Online sykkel shop - Bikester
Midlertidig stengt - Vi bygger nytt for deg! Åpner igjen 15 mars med mange spennende tilbud!
GRATIS RETUR
FRI FRAKT PÅ MINDRE VARER FRA 999 KR 6
Dessverre er ønsket produkt utsolgt

EVOC Stage Teknisk ytelsespakke 6l + Blære 2l Svart

ID: 469348

Veil. pris 1 309 kr
939 kr
- 28 %
Mva inkludert. plus Fraktkostnad

Jeg ønsker å bli kontaktet når produktet er tilgjengelig igjen.

Vi lagrer din forespørselen i 3 måneder. Skulle produktet komme på lager innen det, kontakter vi deg.
GRATIS RETUR
FRI FRAKT PÅ MINDRE VARER FRA 999 KR 6

Beskrivelse for

EVOC Stage Teknisk ytelsespakke 6l + Blære 2l Svart (black)

Denne produktbeskrivelsen er automatisk oversatt. Vi beklager eventuelle feil.

EVOC STAGE 6l er en teknisk sykkelrygg med omfattende utstyr - det ideelle valget for korte enduro -runder eller manøvrer i parken. BRACE LINK lar fritt bevegelige stropper gi maksimal bevegelsesfrihet på sykkelen.

Luftstrømskontaktsystem
Målet her er å overføre laster så nøytralt som mulig til kroppens tyngdepunkt og samtidig minimere kontaktflatene til baksiden. Vi løser denne motsetningen med et ryggparti der ventilasjonskomponentene som store ventilasjonskanaler og spesialfresede og perforerte EVA -pads legges innover bak et mesh -stoff. Dette oppnår et sete nær ryggen og optimaliserer samtidig ryggventilasjonen.

Luftsirkulasjon
Luftsirkulasjon brukes i alle ryggsekkene våre, ettersom det sikrer optimal ventilasjon selv under høy anstrengelse og svette og samtidig forhindrer at det følsomme nyreområdet kjøles ned. En kontinuerlig, fri luftsirkulasjon sikres av den vertikalt styrte luftkanalen. Ytterligere luft kan strømme av via laterale fordypninger langs kanalen. I tillegg er polstringen i de laterale ryggområdene redusert for ytterligere å optimalisere luftstrømmen.

Brace Link
BRACE LINK imponerer med sin optimale justering av ryggsekkstroppene til skulderbredden til utøveren. Fleksibel justering støtter belastningsfordelingen til kroppens tyngdepunkt samtidig som den reduserer rygg- og skulderkontakt. BRACE LINK gjør det også mulig å bære en nakkebøyle.

3D AIR MESH
Dette tredimensjonale strukturerte stoffet med forskjellige trådtykkelser (P75D*30D) gir optimale ventilasjons- og polstringsegenskaper for ryggpartier og skulderstropper.

AIR MESH
Air Mesh er utstyrt med porelignende gjennomføringer som tillater optimal luftsirkulasjon. Den fine strukturen forhindrer imidlertid absorpsjon av fuktighet. Denne funksjonen gjør det til det perfekte overmaterialet for ryggen på Evocs ryggsekker.

N210 D RIPSTOP PU COATED
Kravene til det perfekte yttermaterialet for ryggsekker kan oppsummeres i fire egenskaper: slitesterkt, slitesterkt, vannavvisende og lett. Dette er akkurat det Nylon 210/D Ripstop tilbyr. Et firdoblet PU -belegg av det lette nylonbasismaterialet gir fuktbeskyttelse og slitestyrke. Et mikrofiberstoff deler grunnmaterialet i firkantede segmenter for å forhindre ekspansjon av sprekker - derav navnet Ripstop.

P600 D PU BELAGGET
Et veldig robust stoff for områder utsatt for høy slitasje. I tillegg er den tårefri og lett og absorberer nesten ingen fuktighet. I kombinasjon med disse egenskapene er det optimale materialet for poser med høy belastning eller bunnen av poser og ryggsekker

Vis alle produkter fra EVOC Stage serien

I korte trekk

Vekt
Vekt
640,00 g
Taske/ Veske
Taske/ Veske
Verktøyslomme med enkel tilgang (separat), Drikkeblærelomme, Lomme for mobiltelefon, Brillelomme
Drikkesystem
Drikkesystem
Hydration Bladder 2L

Funksjoner

Tiltenkt bruk
MTB Nybegynnere/Touring, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Gravel, Allround / Nybegynner, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro
Kjønn
Herre, Dame
Hovedinformasjon
Kategori:
Ryggsekk med drikkesystem
Ryggsystem:
Uten ryggskinne
Størrelse
Total volum:
6,00 l
Mål (L x B x H):
44 x 23 x 6
Dimensjon
Vekt:
640,00 g
Ryggsekk
Ventilasjon:
Luftsirkulasjon, luftstrømkontaktsystem
Taske/ Veske:
Verktøyslomme med enkel tilgang (separat), Drikkeblærelomme, Lomme for mobiltelefon, Brillelomme
Drikkesystem:
Hydration Bladder 2L
Lukkesystem:
Lukkes med glidelås
Feste:
Lett, Drikkeslange, Feste til hjelm
Egenskaper:
Sikkerhetsfløyte
Drikkesystem
Drikkeblære:
inkl. 2L væskeblære
Inkludert i leveransen
Inkludert i leveransen:
Inkluderer hydreringsblære 2L
Modellår
2023
Artikkelnummer
469348
Produsentens artikkelnummer
100205100
EAN
4250450712343

Kundemeninger

4.0
1 Kundevurderinger
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
1
5 Stjerner
0
Vi utfører ikke separate vurderinger av anmeldelser for å sikre at anmeldelsene som presenteres faktisk er fra forbrukere. Alle besøkende på nettstedet vårt kan sende inn anmeldelser for våre produkter. Rangeringen er ikke knyttet til en brukerkonto eller lignende. Vi bruker et automatisert ordfilter for å unngå støtende, rasistiske eller reklameanmeldelser på et tidlig stadium. I tillegg blir innkommende evalueringer sett og kontrollert manuelt av oss. Vi sjekker blant annet innholdet i evalueringen for logiske motsetninger og andre avvik.
Fjern alle filtre
EVOC Stage Teknisk ytelsespakke 6l + Blære 2l Svart
Nicci
Veldig beleilig
Oversatt fra Tysk Til originalen
For sykkeltopp, veldig komfortabel Enkel håndtering av drikkeposen. Dessverre er det ikke mye plass igjen i sekken når sekken er full☺️...
30.06.2022