Åpnes ikke PayPal`s innloggingsside?

Klikk her
for å forsøke igjen.

Vennligst vent. Din ordre behandles.

Nye sykler fra toppmerkene - De første 2021 modellene er på lager
Varen du leter etter er desverre utsolgt. Vennligst fyll inn din e-postadresse så informerer vi deg når den er tilgjengelig igjen.
Cube

Cube SL Road Pro iridium'n'blue (2020)

ID: 1065800
8 790 kr
Inkl. mva, ekskl. levering
Beklager, denne varen er desverre utsolgt.
Jeg ønsker å bli varslet når produktet er tilgjengelig igjen

Lägg till i Ønskeliste
Betal enkelt i mindre avdrag
  • 30 dagers returrett gratis retur
  • Fri frakt på mindre varer fra 999 kr
  • Stort utvalg av produkter
    over 600 kjente merker
Produktbeskrivelse
SL Road Pro er en høyprestasjons sykkel og med god verdi for syklister som verdsetter både hastighet og enkelhet. Den har et lett, stivt chassis konstruert av doble aluminiumsrør. Rammens innebygde stivhet og lav vekt bidrar til å konvertere energi til pedalene, som gir effektiv fremdrift. Den matchende aluminiumgaffelen er en perfekt passform for rammen, med et konisk styre for maksimal styringsnøyaktighet. Og i tråd med sykkelens minimalistiske appell, er kablene rutet internt for et renere utseende og forbedret - girskifting med reduserer vedlikehold. Kraftige hydrauliske skivebremser sikrer at du kan bremse og stoppe trygt i all salgs vær, og Sram's fantastiske 1x12 girsystem gir deg rekkevidden du trenger for alle tilfeller. Her er det ingenting du ikke trenger. Opplev sykling i sin reneste form med SL Road Pro.SL Roads aluminiumsramme er laget av ekstremt lette dobbeltrør, noe som gir den beste kombinasjonen av lav vekt, suveren styrke og flott kjørekvalitet. Rammens innebygde stivhet og lav vekt bidrar til å konvertere energi til pedalene, som gir effektiv fremdrift. Til den lette gaffelens design, hentet vi inspirasjonen fra racersyklene. Aero-formen er usedvanlig stiv for nøyaktig styring, samt at den ser veldig rask ut for å matche sykkelens rene form. Vi førte også kablene inn i det nedre røret, for å holde det elegante utseende til sykkelen og reduserte slitasje i prosessen.
Spesifikasjoner
Formål
Touring/pendling  
Vekt (ca.)
11.2  kg
Totalt antall gir
12  
Inkludert i leveransen
Pedaler inngår: ja  
Ramme
System: Diamant
Type materiale: Aluminium
ytterligere spesifikasjoner: Aluminium Superlite Crossroad Taper Double Butted
Gaffel
System: Fast gaffel
Merke: Cube
Type: aluminium Rigid Fork
Gir
Type sykkelgir: Kettenschaltung
Antall gir: 12
Merke: Sram
Type: GX
Girspake
Modell: Sram NX Eagle  
Kranksett 
Modell: Sram S650 Eagle, 170 mm
Girutveksling 1: 38 Tenner
Kjede
Modell: Sram GX Eagle  
Kassett
Oversettelseskrok (tenner): 11-50 Tenner
Modell: Sram XG-1230, 12-trinns
Frambremse
Merke: Shimano
Type: BR-MT200
Bremsesystem: Hydraulisk skivebrems
Disc diameter: 160 mm
Bakbremse
Merke: Shimano
Type: BR-MT200
Bremsesystem: Hydraulisk skivebrems
Disc diameter: 160 mm
Bremsespake
Modell: Shimano BL-MT200  
Styre
System: Flat Bar
Modell: Cube Flat Race Bar, Bredde: 660 mm
Material: Alu
Styrestem
System: A-Head
Modell: Cube Performance Stem Pro, 31.8 mm
Material: Alu
Håndtak
Cube Natural Fit Tour  
Headset
FSA Orbit Z-t ECO Topp null-Stack 1 1/8 "(OD 44 mm), Bunn Integrert 1 1/2 "  
Sadel
Cube Natural Fit Venec Lite  
Setepinne
System: Patentstütze
Diameter: 27.2 mm
Type: Cube Performance Post
Material: Alu
Framnav
Modell: Shimano HB-TX505, QR, Centerlock  
Baknav
Modell: Shimano FH-TX505 QR Centerlock  
Felg
Modell: Cube
Material: Aluminium
Størrelse: 28 Tommer
Framdekk
Størrelse: 28
Dekkbredde: 40 mm
Modell: G-One Allround, Perf. Kevlar
Bakdekk
Størrelse: 28
Dekkbredde: 40 mm
Modell: G-One Allround, Perf. Kevlar
Pedaler
Cube PP MTB  
annet
Seteklemme: CUBE Screwlock, 31,8 mm  
Type
kein E-Bike  
Kjønn
Unisex
Modellår
2020
Varenummer
1065800
Produktonmtaler
5
2 Omtaler
5 Stjerner
2
4 Stjerner
0
3 Stjerner
0
2 Stjerner
0
1 Stjerne
0
29.01.2020
Mariusz S
Den perfekte sykkelen for rekreasjon og turisme
Idealny rower do rekreacji i turystyki
Automatisk oversatt fra polsk Tilbake til original

Jeg er 197 cm høy og sykkelen med en 62 cm ramme passer meg perfekt. Jeg ble oppfordret til å kjøpe en sykkel ved å: - 1 x 12-stasjon - enklere betjening av girene med en spak. Girområdet er ganske bredt og godt tilpasset mine behov. - Stiv gaffel. I forrige sykkel hadde jeg en støtdemper foran, og det viste seg at for meg var det bare unødvendig ballast. Jeg foretrekker asfalterte stier eller ganske jevn graveler. Jeg hopper ikke og sykler ikke på klumper, så jeg foretrekker en stiv sykkel. - den ideelle dekkstørrelsen for meg er 40 mm. Med min vekt på 85 kg er det det perfekte kompromisset mellom kjørekomfort og rullemotstand. Jeg sjekket tykkere og tynnere dekk på min forrige sykkel, men 40 mm viste seg å være perfekt etter mine behov. - Sykkelen er ganske lett. Mangelen på unødvendig ballast i form av gjørmejern, bagasjerom, demping gjør vekten ideell for amatører for fritids- og turistkjøring. Fordelen er muligheten for å montere bagasjerommet og den originale Cube-foten med et gjennomtenkt festesystem. Jeg kjøpte en Cube-bagasjerom som skal brukes til montering av takkarmer for lengre turer. Jeg klarte å sykle 200 km og foreløpig er jeg veldig fornøyd. For meg er den eneste ulempen litt for bredt ratt, men du kan forkorte eller erstatte det.

Mam 197 cm wzrostu i rower z ramą 62 cm idealnie dla mnie pasuje. Do zakupu roweru zachęciły mnie: - Napęd 1 x 12 – prostsza obsługa przełożeń jedną manetką. Zakres przełożeń jest dość szeroki i dobrze dobrany do moich potrzeb. - Sztywny widelec. W poprzednim rowerze miałem przedni amortyzator i okazało się, że dla mnie to tylko zbędny balast. Preferuję raczej ścieżki utwardzane lub w miarę równe szutry. Nie skaczę i nie jeżdżę po muldach więc wolę sztywny rower. - idealny dla mnie rozmiar opon 40 mmm. Przy mojej wadze 85 kg to idealny kompromis pomiędzy komfortem jazdy a oporami toczenia. Sprawdzałem grubsze i i cieńsze opony w poprzednim rowerze ale 40 mm okazały się idealne do moich potrzeb. - Rower jest w miarę lekki. Brak zbędnego balastu w postaci błotników, bagażnika, amortyzacji powoduje, że waga jest idealna dla amatora do jazdy rekreacyjnej i turystycznej. Zaletą jest możliwość montażu bagażnika i oryginalnej stopki marki Cube z przemyślanym systemem mocowania. Zakupiłem bagażnik Cube który będzie mi służył do montażu sakw przy dłuższych wycieczkach. Rowerem zdążyłem przejechać 200 km i na razie jestem bardzo zadowolony. Jak dla mnie jedyny mankament to trochę za szeroka kierownica ale można ją skrócić lub wymienić.

03.06.2019
Sigmund
Fint arbeid
Beau travail
Automatisk oversatt fra fransk Tilbake til original

Hyggelig kompromiss mellom bysykkel, vei og trekking. Jeg bruker den så mye for turen som byen, og den passer perfekt. Noen standardelementer som ikke er topp, som sadel og pedaler. Men mange alternativer for å montere maskinvare! Jeg anbefaler virkelig

Joli compromis entre vélo de ville, route et trekking. Je l'utilise autant pour le voyage que la ville et il tient parfaitement. Quelques éléments de série pas top, telle que la selle et pédales. Mais énormément d'options pour monter du matériel ! Je recommande vraiment

Omdømme av forrige modell


Har du noen spørsmål?
Send oss din forespørsel ved å bruke kontaktskjemaet eller besøk vår FAQ-seksjon med ofte stilte spørsmål og svar.
Nyhetsbrev
Registrer deg nå og få et gavekort på 50 kr.
Eksklusive tilbud og rabattkoder venter på deg.4

PERSONVERN
Everyday we get more people on bikes