Online sykkel shop - Bikester
Nye modeller nå på lager
Dessverre er ønsket produkt utsolgt

Extra Chunky Grep XL Svart

ID: 1391073

329 kr
Mva inkludert. plus Fraktkostnad
    • Svart
    • Orange
    • Grønn
    • rød

Dessverre er ønsket produkt utsolgt

Ikke tilgjengelig online

Beskrivelse for

ESI Extra Chunky Grep XL Svart (black)

Denne produktbeskrivelsen er automatisk oversatt. Vi beklager eventuelle feil.

Mange CC Worldcup-ryttere har allerede oppdaget fordelene med ESI-silikonhåndtak.

Et ESI-grep gir hendene et optimalt grep under både tørre og våte forhold - ingen glid uten å være klissete. Silikon gir også muligheten til å absorbere støt og vibrasjoner bedre enn konvensjonelle grep, noe som resulterer i mindre nummenhet og utmattelse i hendene. Håndtakene er UV-bestandige, blir verken porøse eller harde og deformeres ikke permanent. Silikon deformeres midlertidig på grunn av varmen som genereres av hånden, slik at grepet tilpasser seg optimalt til formen på hånden etter en kort kjøretid. Utformingen av ESI-grepet gir en tykkere og tynnere side for optimal støtdemping uten å være for klumpete. I tillegg er grepene fri for latex og kan forkortes med en skarp kniv, slik at grepene er kompatible med Grip Shift.

ESI tilbyr de riktige grepene for enhver applikasjon og smak. "Extra Chunky", "Chunky" og "Racers Edge" skiller seg bare ut i grepdiameteren og den resulterende lille vektforskjellen. Racers Edge har en diameter på 30 mm med en rekordvekt på bare 50 g. ESI Chunky og Extra Chunky har en diameter på henholdsvis 32 mm og 34 mm og veier henholdsvis 60 g og 80 g.

Detaljer

  • Barplugs inkludert
Vis alle produkter fra ESI Extra Chunky serien

Funksjoner

Tiltenkt bruk
MTB Nybegynnere/Touring, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Downhill/Freeride, Allround / Nybegynner, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Dirt, BMX
Hovedinformasjon
Form:
Sport Grep
Produkt:
Barends
Dimensjon
Lengde (mm):
171,45
Vekt:
83.5 g
Materiale
Materiale:
Silikon
Modellår
2021
Artikkelnummer
1391073

Kundemeninger

Si din mening. Vær først med å gi en omtale til dette produktet.