Online sykkel shop - Bikester
Midlertidig stengt - Vi bygger nytt for deg! Åpner igjen 15 mars med mange spennende tilbud!
GRATIS RETUR
FRI FRAKT PÅ MINDRE VARER FRA 999 KR 6
Cult-crewet består at street-legendene Dakota Roche og Chase Dehart samt stil-gudene Chase Hawk og Dan Foley. Dette er noen av de beste innen BMX-verdenen, så om du stoler på en slik tropp med testkjørere, kan du trygt stole på de unike syklene med usedvanlig design.

CULT

2 Produkter
Filter
Nullstill

Farge

  • Rosa
  • Svart

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
CULT Vans Waffle BMX Dekk 29x2.10" Svart
CULT Vans Waffle BMX Dekk 29x2.10" Svart
CULT
Vans Waffle BMX Dekk 29x2.10" Svart
Veil. pris 419 kr 159 kr
  • Versjoner: 29x2,10"
Rask levering
- 62 %
UTSALG
CULT Vans Waffle BMX Dekk 18x2.30 " Rosa
CULT Vans Waffle BMX Dekk 18x2.30 " Rosa
CULT
Vans Waffle BMX Dekk 18x2.30 " Rosa
Veil. pris 349 kr 129 kr
  • Versjoner: 18x2,30"
Rask levering
- 63 %
UTSALG

Av og for BMX-elskere

Merket Cult er etablert og drives av lidenskapelige BMX-kjørere som ønsker å dele sin entusiasme for sykling med resten av verden. Deres kjærlighet for BMX-sporten og sykling generelt gjennomsyrer hele virksomheten deres, og dette merkes i produktene de leverer. De er en høyt anerkjent produsent av BMX-sykler og -sykkeldeler, og de streber hele tiden etter å produsere de beste produktene innen BMX på markedet. Dette er et merke som ikke tar seg selv så høytidelig, men som mener blodig alvor når det gjelder kvaliteten, funksjonen og sportsgleden med produktene sine.

Enestående BMX-sykler

Cult vet nøyaktig hva BMX-syklister ser etter i en sykkel. Deres sykler er laget med kjærlighet og av høy kvalitet, noe som resulterer i et sortiment med enestående BMX-sykler som passer for både nybegynnere og profesjonelle. På denne siden kan du se hvilke sykler vi tilbyr fra dette merket. Klikk deg inn på hver enkelt sykkel, og finn din rette match.

Fiks BMX-sykkelen din selv

Et av målene til dette merket er å gi BMX-syklister muligheten til å mekke på sykkelen sin selv, slik at man slipper tungvinte og dyre turer til verkstedet for å gjøre enkle reparasjoner og justeringer. Med sykkeldeler fra Cult kan du selv fikse og forbedre BMX-sykkelen din. Vi på Bikester har samlet alle produktene fra dette merket her på denne siden. På den måten kan du enkelt finne frem til akkurat de delene du trenger for å få drømmesykkelen. Her kan du bla deg gjennom BMX-grep, sykkelslanger, dekk og mer. Trenger du kun én del, eller skal du oppdatere hele sykkelen? Med sykkeldelene fra Cult blir BMX-sykkelen din uansett som ny på et blunk!

Sykkeldeler for alle nivåer

På denne siden finner du alt du trenger for å komme i gang med å mekke din egen BMX-sykkel. Cult har produkter til voksne BMX-entusiaster, så vel som til fremtidens BMX-proffer. Uansett om du nettopp har startet din BMX-ferd, eller om du har mange års erfaring bak deg, vil du garantert ha glede av de mange produktene til Cult. Se hele utvalget, og finn akkurat de delene du trenger her:

  • E-sykkeldeler
  • Styrer og Håndtak
  • Dekk
  • Slanger
  • Styrelager og Styrestemmer