Åpnes ikke PayPal`s innloggingsside?

Klikk her
for å forsøke igjen.

Vennligst vent. Din ordre behandles.

Innovative elektiske scootere

Electrifying!

Stille ruller dem gjennom gatene, med fotgjengere som nesten får hjertet i halsen mens de hopper til side for å unngå dem. Fleip til side, el-scooterne blir mer og mer populære og viser at de tydelig er mer enn kun en trend. I epoken med dieselskandaler, luftforurensning og overbelastede veier, er det virkelig på tide å revurdere hvordan vi kommer oss rundt: elektriske kjøretøy er fremtiden – særlig hvis de er like morsomme å kjøre som en elektisk scooter!


Vær miljøvennlig

Nå er det å være bevisst på å det økologiske og miljøvennlige mer viktig enn noen gang. Klimaforandringer og økende forurensning kommer med helt nye utfordringer til oss mennesker. Derfor er nye løsninger veldig viktig, særlig i de byene hvor folketallet øker raskt.

Men det er håp. I likhet med sykler og el-sykler, er det flere og flere smarte alternativer som dukker opp på markedet, og som spiller en stor rolle i denne utviklingen. El-scootere er et imponerende eksempel her – mye moro og man kan rulle rundt i byen både miljøvennlig og fleksibelt.

Stress-fri urban mobilitet

Det er ingen tvil: el-scooter er moro. Du rett og slett flyter rundt på den – passerer irriterende rushtrafikk og køer, stinkende eksosgasser og, sist men ikke minst, du unngår å komme svett og varm til kontoret. Beroende på batterikapasiteten, kan de ta deg så langt som 20 km: perfekt å bruke til jobb eller besøke venner. Batteriene kan lades på alle ladestasjoner.

Disse praktiske kjøretøyene kan enkelt legges sammen ved et klikk på en knapp – perfekt for pendlere som ønsker å ta med el-scooteren på buss eller tog. De er også ideelle å bruke til å utforske nye steder i byen i helger og ferier. De kan foldes sammen, så den passer i de minste bagasjerommene.


Hvordan de fungerer

Å kjøre disse maskinene kunne ikke vært lettere. Gå på, aktiver motoren og du er i gang! Har du noen gang kjørt en sparkesykkel som ikke ere el-dreven? I såfall kommer du føle deg som hjemme på en el-scooter. Om ikke, kommer du lære deg det på noen sekunder takket være den intuitive håndteringen.

De kan komme opp i hastigheter på 20 km/t, så man gjemmer seg ikke i skyggen av sykler eller el-sykler når man farter rundt på disse. Med en overraskende bra akselerasjon, kommer du kjøre rundt med et stort smil om munnen. Og en sak er sikkert: Å gå en tur kommer fort føles kjedelig i forhold!

God bremse = avgjørende

Når du er ute og kjører rundt på el-scooteren, er det å kunne bremse effektivt veldig viktig. Hvilken type bremsesystem det er, avhenger av produsenten. Modeller som er godkjent for kjøring på veier er også godkjent for å ha to uavhengige bremsesystemer. Praktisk betyr dette at at man har en bremse på håndtaket, i kombinasjon med fotbremsen over bakhjulet.

Mens de fleste el-scootere har den tradisjonelle teknologien, finner du noen nyere, imponerende egenskaper på noen modeller. For eksempel, produsenten CITYBUG bruker et «Push&Pull» system: her kan du akselerere ved å dytte håndtaket lett fremover mens du bremser ved å dra håndtaket tilbake.

For en mer avslappende og trygg tur, anbefaler vi el-scootere med cruise control og anti-lock bremser. Noen modeller har også lys, tute, indikatorer, dempere, energy recovery system, er kompatibel med smartphone app og har utsikftbare batterier.


Science fiction? Vel.. ikke helt!

El-scootere er ikke de eneste elektiske kjøretøyene som nyter økt popularitet for tiden. Hoverboards har gledet mange barn i lang tid og produsenter som Segway snur markedet opp ned: futurisk transport som deres e-skates viser hva som mulig i dag – Back to the Future, noen?


Vær smart

Uansett hvor morsomt el-scooter er, må du alltid kjøre forsiktig og vise respekt til andre trafikanter. Du holder helt enkelt øynene åpne og ser etter hva som kommer foran deg, slik at du er bevisst og kan agere om noe skjer. Om du husker på følgende punkter, vil ingenting stå i veien for din el-scooterkjøring:

Bruk ALLTID hjelm
Det er ingenting å diskutere – du må bruke hjelm! Alle som er ute på veien uten hjelm holder livet i sine egne hender.

Hold deg på asfalten
Om det er mulig, bruk el-scooteren kun på asfalterte veier. El-scootere passer ikke til kjøring på grusete veier.

Har du tillatelse?
Er det lovlig å kjøre el-scooter i landet ditt land? Vær veldig forsiktig og helt sikker på at du ikke bryter noen lover. På en annen side, bruke el-scooteren på privat eiendom er også veldig gøy!

Ha forsikring
Om du bruker el-scooteren på offentlige steder, anbefaler vi på det sterkeste at du har forsikring på den. Uten forsikring kan selv de minste uhell bli dyre!


Noen grunner til at vi elsker el-scootere


 • Helt stress- og utslippsfri
 • Et miljøvennlig alternativ til bilen
 • Ubegrenset kjøring
 • Enkel å bruke
 • Enkel å transportere
 • Stille
 • Ingen parkeringsproblemer

Noen grunner til at vi elsker el-scootere

 • Helt stress- og utslippsfri
 • Et miljøvennlig alternativ til bilen
 • Ubegrenset kjøring
 • Enkel å bruke
 • Enkel å transportere
 • Stille
 • Ingen parkeringsproblemer

Trenger du hjelp?
Stengt telefonlinje
Mer informasjon
Nyhetsbrev
Registrer deg nå og få et gavekort på 50 kr.
Eksklusive tilbud og rabattkoder venter på deg.4

PERSONVERN
Everyday we get more people on bikes