Online sykkel shop - Bikester
Festlige juletilbud med opptil 70%1 rabatt
30 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

El-sykkel Bremsekalipere

1 Produkter
Filter
Nullstill

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Magura MT8 SL Bremsenøkkel fra MJ2019 Grå
Magura MT8 SL Bremsenøkkel fra MJ2019 Grå Grå
Magura
MT8 SL Bremsenøkkel fra MJ2019 Grå
Veil. pris 1 129 kr 589 kr
Rask levering
- 47 %

Hold trykket på hele sykkelturen

For å optimalisere funksjonen til bremsene er det lurt å velge riktige bremsekalipere til el-sykkel, da vil den sørge for at bremseklossene holder likt trykk på begge sider av en roterende bremseskive . Dermed har du full kontroll når du minimaliserer bremselengden for sykkelen din. Bremsekalipere til el-sykkel er nemlig, sammen med solide bremseklosser og skiver, den beste måten å gjøre det på. El-sykler er tyngre og større enn vanlige sykler, og trenger derfor et solid bremsesystem. Investerer du i et kraftigere bremsesystem til el-sykkelen din, så vil du med en gang oppdage at dette er en oppgradering som påvirker både bremselengden og sykkelgleden. Vi i Bikester har et knippe bremsekalipere til el-sykkel som vi synes gjør jobben og som holder trykket likt på begge sidene.

Solid, holdbart materiale

De bremsekalipere til el-sykkel som vi har i utvalget vårt, er laget av et solid, holdbart materiale som gjør at de kan holde bremsesystemet oppe og med likt trykk i sesong etter sesong. Selv om det er en hydraulisk bremseteknologi, så vil de holdbare materialene sørge for en varig kvalitet. Nettopp bremsekalipere til el-sykkel er sårbare på grunn av at de hele tiden er nær rotasjonen når du tilbakelegger kilometrene, men når du velger solide deler til bremsesystemet ditt, vil de holde lenge.

Kortere bremselengde

Så lenge bremsekalipere til el-sykkel holder et likt trykk på begge sider av bremseklossene, så vil du kjenne kvaliteten på bremsesystemet ditt gjennom reaksjonen når du bremser og på en kortere bremselengde. Særlig el-sykler har bruk for et solid bremsesystem som dette, fordi sykkelen er tyngre enn vanlige sykler. I tillegg er det enkelt å montere både bremsekalipere til el-sykkel og bremseklosser på sykkelen. Kaliperen festes til de stillestående delene, mens det er bremseskiven som er festet til den roterende delen.