Online sykkel shop - Bikester
Alt for reisen til jobb

Floater Race Svart

ID: 1292980

3 495 kr *
3 459 kr
Mva inkludert. plus Fraktkostnad
  • Svart
  • Hvit
 • Velg Rammehøyde
 • Velg Rammehøyde
  51cm (28")
  53cm (28")
  55,5cm (28") - Utsolgt
  57,5cm (28") - Utsolgt
  60cm (28") - Utsolgt
Vennligst velg Farge og Rammehøyde
Flytt til din ønskeliste
Produktet har blitt lagt til i din ønskeliste

Dette produktet kan for øyeblikket ikke bestilles i ønsket antall. Sjekk handlekurven.

Produkt anfragen

Dessverre er ønsket produkt utsolgt

Standard Levering fra 7-9 virkedager

I korte trekk

Totalt antall gir
1
Vekt (ca.)
10.21 kg
Rammemateriale
Aluminium
Pedaler inngår
ja

Beskrivelse for

FIXIE Inc. Floater Race Svart (black)

På grunn av flaskehalser og forsinkelser over hele verden kan det hende at leverandøren har erstattet noen komponenter fra de originale spesifikasjonene med komponenter av tilsvarende eller høyere kvalitet. Derfor kan sykkelen du mottar i noen tilfeller avvike fra bildene.

Å sykle en singlespeed er mer en filosofi enn en sykkel.

Ett gir, syklisten mot veien: det er det som gjør en singlespeed. Et lite iøynefallende og trendy design er også avgjørende. Mange syklister tilpasser tilbehør og tilbehør til sykkelen, noe som gjør den virkelig unik. Floater Race Street med en klassisk racingstyr er perfekt for ryttere som foretrekker en ekte racersykkelposisjon. Stasjonen fungerer klassisk via et FlipFlop-nav, som du kan kjøre enten som single-speed eller fixie. Overbevis deg selv og oppdag Fixie-Inc-feberen!

Vis alle produkter fra FIXIE Inc. Floater serien

Funksjoner

Tiltenkt bruk
Lifestyle / Single Speed
Kjønn
Herre, Dame
Dimensjon
Vekt (ca.):
10.21 kg
Maksimal tillatt vektgrense:
120 kg
Hovedinformasjon
Totalt antall gir:
1
Type:
Ingen el-sykkel
Inkludert i leveransen
Pedaler inngår:
ja
Ramme
Type materiale:
Aluminium
System:
Diamant
Gaffel
System:
Fast gaffel
Gir
Type sykkelgir:
Singlespeed
Antall gir:
1
Merke:
Singlespeed
Kranksett 
Modell:
ProWheel Solid-246T-1/165 mm> Rh .: 51, 53, 55 cm / 170 mm> Rh .: 57, 60 cm<br>
Girutveksling 1:
46 Tenner
Kranklager
Modell:
Thun Goal 110 mm
Kjede
Modell:
KMC Z-510
Kassett
Modell:
Sunrun / 1/2 "x 1/8" x 16 tenner
Frambremse
Merke:
Alhonga
Type:
N422ADQ (47-59 mm)
Bremsesystem:
Fælgbremse
Bakbremse
Merke:
Alhonga
Type:
N422ADQ (47-59 mm)
Bremsesystem:
Fælgbremse
Bremsespake
Modell:
Lee Chi BL-250A
Styre
Modell:
HL DR-AL-48B, Bredde: 420 mm> Rh .: 51, 53, 55 cm / 440 mm> Rh .: 57, 60 cm, 25,4 mm diameter
Material:
Alu
Håndtak:
Velo VLT-011G-11
Styrestem
System:
A-Head
Modell:
HL TDS-RD403G / Rise: -10 ° / 70 mm> Rh .: 51, 53, 55 cm / 110 mm> Rh .: 57, 60 cm, 25,4 mm diameter
Material:
Alu
Styrelager
Headset:
Chinhaur CH-281
sadel
Sadel:
Meghna US-3401
Setepinne
System:
Patentstøtte
Diameter:
27.2 mm
Type:
HL SP-C208, mikrojustering, Lengde: 350 mm
Material:
Alu
Framnav
Modell:
KT D66F
Baknav
Modell:
KT DJ3R Flip Flop Hub
Felg
Modell:
Meghna nr. 31/36 hull
Material:
Aluminium
System:
Hult kammer
Framdekk
Størrelse:
28
Dekkbredde:
28 mm
Modell:
WTB F110 Tykk glatt / frihetslogo
Bakdekk
Størrelse:
28
Dekkbredde:
28 mm
Modell:
WTB F110 Tykk glatt / frihetslogo
Utstyr
Pedaler:
Meghna UL-284
annet:
inkl. reflekser
Modellår
2021
Artikkelnummer
1292980

Kundemeninger

4.4
128 Kundevurderinger
1 Stjerne
0
2 Stjerner
4
3 Stjerner
11
4 Stjerner
43
5 Stjerner
70
Vi utfører ikke separate vurderinger av anmeldelser for å sikre at anmeldelsene som presenteres faktisk er fra forbrukere. Alle besøkende på nettstedet vårt kan sende inn anmeldelser for våre produkter. Rangeringen er ikke knyttet til en brukerkonto eller lignende. Vi bruker et automatisert ordfilter for å unngå støtende, rasistiske eller reklameanmeldelser på et tidlig stadium. I tillegg blir innkommende evalueringer sett og kontrollert manuelt av oss. Vi sjekker blant annet innholdet i evalueringen for logiske motsetninger og andre avvik.
Fjern alle filtre
FIXIE Inc. Floater Race Hvit Hvit
Herr Langer
Skuffende
Oversatt fra Tysk Til originalen
- Hodesettet knaser - Urene sveiser - Malingsfeil - Fast utstyr er ikke riktig montert (sklir ved start) - Frafall ble skjødesløst lagt til (sete og kjedestag ble ganske enkelt klemt mot slutten) - Styretape ble pakket inn i forskjellige lengder - Talespenning ekstremt uregelmessig
29.05.2022
FIXIE Inc. Floater Race Hvit Hvit
Tomasz
GREIT
Oversatt fra Polsk Til originalen
Etter to måneders daglig bruk og etter å ha kjørt 1700 kilometer kan jeg skrive at sykkelen er av høyere kvalitet enn jeg forventet. Girforholdet er optimalt ved rundt 25 km/t (rekkevidde 20-30 km/t). Over 30 gir høy tråkkfrekvens kortere spurter. De aller fleste åsene på rutene nær Poznań kan dekkes. De cheesy pedalene har holdt til nå. Jeg vil endre dem fordi de er stygge. Aluminiumsgaffel, så hendene rister solid på ujevne overflater. Salen var ikke særlig behagelig for meg - jeg byttet den etter de første turene. Jeg strakte to kjeder - den første og den billige Shimano. Bortsett fra sanden er sykkelen overraskende allsidig. Jeg har tenkt å kjøre den til jobb om vinteren med langrennsdekk. Sykkelen er enkel, men ikke primitiv.
28.04.2022
FIXIE Inc. Floater Race Hvit Hvit
Chris
God sykkel, men byggekvaliteten trenger forbedringer.
Oversatt fra Tysk Til originalen
En anmeldelse etter en måneds bruk (kun på dager med godt vær... som var rikelig i mars/april). Den generelle kvaliteten på sykkelen er god, men byggekvaliteten er gjennomsnittlig eller lavere. Proffene: a) prisen; b) alle komponenter gjør det de skal gjøre; c) salen er ganske komfortabel (selv sammenlignet med de som er 5 ganger dyrere); d) frakten var bare noen få dager; e) sykkelen er veldig godt pakket, likevel kom den med noen få svært små riper (men siden det er en sykkel for pendling bryr jeg meg ikke); f) 28cc dekk er bra, og de føles veldig behagelige å kjøre, men jeg prøvde dem ikke på våte forhold fordi den glatte profilen kanskje ikke gir mye grep; The Neutrals (disse er flere meninger: I) Bremsene og bremsespaken vil søm veldig gjennomsnittlig sammenlignet med noe som Ultegra. Men de fungerer som de skal; II) Styret er en blandet bag. Rørbredden på den er smalere, derfor er det bare mindre område å hvile hendene på sammenlignet med vanlige styre fra vanlige landeveissykler. Dette genererer mer press på mindre områder ved hendene dine som forårsaker tretthet. Jeg antar at jeg må bruke dobbel stangtape eller bytte til vanlig styre hvis jeg ikke blir vant til det; III) lengden på dråpene er veldig kort, det er ikke som et hvilket som helst styre fra moderne landeveissykler. Det føles ikke trygt å ri på drops, da det ikke er nok å holde der; Ulempene: 1) frontbremsen er vridd noen grader til venstre. Jeg fjernet er for inspeksjon og alle sømmer fine, enten er hullet som holder på gaffelen på feil sted, eller så har geometrien til gaffelen et problem. Dessverre lar disse bremsene deg ikke endre vinkelen på bremseklossene slik 105/Ultegra/Dura-Ace gjør; 2) begge hjulene trenger trimming. Forhjulet har en liten slingring, mens det bakre har en mye større. 3) den som satte sammen sykkelen trakk bakhjulet så langt bakover at kjedet ble superstramt og strukket; Forårsaker mye drivverksfriksjon, så mye at veivsettet ikke ville snurre fritt. Jeg måtte løsne boltene for å få kjedet mindre strammet og la veivsettet fungere normalt. For meg er det åpenbart at sykkelen ikke ble sjekket på fabrikken, fordi ulempene er rene byggeproblemer som burde vært tatt opp i QC (Quality Control)-sjekken. Totalt sett er det en god sykkel, men jeg kan ikke anbefale denne sykkelen til alle. Jeg har tid og utstyr til å fikse alle disse problemene, mens andre kanskje ikke. Kanskje det er bedre å få den muligheten til å få sykkelen sendt og satt sammen på en sykkelbutikk, og for mekanikerne deres å fange opp disse problemene.
26.04.2022