Online sykkel shop - Bikester
Sykkeleventyr i helgen

El-sykkelmerker

El-sykler gjør at vi er mer mobile enn noen gang og kan dekke avstander som tidligere ble antatt umulig. Alle som er interessert i en el-sykkel vil finne et stort utvalg av de nyeste modellene fra verdens mest kjente merker på Bikester, Europas største butikk for sykler og tilbehør. Fra el-terrengsykler til el-bymodeller, el-tursykler og el-landeveissykler med midtmontert eller navmotor, med attraktivt integrerte eller eksterne batterier, har vi det rette utvalget i alle sjangre og prisklasser. Du finner alle el-sykkelprodusenter oversiktlig oppført på Bikester – på denne måten kan du raskt finne modeller fra ditt favorittmerke eller med ønsket motor. Ettersom vi stadig utvider vårt sortiment av el-sykler, vil du jevnlig oppdage nye merker på denne siden.

Våre el-sykkelprodusenter

El-sykler fra Bianchi: Boosten du trenger til enhver tur

El-syklene fra dette tradisjonelle italienske merket gir deg akkurat den boosten du trenger til hver tur. Med el-landeveissykler fra Aria- og Impulso-serien kan du øke kraften din til å klatre hvilken som helst bakke, uansett hvor bratt det er. El-Impulso er også tilgjengelig i gravel- eller turversjon. Blant e-SUVene har Bianchi flere fullfjærende arbeidshester i sitt sortiment. Bak e-Omnia- og t-Tronik-serien skjuler det seg et betydelig utvalg av e-MTB-er - noen ganger som hardtails og noen ganger som fullfjæring for ulike MTB-applikasjoner. Omnia- og Tronik-versjonene er også tilgjengelige for bybruk, en cinch med E-Spillo og dets diskrete batteri over bakhjulet.

El-sykler fra Bianchi

Cube: Ren kjøreglede med hybridsykler

Cube har over 100 forskjellige el-sykler, som alle er utstyrt med premiummotorer fra Bosch og er gjenkjennelig på "hybriden" i modellnavnet. Reaction Hybrid er hardtail MTB-ene og Stereo Hybrid er de fullfjærende el-syklene, med fjæringsvei fra 120 millimeter egnet for daglig bruk og opptil 160 millimeter for enduro. I by- og tursegmentet er det modeller med lav tilgang som Ella og Supreme Hybrid samt eventyrklare el-sykler som Kathmandu, Touring og Nuride Hybrid. Cube har også kompakte, sammenleggbare og laste-el-sykler samt e-pedelecs i sitt sortiment. Og det er til og med noe for neste generasjon med Hybrid Rookie.

El-sykler fra Cube

e-bike manufaktur: premium el-mobilitet

Produsert i Oldenburg, Tyskland, er e-bike manufaktur dedikert til førsteklasses e-mobilitet. Kvalitet og harmoni er de sentrale byggesteinene: Kraftige batterier er integrert i rammen for et velskapt eksteriør og innvendig er alle el-sykler fulle av energi takket være kraftige Bosch-motorer fra Performance Line. Disse e-SUV-ene imponerer med sin finhet, egnethet for daglig bruk og allsidighet. By-el-syklene er kraftige komfortsykler for den urbane jungelen. Expedition e-bikes er touring pedelecs for mange timer på setet. I tillegg finnes det også tur-el-sykler for sporty langdistansebruk.

El-sykler fra e-bike manufaktur

El-sykler fra FOCUS: Modeller til alle formål

Det tyske merket FOCUS tilbyr el-sykler til offroad, city og touring. Uansett om det er en fullfjæret eller hardtail e-MTB, touring- eller bysykkel, vil en kraftig mellommontert motor støtte deg i enhver bestrebelse. El-terrengsykler har ofte minst Performance CX Gen. 4-linjen fra Bosch eller den velprøvde Shimano Steps EP8-motoren. På merkets e-road-sykkel får du støtte fra Fazua Evation motor/batterienhet, som er stilig integrert i nedrøret FOCUS kaller sine el-sykler for SQUARED (High Two) Experience fordi de lar deg oppleve mer med samme innsats.

El-sykler fra FOCUS

Ghost: "head off, motor on"

Det bayerske merket Ghost er kjent for sine banebrytende terrengsykler, som kombinerer innovasjon med utprøvd teknologi. Sammen med kraftige motorer fra Bosch og Yamaha, lar disse touring hardtail e-mtbs med fullt integrerte batterier eller full-sus trail e-mtbs, all-mountain e-mtbs og enduro e-mtbs ingenting å være ønsket. Ghosts portefølje inkluderer også fullt utstyrte by-el-sykler for hverdagsbruk og e-touring-modeller for lengre avstander. Du finner en el-sykkel for alle formål som er utviklet med stor oppmerksomhet på detaljer.

El-sykler fra Ghost

HAIBIKE: e-mountain bikes av høyeste kvalitet

HAIBIKE ble grunnlagt i 1995 i Schweinfurt og lanserte den "originale" e-mtb, EQ XDURO, tilbake i 2010. Merket var også med på å starte en helt ny type sykling: ePerformance. I tillegg til sine innovative el-terrengsykler, tilbyr HAIBIKE også høykvalitets el-touring-sykler, el-fitness-sykler, s-pedelecs og el-sykler for barn. I tillegg til de velprøvde Bosch Gen 4- og Yamaha PW-X2-motorene, bruker merket også det spesialutviklede HAIBIKE FLYON-systemet. Her møter en av de kraftigste midtmonterte motorene på markedet med opptil 120 Nm dreiemoment formfull, kompakt design, helintegrerte komponenter og tilkoblingsmuligheter.

El-sykler fra HAIBIKE

Husqvarna: Motoren er programmet

Det svenske merket har produsert sykler siden 1896, men spesialiserte seg raskt på motorisert utstyr, spesielt motorsykler. Påvirkningen av sistnevnte kan fortsatt sees i Husqvarnas el-terrengsykler og kopiserien av el-læringssykler for barn. De robuste og høykvalitets e-MTB-ene som Mountaincross-serien har et enestående pris-ytelse-forhold. Husqvarna har også spennende grus-, trekking- og urbane el-sykler med pålitelige Shimano midtmonterte motorer. Husqvarna driver til og med et vellykket e-racing-team!

El-sykler fra Husqvarna

Kalkhoff: El-sykler til hverdags

Kalkhoff ble grunnlagt i Cloppenburg i 1919, og har alltid imponert med pålitelige sykler for fritid og hverdagsbruk. Den første serieproduserte el-sykkelen fra Kalkhoff ble lansert i 2007. Alle merkets el-sykler bærer bokstaven "B" i navnene sine, som refererer til utvalget av Bosch mellomklassemotorer installert i syklene. Kalkhoff deler sine el-sykler inn i City, Trekking og Allroad: de bærer serienavnene Image, Endeavour og Entice. Det finnes altså en el-sykkel for by og land, on- og offroad, men merket har også allsidige SUV-el-sykler som kan alt. Kalkhoff lager også raske S-pedelecs.

El-sykler fra Kalkhoff

El-sykler fra Koga – nederlandsk kvalitet

Siden 1974 har Koga tilbudt førsteklasses sykler som er designet og håndlaget i Heerenveen. Deres høye standarder gjelder naturligvis også for merkets el-sykler, som også sjekkes i selskapets testsenter. Utviklingsoppgaven for alle Koga-sykler er en kombinasjon av sportslighet, komfort og eksklusivt design med perfekt utførelse. Den elektriske pedalassistansen til by-, trekking- og tur-el-sykler leveres av de pålitelige Bosch-midtmonterte motorene eller ION-teknologien utviklet i Nederland, hvor den børsteløse motoren er skjult i bakhjulsnavet.

El-sykler fra Koga

Skaler hver topp med en Kona el-sykkel

Terrengsykkelekspertene hos Kona skuffer heller ikke med el-syklene sine, og sørger for at hver bakke er innen rekkevidde. Hver modell er utstyrt med pålitelige Shimano-motorer og deres assistansenivå er justerbar. Kona Remote-modellene med varierende fjærvandring er designet for en lang rekke bruksområder, fra all mountain til enduro. El-sykkelversjonene av de populære Kona-modellene El Kahuna, Dew og Libre tilbyr samme moro som sine motorløse motstykker, men med ekstra kraft for pendling eller terrengkjøring.

El-sykler fra Kona

Kreidler: Hver dag, alle veier

Det tradisjonelle merket fra Oldenburg utfører alle viktige produksjonsprosesser for sine sykler og el-sykler i Tyskland. Dette gjelder utvikling, design, produksjon og kvalitetssikring. Resultatet er holdbare, pålitelige og stilige Kreidler by-, trekking- og SUV-el-sykler for hverdagsbruk og fritid. Bosch el-sykkelsystemer med kraftige midtmonterte motorer gir full kontroll og ekstra skyvekraft. Det interne SECCON-konseptet for sikker kjøring er basert på de fire pilarene trygg kjøring, trygg å se og bli sett, sikker stopp og pålitelig sikkerhet.

El-sykler fra Kreidler

Dra på oppdagelsesreise med Lapierre el-sykler

Med sine el-sykler ønsker Lapierre å gjøre det mulig for deg å oppdage nye ting og flytte dine grenser. Merket tilbyr sykler med kraftig motorassistanse fra Bosch Performance, Fazua eller Yamaha for din fjell-, vei-, trekking- eller byreise. De elektriske terrengsyklene fra e-Zesty- og Overvolt-linjene gjør oppstigningen like hyggelig som nedstigningen. Hver Lapierre el-sykkel er designet for allsidighet og for å være morsom å sykle, slik at du kan sitte i salen så lenge og langt som mulig. Og ikke glem barna! Med el-sykler for barn kan selv de minste holde tritt med de store.

El-sykler fra Lapierre

El-sykler fra Orbea – elegante og sporty

Dette veletablerte merket fra Baskerland har ikke bare vært involvert i proffsykling i årevis, men gjør også sitt med utviklingen av el-sykler når det gjelder design og innovasjon. Deres elektriske landeveissykkel Gain ble utviklet i en minimalistisk stil med Orbeas Enough Energy-konsept, som involverer et jevnt drivsystem, subtilt integrert i baknavet, og fungerer uten å dominere turen. Orbea tilbyr også et bredt utvalg av offroad-el-sykler, fra hardtail til enduro og trail, alle utstyrt med Bosch Performance mid-drive motorer. Deres fokus er å øke avstanden og komforten. Selv kvalitets urbane, trekking- og SUV-sykler er en del av sortimentet.

El-sykler fra Orbea

Ortler: Allroundere for urban e-mobilitet

Ortler ønsker å gjøre pendlingen enklere og gi deg mer mobilitet i hverdagen. Syklene er utviklet i Tyskland med nøye gjennomtenkte detaljer slik at du også kan dra på shopping eller ta med barn på tur. Og hvis du har mye å flytte på, har Ortler til og med en elektrisk lastesykkel, CPNHGN, i sortimentet. Hvis du liker landskap, venter en Ortler elektrisk trekkingsykkel, Montana, på deg. Alle el-sykler er utstyrt med lys, skjermer og bagasjehyller for daglig bruk, har et tidløst design og er utstyrt med pålitelige Bosch-motorer.

El-sykler fra Ortler

El-sykler fra PROPHETE – fortsett å bevege deg

Det tyske merket PROPHETE er en av markedslederne i sykkelverdenen. Samtidig jobber de sammen med mange andre giganter i bransjen. PROPHETE tilbyr også el-sykler for de som nettopp har startet og bygget med motorer fra AEG eller Blaupunkt. Enten mellomdrevne motorer eller forhjulsdrift, eksternt eller integrert batteri, hos PROPHETE finnes det en løsning for alle behov og en el-sykkel for alle formål. Fra komfortable elektriske bysykler til praktiske elektriske long-John eller trehjuls lastesykler, til allsidige SUV-el-sykler og offroad el-trekking og terrengsykler, det er noe for enhver smak, og den nye PROPHETE-APPEN gjør bruk av din nye el-sykkel enda mer praktisk.

El-sykler fra PROPHETE

Rabeneick: Less is more

Rabeneick, et sykkelmerke grunnlagt i 1930 i Bielefeld, Tyskland, holder seg til og med tro mot sine puristiske prinsipper med sin el-sykkelserie. Det gjør deres stilige og minimalistiske el-sykkeldesign «med den usynlige e», som de sier, spesielt lette. De elektriske enkelthastighetssyklene med Gates beltedrift for byen eller sporty el-trekkingsykler med girgir er utstyrt med batterier og bakhjulsmotorer fra Bafang som praktisk talt er usynlig integrert i nedrøret. Slår du av motoren, kjører sykkelen som en "vanlig" sykkel takket være det integrerte frihjulet. My Bike-appen gir en perfekt servicepakke for enkel betjening av el-sykkelen din.

El-sykler fra Rabeneick

Raymon – elsykler for offroad og byen

Hos R. Raymon, grunnlagt i 2017 av Susi & Felix Puello, lages sykler med ekte lidenskap. Merket tilhører Pierer Mobility AG. I offroad-sektoren tilbyr R. Raymon hele utvalget av terrengsykler, med eller uten kraftige Yamaha mid-drive motorer. Fra sti til all mountain, trekking eller til og med grus, de har en moderne el-sykkelversjon for enhver anledning. Den lette AirRay 12.0 mottok den tyske designprisen i 2022. Selv praktiske og motoriserte bysykler med Gates-remdrift og turhjul som krever lite vedlikehold, finnes i R. Raymon-porteføljen.

El-sykler fra Raymon

Tøffe E-MTB-er fra Santa Cruz

Santa Cruz lever og ånder terrengsykling. I tillegg til de ikoniske (motorløse) MTB-ene vi forbinder med merket, lager de også elektriske fullfjærende terrengsykler for de mest krevende stier og syklister. Bullit og Heckler el-terrengsyklene deres er designet for tøffe enduro- og utforkjøringer og laget av karbonfiber som Santa Cruz produserer i California. Avhengig av rammestørrelsen er E-MTB-ene utstyrt med samme størrelse eller blandede hjulsett for å tilby stabilitet og smidighet på stien. For å hjelpe deg med å klatre enda høyere, kombinerer de lette og kraftige EP8-motorer fra Shimano med batterier med høy kapasitet.

El-sykler fra Santa Cruz

Serious-ly solide el-sykler for mye moro

Serious sin sporty og allsidige varemerkedesign gjenspeiles også i deres el-sykler. Hast gjennom byen med den enkle intensjonen, eller få mest mulig ut av MTB-løyper med deres kraftige Bear Rock. Seripus el-sykler er utstyrt med pålitelige og kraftige Bosch-motorer – i tillegg til alt du trenger for både by- eller terrengbruk: fra standard belysningssystemer til skjermer som beskytter mot vannsprut.

El-sykler fra Serious

Foldbare el-sykler fra tern: motorisert, men kompakt

Tern ønsker å endre måten folk kommer seg rundt på. Merket (som låner navnet sitt fra en fugl som flyr ultralange avstander) produserer kompakte sammenleggbare sykler med Bosch-motorer. De elektriske syklene deres lar deg bevege deg smidig og trygt gjennom bytrafikken, og ekstra bagasje kan også bæres på de store bærestativene deres. Takket være den smarte sammenleggbare funksjonen kan en Tern foldesykkel foldes sammen på et blunk – slik at du enkelt kan sette den i bagasjerommet på bilen eller ta den med på offentlig transport. Velkommen til en hel rekke helt nye muligheter for urban mobilitet.

El-sykler fra tern

El-sykler fra Vermont: Hverdagssykler med ekstra motor

Det tyske merket Vermonts by-, tur- og barnesykler er kjent for sin pålitelighet og rimelige priser. For å kunne tilby dette er selskapet avhengig av direktesalg, samarbeider med erfarne partnere og bruker merkevaredeler. For pendling og daglige turer er deres populære Vermont Jersey nå også tilgjengelig med motor. Et drivsystem fra Samsung støtter deg opp til 25 km/t og lar deg velge hastighet fra fem moduser – noe som gjør hverdagsturer og turer på landet enda enklere.

El-sykler fra Vermont

Winora: Mobilitet for alle

Winora ble grunnlagt for over 100 år siden av Engelbert Wiener i Tyskland. Han håndlagde de første syklene til døtrene sine, ettersom masseproduserte sykler for barn ikke fantes den gang. Selskapets motto – «Mobility for all» – gjelder fortsatt i dag. Merkets el-sykler bruker nå moderne teknologi for å gjøre mobiliteten enklere på e-city, e-touring og e-load sykler. I likhet med sine motorløse søsken tilbyr Winora's el-sykler pålitelighet, høy kvalitet til en rettferdig pris, tidløs, men uavhengig design og egnethet for daglig bruk. Det benyttes midtmonterte motorer fra Yamaha og Bosch.

El-sykler fra Winora