her er ditt bevis
Ved å integrere Strava Live Suffering Score kan du nå la din innsats snakke for deg. Strava Suffer Score analyserer hjertefrekvensen under trening for å vurdere den samlede innsatsen i aktiviteten. Når du kjøper en 735XT, vil du motta et gratis prøveeksempel på 60 dager for Strava Premium, slik at du kan se ditt resultat og bruke det som et grunn til å kjøre hardere på treningen. Din innsats er verdt mye.

Online-funksjoner og individuell design
Med Smart Notifications, automatiske opplastinger til Garmin Connect, og live sporing, er 735XT den ultimate klokken for idrettsutøvere. Hold telefonen trygg på lange sykkelturer eller løpeøkter, og motta alle varsler på enheten på håndleddet. Deretter bestemmer du om du vil svare eller fortsette å trene. Du kan til og med tilpasse Forerunner 735XT med Connect IQs gratis skjermdesign, apps og datafelt.

Alle data lagret
Få mer ut av dine kilometer med Garmin Connect, det gratis nettbaserte fellesskapet hvor du kan lagre, planlegge og dele aktiviteter. Når du setter opp en ny personlig post og gjør deg bedre, registrerer Garmin dette for deg, så alle dine prestasjoner kan bli funnet på ett sted. Få koblingsinnsigelser skreddersydd for statistikk og vaner. Koble med andre brukere for å delta i utfordringer og konkurranser. Tilgjengelig på datamaskinen eller på kompatible mobile enheter.

Det ekstra vil ingen ende ta
Forerunner 735XT har like mye utholdenhet som deg. Selv i gjenopprettingsfasen, vil klokken fungere som en treningssporing som lagrer antall trinn og kalorier brent døgnet rundt og overvåker søvn. Bruk også enheten med Varias sikkerhetsprodukter, for eksempel sykkelradaren, sykkellysene og Varia Vision in-Sight-skjermen.

Detaljer

 • GPS multisportklocka med Garmin Elevate-teknik (hjärtfrekvensmätning på handleden)
 • Accelerometer för inomhusträning
 • Virtual Partner (tren mot en virtuell person)
 • Kompatibel med wattmätare (sensorer tillgängliga separat)
 • Minne: 80 timers aktivitetsdata
 • Dimensjoner: 45 x 45 x 11,7 mm
 • Skärmens storlek, B x H: 31,1 mm diameter, Upplösning: 215 x 180 pixlar
 • Vekt: 40,2 g
 • Vannavvisende 5 ATM
 • Batteritid (upp till): Smart Mode: 11 dagar, GPS-läget: 14 timmar, UltraTrac-läge (utan pulsmätning på handleden): 24 timmar
Spesifikasjoner
Formål
Klokke, Puls, Activity Tracker
Strømkilde
Batteri  
Kobling
digital, Kodet
Kompatibilitet
iPhone, Android, ANT +, Bluetooth Smart  
Funksjoner
speed sensor funksjon: Aktuell hastighet, Gjennomsnitts hastighet, Maksimal hastighet
tidsfunksjon: Klokke, Stoppeklokke, Dato, Alarm, Ukedag Display
Pulsfrekvens Funksjon: Hjertefrekvens, Gjennomsnittlig hjertefrekvens, Pulsmåler, Pulssoner, Maksimal hjertefrekvens, Minimumpuls, Puls i % av maksimal hjertefrekvens
Hjulfunksjoner (valgfritt): Fartsmåler, Kilometerteller
Løpe funksjon: Kilometerteller, Tempo, Fart, Trippteller
Funksjon
GPS-funksjoner, Kilometerteller, Batterinivåindikator, Minnefunksjoner, Alarm, Start/Stopp fuksjon, Backup funksjon, Belysningsfunksjon
Inkludert i leveransen
Garmin Forerunner 735XT Data/ladeklipset, dokumentasjon  
Kjønn
Unisex
Modellår
2020
Varenummer
528238
Video
Produktonmtaler
4.5
16 Omtaler
5 Stjerner
9
4 Stjerner
6
3 Stjerner
1
2 Stjerner
0
1 Stjerne
0
13.10.2019
Sue pilcher
Leket etter 2 svømmer!
Leaked after 2 swims!
Automatisk oversatt fra engelsk Tilbake til original

Returnert på grunn av lekker for en uke siden har ikke hørt noe siden. Ville ha forventet en umiddelbar utveksling, men de sier at den vil bli gjennomgått når den er mottatt. Fungerte bra første dagen, selv om du var usikker på at GPS jobbet for en sjøvei. Andre dagen ga skjermen opp. Hadde hørt at dette var bra for svømming, så vil reservere skjønn til klokken byttes ut og i god stand.

Returned due to leaking a week ago have heard nothing since. Would have expected an immediate exchange but they say it will be reviewed when received. Worked well first day although unsure that GPS was working for a seaswim. Second day the screen gave up. Had heard this was good for swimming so will reserve judgement until watch replaced and in good working order.

26.09.2019
Hannie Veen
Garmin 735xt
Garmin 735xt
Automatisk oversatt fra nederlandsk Tilbake til original

Tydelig og enkel å bruke

Duidelijk en eenvoudig in gebruik

09.08.2019
Marc MTS
enkel
Easy
Automatisk oversatt fra nederlandsk Tilbake til original

Pris / kvalitet utmerket, slå på, skriv inn data og du er ferdig! OK noen målinger for den konkurrerende atleten kan bare gjøres med en pulsmåler, men er tydelig angitt i beskrivelsen. Jeg er en fritidsidrettsutøver, så GPS, hjertefrekvenssoner og pulsmåling på håndleddet er tilstrekkelig. Varsler fra smarttelefonen kommer raskt uten å forstyrre!

Prijs /kwaliteit prima , aanzetten , gegevens invullen en klaar ! OK sommige metingen voor de competitieve sporter kunnen enkel met een hartslagmeter maar is duidelijk vermeld in de omschrijving. Ik ben recreatief sporter dus GPS , hartslagzone's en hartslagmeting aan de pols is me voldoende. Meldingen van de smartphone komen vlot binnen zonder te storen !


Trenger du hjelp?
Kontakt vår kundeservice! Man-Fre 10:00-17:00 h
800 22 668
Nyhetsbrev
Registrer deg nå og få et gavekort på 100 kr.
Eksklusive tilbud og rabattkoder venter på deg.4

PERSONVERN
Everyday we get more people on bikes