Online sykkel shop - Bikester
De nyeste el-MTB og gravelsykler

ESI Chunky Grep XL Gul

ID: 1391055

Veil. pris 259 kr
239 kr
Mva inkludert. plus Fraktkostnad
    • Gul
Produktet har blitt lagt til i din ønskeliste

Dette produktet kan for øyeblikket ikke bestilles i ønsket antall. Sjekk handlekurven.

Produkt anfragen

Dessverre er ønsket produkt utsolgt

1x fortsatt tilgjengelig online Rask levering innen 1-4 virkedager

I korte trekk

Vekt
Vekt
83.5 g
Produkt
Produkt
Barends

Beskrivelse for

ESI Chunky Grep XL Gul (yellow)

Denne produktbeskrivelsen er automatisk oversatt. Vi beklager eventuelle feil.

Mange CC Worldcup -ryttere har allerede oppdaget fordelene med ESI -silikongrep.

Et ESI -grep gir hendene optimalt grep i både tørre og våte forhold - ingen glid uten å være klissete. Silikon tilbyr også muligheten til å absorbere støt og vibrasjoner bedre enn konvensjonelle grep, noe som resulterer i mindre nummenhet og tretthet i hendene. Håndtakene er UV -bestandige, blir verken porøse eller harde og deformeres ikke permanent. Silikon deformeres midlertidig på grunn av varmen som genereres av hånden, slik at grepet tilpasser seg optimalt til håndformen etter en kort rideperiode. Utformingen av ESI -grepet gir en tykkere og tynnere side for optimal støtdemping uten å være for voluminøs. I tillegg er grepene fri for latex og kan forkortes med en skarp kniv, så grepene er kompatible med Grip Shift.

ESI gir de riktige grepene for enhver applikasjon og smak. "Extra Chunky""", "Chunky" og "Racers Edge" er forskjellig bare i gripediameteren og den resulterende lille vektforskjellen. Racers Edge tilbyr en diameter på 30 mm med en rekordvekt på bare 50 g. ESI Chunky og Extra Chunky har en diameter på henholdsvis 32 mm og 34 mm og veier henholdsvis 60 g og 80 g.

Detaljer

  • Barplugs inkludert
Vis alle produkter fra ESI Chunky serien

Funksjoner

Tiltenkt bruk
MTB Nybegynnere/Touring, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Downhill/Freeride, Allround / Nybegynner, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Dirt, BMX
Hovedinformasjon
Form:
Sport Grep
Produkt:
Barends
Dimensjon
Lengde (mm):
171,45
Vekt:
83.5 g
Materiale
Materiale:
Silikon
Modellår
2021
Artikkelnummer
1391055
EAN
0181517000766

Kundemeninger

5.0
1 Kundevurderinger
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
0
5 Stjerner
1
Vi utfører ikke separate vurderinger av anmeldelser for å sikre at anmeldelsene som presenteres faktisk er fra forbrukere. Alle besøkende på nettstedet vårt kan sende inn anmeldelser for våre produkter. Rangeringen er ikke knyttet til en brukerkonto eller lignende. Vi bruker et automatisert ordfilter for å unngå støtende, rasistiske eller reklameanmeldelser på et tidlig stadium. I tillegg blir innkommende evalueringer sett og kontrollert manuelt av oss. Vi sjekker blant annet innholdet i evalueringen for logiske motsetninger og andre avvik.
Fjern alle filtre
ESI Chunky Grep XL Svart Svart
Daniel
Flott!
Oversatt fra Tysk Til originalen
Subber
20.08.2021