Online sykkel shop - Bikester
Alt til sykkelfereien

TyreInvader Tubeless dekkinnlegg 60 mm

ID: 1498817

1 009 kr
979 kr
Mva inkludert. plus Fraktkostnad
Produktet har blitt lagt til i din ønskeliste

Dette produktet kan for øyeblikket ikke bestilles i ønsket antall. Sjekk handlekurven.

Produkt anfragen

Dessverre er ønsket produkt utsolgt

Standard Levering om 7-10 virkedager

Beskrivelse for

Effetto Mariposa TyreInvader Tubeless dekkinnlegg 60 mm

Denne produktbeskrivelsen er automatisk oversatt. Vi beklager eventuelle feil.

Tyreinvader er en anti-klemme-flat innsats for slangeløse dekk. Veldig enkel å bruke og lett, det sparer dekk og felger for harde støt uten å forstyrre måten hjulene dine oppfører seg på. Tilgjengelig i flere bredder, for å passe felger og dekk fra cyclocross, til Gravel til Plus.

Folk som sykler aggressivt i steinete terreng vil gjerne redusere dekktrykket for bedre trekkraft og kontroll, begrenset av bekymringen for å "slå hardt"”, klemme dekkdekselet mellom felgen og en stein, kutte det og/eller skade felgen. Det er der dekkinnlegg (anti-klemme-flat innsatser, dekknudler, etc.) kan være nyttig. Dette produktet passer inn i slangeløse dekk og absorberer en del av støtet, og beskytter dekk og felg. Med Tyreinvader ønsker vi å tilby en utmerket, men enkel løsning, som holder vekten og kostnadene lave.

Stor holdbarhet takket være førsteklasses materiale
Tyreinvader er laget av høy tetthet EVA (etylen-vinylacetat), en lukket cellepolymer som vanligvis brukes i sportsskoindustrien: dette materialet kan motstå store påvirkninger med svært liten skade og er veldig holdbart. Effetto Mariposa anbefaler å sjekke Tyreinvader en gang i året eller etter harde ridetimer, og bytte den om nødvendig.

Tetningsmasseoptimalisert
EVA har en lukket cellestruktur som ikke kan absorbere tetningsmasse, slik at den slipper fri inne i dekkhulen. Dessuten lar utskjæringene på Tyreinvader tetningsmassen enkelt bevege seg rundt, for å sikre at punkteringer raskt kan fikses. Ettersom innsatsene har overflater som er fuktet av tetningsmassen, vil en brøkdel av den ikke være tilgjengelig for å reparere punkteringer. Av denne grunn - også med Tyreinvader - anbefaler Effetto Mariposa å øke mengden tetningsmasse som normalt brukes, med 30 ml. Utskjæringene på Tyreinvader lar tetningsmassen bevege seg fritt inne i dekkhulen, noe som er mye vanskeligere ved bruk av solide “smultringformede” innsatser.

Enkel å montere og montere
Bare kutt Tyreinvader etter instruksjonene (for 27,5 ”og 26”; du trenger ikke å klippe for 29 ”), fest de to endene med de to (medfølgende) glidelåsbåndene, monter det inne i dekket (det vil strekke seg litt for å passe hjulomkretsen), fyll på fugemasse, kjør.

Real run flat oppførsel
Tyreinvader har fått størrelsen til å sitte tett på felgen, slik at den i nødstilfeller skyver dekket mot felgen, slik at du kan kjøre korte avstander på det flate dekket. Dette bør betraktes som en eksepsjonell fungerende modus, ettersom de ikke anbefaler å kjøre Tyreinvader med null trykk med vilje.

Kompatibel med alle rørløse ventiler
Formen på Tyreinvader og en spesifikk cut-out (som skal plasseres over ventilen) gjør at dekkoppblåsningen alltid er enkel, med alle rørløse ventiler. Ingen behov for spesielle rørløse ventiler.

Funksjoner

Tiltenkt bruk
Downhill/Freeride, Allround / Nybegynner, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro
Hovedinformasjon
Type:
Punkteringsbeskyttelse
Inkludert i leveransen
Inkludert i leveransen:
2 stykker per pakke, inkludert 4 kabelbindere og gjennomsiktig pose
Modellår
2022
Artikkelnummer
1498817

Kundemeninger

Si din mening. Vær først med å gi en omtale til dette produktet.