Åpnes ikke PayPal`s innloggingsside?

Klikk her
for å forsøke igjen.

Vennligst vent. Din ordre behandles.

BRIGHT FRIDAY | Lys opp tilværelsen med våre supertilbud!
Varen du leter etter er desverre utsolgt. Vennligst fyll inn din e-postadresse så informerer vi deg når den er tilgjengelig igjen.
Cube

Cube AM Ibex Shoes blackline

ID: 711325
Supertilbud
1 279 kr
489 kr
- 61%
Inkl. mva, ekskl. levering
Beklager, denne varen er desverre utsolgt.
Jeg ønsker å bli varslet når produktet er tilgjengelig igjen

Lägg till i Ønskeliste
Betal enkelt i mindre avdrag
 • 30 dagers returrett gratis retur
 • Fri frakt på mindre varer fra 999 kr
 • Stort utvalg av produkter
  over 600 kjente merker
Produktbeskrivelse

Uansett hvordan været viser seg og hvordan strekningene er, med AM Ibex Pro-skoene fra Cube, er du ikke bare alltid godt forberedt, men ser også forberedt ut også.

Detaljer

 • Cube Natural Fit lest og innersåle
 • CUBE Protection Shield
 • robust, smussavvisende øvre materiale
 • Beskyttelsesområde på utsiden og innsiden
 • Fiksering av Cube Elastic Strap i forfoten
 • Neopren polstring
 • glidende Vibram yttersåle for klikkpedaler
 • Limteknologi
 • Optimal ventilasjon gjennom Mesh-Konstruksjon
 • asymmetrisk utforming
 • Størrelsen er normal Vis størrelsetabell
 • Rett snitt med normal bevegelighet
Spesifikasjoner
Formål
MTB  
Sesong
Helårs produkt  
Pedalsystem
Sykkelsko modell: Til MTB klikk-pedaler
SPD-brakett: for 2-hulls klosser
Materialer
Egenskaper: Vannresistent, Vindresistent
Yttermateriale: Mesh TPU Neopren
Såletype: media / suave
Såle: Gummi Nylon EVA
Skotilbehør
Lukkesystem: Snøring
Egenskaper: reflekterende detaljer, Tåbeskyttelse
Fotseng: preformet såle
Vekt
Vekt per par: 856  g
Surface Coating
TPU  
Kjønn
Unisex
Modellår
2018
Varenummer
711325
Produktonmtaler
4.3
6 Omtaler
5 Stjerner
3
4 Stjerner
2
3 Stjerner
1
2 Stjerner
0
1 Stjerne
0
25.02.2020
Linaa
Smal, hard såle, vanskelig å plassere på pedalen, ikke gripende.
Smal, hård sål, svære at placere på pedalen, ikke grippy.
Automatisk oversatt fra dansk Tilbake til original

Mitt førsteinntrykk av det ytre materialet er bra, de ser ut til å være av godt materiale for ulikt vær. Jeg tror ikke jeg vil bruke disse i de varme sommermånedene, de virker for tykke og svarte er ikke fargen på sommervekter da det tiltrekker seg mer varme. Jeg kjører flate pedaler, og anbefaler ikke disse til noen som har plastpedaler eller pedaler uten pinner du vil skli av med selvtillit. Grepet er noe dårlig sammenlignet med de billige sommerskoene mine, da den såkalte Vibram er tøff og slett ikke gripende etter min mening. Jeg vil bruke disse skoene i de kaldere månedene, og kanskje jeg til og med må kjøpe et par klippløse pedaler slik at jeg kan holde meg på sykkelen. Det kan bare være at jeg er en selvtillit snobb da dette er min første "virkelige" sykkelsko, men 200 dollar skoene mine som er kjøpt på Amazon er mer komfortable og har bedre grep om pedalene enn disse. Passformen var som de skulle være, selv om jeg mistenker at jeg har bredere føtter enn vanlig da de føler seg litt stramme på sidene. Dette vil sannsynligvis bli bedre over tid ettersom materialet får lov til å forme og slå seg ved føttene mine, for 1/3 av normalprisen jeg betalte kan jeg ikke klage så mye over dem. For flate pedaler vil jeg bare kjøpe noen få ting med bikuemønstret såle som Vans neste gang, da disse er vanskelig å finne riktig plassering på pedalen. Det som virkelig fikk øye på meg var vannresistens, og det er også den eneste grunnen til at jeg holder disse skoene. Tiden vil vise om dette stemmer, for det er ikke testet ennå, så jeg kan ikke kommentere det før de har gått gjennom sølepytter og tryglet. Så grunnen til 4/5 stjerner er grep og eneste design, du vil treffe både folk som løper flate og klippløse. Jeg ville ha designet dem med et mønster du vet fungerer til fliser for honningkakemønster ..

Mit første indtryk af ydre materialet er godt, de ser ud til at være af godt materiale til forskelligt vejr. Jeg tror ikke jeg vil bruge disse i de varme sommermåneder, de virker for tykke og sort er ikke farven til sommer vejeret da det tiltrækker mere varme. Jeg kører flade pedaler, og anbefaler ikke disse til nogen, der har plastpedaler eller pedaler uden stifter, du vil glide af med sikkerhed. Grebet er noget dårligt sammenlignet med mine billige sommersko, da den såkaldte Vibram er hård og slet ikke gribende efter min mening. Jeg vil bruge disse sko i de koldere måneder, og måske må jeg endda købe et par klipløse pedaler så jeg kan blive på cyklen. Det kunne bare være at jeg er en smugle snobbet da dette er min første "rigtige" cykelsko, dog er mine 200kr sko der er købt på Amazon mere komfortable og har bedre greb på pedalerne end disse. Pasformen var som de skulle være, selvom jeg formoder at jeg har bredere fødder end normalt da de føles til at være en smule stramme på siderne. Dette bliver nok bedre med tiden når materielet får lov at forme og sætte sig efter mine fødder, for 1/3 af den normale pris som jeg betalte kan jeg ikke klage meget over dem. Til flade pedaler vil jeg bare købe et par noget med bikube mønstret sål ligende Vans næste gang, da disse er svære at finde det rigtige placering på pedalen. Det der virkelig fangede mit øje, var vandresistens og det er også den eneste grund til at jeg beholder disse sko. Tiden vil viser om dette er sandt for det er ikke testet til det fulde endnu, så det kan jeg ikke kommentere yderligere på før de har fået turen gennem pytter og pløre. Så grunden til 4/5 stjerner er grip og sålens udformning, vil man ramme både folk der køre med flade og clipless ville jeg have designet dem med et mønster man ved virker til flats nemlig honeycomb mønster..

21.02.2020
Fred
Cube AM Ibex
Cube AM Ibex
Automatisk oversatt fra tysk Tilbake til original

Var tilbudsytelse toppsko passer bra størrelse passer nøyaktig

War Angebot Preis Leistung top Schuh sitzt Prima Größenangabe passt genau

05.12.2019
Paul j
Det går ikke glipp av mye
Il ne manque pas grand chose
Automatisk oversatt fra fransk Tilbake til original

Jeg kjøpte dette paret i løpet av svart fredag; med tanke på prisen, forventet jeg ikke noe presist. Når du pakker ut skoen og har et plastisk utseende som ikke er veldig vakkert (som andre sykkel dette sagt), monteres kilene spd enkelt. Skoene kuttet litt små (jeg tok 45 i stedet for 44 1/2). Vi føler oss en liten støtteplate kiler; Jeg vil helt sikkert kjøpe en såle. Jeg byttet ut snørene med elastiske lisser for å overvinne mangelen på riper. Til slutt, første avkjørsel med -5: ikke kald fot, stiv sko, behagelig over tid: super !!! Bare synd at du trenger å legge en såle for komfort

J'ai acheté cette paire pendant le black friday ; au vu du prix, je ne m'attendais à rien de precis. Au déballage l chaussure a un aspect plastique pas trés beau ( comme les autres de vélo ceci dit), les cales spd se montent facilement. Les chaussure taillent légèrement petit (j'ai pris 45 au lieu de 44 1/2). On sent un peu la plaque de soutien des cales ; je vais surement acheter un semelle. J'ai remplacé les lacets par des lacets élastiques pour palier à l'absence de scratch. Finalement, première sortie par -5: pas froid au pied, chaussure rigide, confortable sur la durée : super!!! Dommage juste qu'il faille ajouter une semelle pourl confort


Har du noen spørsmål?
Send oss din forespørsel ved å bruke kontaktskjemaet eller besøk vår FAQ-seksjon med ofte stilte spørsmål og svar.
Nyhetsbrev
Registrer deg nå og få et gavekort på 50 kr.
Eksklusive tilbud og rabattkoder venter på deg.4

PERSONVERN
Everyday we get more people on bikes