Åpnes ikke PayPal`s innloggingsside?

Klikk her
for å forsøke igjen.

Vennligst vent. Din ordre behandles.

Covid-19: Vi fortsetter å levere som vanlig! - Til vår FAQ
Cube

Cube Access Hybrid One 500 Dame grey'n'aqua (2020)

ID: 1064687
26 389 kr
Inkl. mva, ekskl. levering
Beregn størrelse | Geometri
Venligst velg rammestørrelse

Klikk på "størrelsestabellen" for å finne riktig størrelse

Lägg till i Ønskeliste
Betal enkelt i mindre avdrag
  • Stort utvalg av produkter
    over 600 kjente merker
  • 100 dagers returrett gratis retur
  • Fri frakt på mindre varer fra 999 kr
Produktbeskrivelse
Slik ser frihet ut: Access Hybrid ONE. Ved å kombinere en mountainbikes fleksibilitet av en enkel fjerdegenerasjons Bosch CX-drevet el-sykkel, blir det en følgesvenn på to hjul som vil åpne opp nye horisonter for deg. Elegant utseende, behagelig håndtering, pålitelige komponenter og Bosch-systemets smidige el-støtte, i en prisvennlig pakke som har alle kjennetegn for Cube-kvalitet. Dempet Suntour XCM.gaffel hjelper til å jevne ut veien, mens Schwalbe Smart Sam-dekk med bra grep og kraftige hydrauliske Shimano-skivebremser gir deg selvtillitt til å kjøre på, uansett vær. Cube valgte et 9-trinns Shimano girsystem for sin brukervennlighet, pålitelighet og sømløse integrasjon med Bosch-motoren, slik at du kan konsentrere deg om veien foran deg og ikke bekymre deg for girene. Helt nytt for 2020 er at ingeniørene har skapet en elegant ramme som inneholder all deres erfaring og ekspertise om bygging av mountainbikes og Bosch el-sykler. Ettersom de gir samme omsorg til hver sykkel, uansett prisklasse, kan du være sikker på at dette er den beste i sitt slag. Med funksjoner som integrert kabelføring og et batterifeste på røret, er det omdesignet for stabil håndtering, brukervennlighet og pålitelighet, alt testet i forhold til de strenge, interne sikkerhetstestene. Det unike Size Split-systemet innebærer at det finnes en Access Hybrid ONE til alle. Er det noe mer å tenke på? Eventyret venter!Du har kanskje hørt snakk om at rammen er hjertet til en sykkel. Vi er et firma som tror at det er sant - og grunnen til det, er at fjerde generasjon Bosch-drevet Access Hybrid planla å utvikle en helt ny ramme. På bakgrunn av all erfaring fra terrengsykkelhybrider, forbedret vi et allerede høyt betraktet chassis med nye funksjoner og bedre håndtering - og Size Split systemet og trapesrammen gjør det enkelt for alle kvinner til å finne sin perfekte passform. Med 100 mm travel gaffel og et seterør og intern kabelføring som fungerer med en stealth dropper-stolpe, er den designet for å være komfortabel å sykle, enkel å bruke og enkel å oppgradere om du føler det er behov for det etterhvert. Det er også inkludert et sykkelstøtte-feste, i tilfelle det er noe du vil legge til. Støttet av tryggheten om å ha bestått alle de strenge sikkerhetstestene, er Access Hybrid alt du trenger for å oppdage en helt ny sykkeldimensjon.
Egenskaper

Rekkevidde

Hvor mange kilometer holder batteriet mitt?  
Kommer jeg 50 kilometer med en batteriladning eller til og med 120? For en elsyklist er dette viktig informasjon og produsentene gjør sitt beste for å estimere og oppgi reell rekkevidde der ser hvor langt du kommer på et fulladet batteri. I praksis er maksimal rekkevidde avhengig av mange faktorer; I tillegg til motoren inkluderer dette energiinnhold (400 eller 500 Wh) håndtering og hvor gammelt batteriet er, men også sjåførens vekt, sittestilling, kjørestil (startfrekvens, kadens) og valgt assistansenivå (Eco, Tour, Sport, Turbo) har stor påvirkning på rekkevidden. Og sist men ikke minst påvirker sykkelruten (oppoverbakke eller flat), veidekket (landevei eller terreng) og til og med vinden (mot- eller medvind) og dekkprofilen rekkevidden. Derfor er det ekstremt vanskelig å gi nøyaktig og pålitelig informasjon.

Spesifikasjoner
Type
El-sykkel 25km/h  
Formål
E-Mountainbike Hardtail  
Hjulstørrelse
27,5 / 29  Tommer
Totalt antall gir
9  
Vekt (ca.)
21.9  kg
Totalvekt
125  kg
Inkludert i leveransen
Pedaler inngår: ja  
Ramme
Dempermerke: uten demper
System: MTB Hardtail Ramme
Type materiale: Aluminium
ytterligere spesifikasjoner: Aluminium Superlite, Gravity Casting, Agile Ride Geometry, Tapered Headtube, Innvendig kabelføring, Semi-Integrated Battery, Kickstand/Fender/Carrier Mounting Points
Motor
Merke: Bosch
Modell: Performance CX
Type: Kranklagermotor
Ytelse: 250 Watt
Batteri
Modell: Bosch Power Pack
Type: Lithium-Ion
Energiinnhold: 500 Wh
Batteri montasje: Ramme Batteri
Display
Bosch Purion  
Lader
Type: Bosch rask lader 2A  
Rekkevidde
45 -100 
Gaffel
System: Dempegaffel
Merke: Suntour
Type: XCT Coil
Dempegaffel
Travel (mm): 100 mm
Gir
Type sykkelgir: Gir
Antall gir: 9
Merke: Shimano
Type: Deore
Girspake
Modell: Shimano SL-M2010-9R Rapidfire Plus  
Kranksett 
Modell: ACID E-Crank, 170 mm
Girutveksling 1: 38 Tenner
Kjede
Modell: KMC X9  
Kassett
Oversettelseskrok (tenner): 11-36 Tenner
Modell: Shimano
Frambremse
Merke: Shimano
Type: BR-MT200
Bremsesystem: Hydraulisk skivebrems
Disc diameter: 180 mm
Bakbremse
Merke: Shimano
Type: BR-MT200
Bremsesystem: Hydraulisk skivebrems
Disc diameter: 180 mm
Bremsespake
Modell: Shimano BL-MT200  
Styre
System: Riser
Modell: Cube Rise Trail Bar, Bredde: 700 mm
Material: Aluminium
Håndtak
Cube Natural Fit All-Terrain  
Styrestem
System: A-Head
Modell: Cube
Material: Aluminium
Headset
FSA Orbit 1.5B ZS Topp null-Stack 1 1/8 "(OD 44 mm), Bottom-Stack 1 1/2 "(OD 56 mm)  
Sadel
Cube Natural Fit Sequence WS  
Setepinne
System: Integrert
Diameter: 30.9 mm
Type: Cube Performance Post
Material: Aluminium
Framnav
Modell: Shimano HB-TX505, QR, Centerlock  
Baknav
Modell: Shimano FH-TX505 QR Centerlock  
Felg
Modell: Cube
Material: Aluminium
Framdekk
Dekkbredde: 57 mm
Modell: Schwalbe Smart Sam dekk K-Guard 2.35
Spesielle egenskaper: Punkterings beskyttelse
Bakdekk
Dekkbredde: 57 mm
Modell: Schwalbe Smart Sam dekk K-Guard 2.35
Spesielle egenskaper: Punkterings beskyttelse
Pedaler
Cube PP MTB  
annet
Seteklemme: CUBE Varioclose, 34.9 mm  
Kjønn
Damer
Modellår
2020
Varenummer
1064687
Produktonmtaler
4.8
6 Omtaler
5 Stjerner
5
4 Stjerner
1
3 Stjerner
0
2 Stjerner
0
1 Stjerne
0
02.02.2020
Rolf
helt fornøyd
rundum zufrieden
Automatisk oversatt fra tysk Tilbake til original

har allerede en e-sykkel (med impuls II-motor). Cube med Bosch CX er derimot supersterk og kjører veldig enkelt selv på flate veier uten støtte. støttenivået "Eco" er absolutt tilstrekkelig for flatt terreng. 4. trinn "Turbo" går av som en rakett (til og med off-road). De brede dekkene kjører også godt på sandstiene våre i Lusatia. Batteriladningen varte også 100 km. Jeg installerte også noen få gjørmejoller, stativer og en fjærsetestolpe. Prisen min var bra.

habe schon ein E- Bike (mit Impuls II Motor). Das Cube mit Bosch CX ist dagegen super stark, fährt sich auch ohne Unterstützung auf ebener Straße sehr leicht. die Unterstützungsstufe "Eco" ist für ebenes Gelände absolut ausreichend. Die 4. Stufe "Turbo" geht ab wie eine Rakete (auch im Gelände). Die breiten Reifen fahren auch gut auf unseren Sandwegen in der Lausitz. Die Akkuladung hat auch 100 km gehalten. Ich hab noch ein paar Schutzbleche, Ständer und eine Federsattelstütze montiert. Mein Preis war super.

16.01.2020
Roli
Flott produkt
Tolles Produkt
Automatisk oversatt fra tysk Tilbake til original

Alt er flott, sykkelen er helt fantastisk med tanke på pris / ytelsesforhold. er virkelig gøy å kjøre. Det er julegaven til min kone. Det er synd at leveringen ikke er som lovet 23. desember. men 27. desember er ferdig. Men jeg har mye forståelse for de fattige pakkeleveransepersonell før jul, de kan bare jobbe. Jeg burde ha bestilt den kanskje 2 dager tidligere.

Alles bestens, das Fahrrad ist vom Preis-Leistungsverhältnis her absolut top. macht richtig Spaß beim fahren. Es ist das Weihnachtsgeschenk für meine Frau. Schade das die Lieferung nicht wie versprochen am 23.12. sondern am 27.12. erfolgt ist. Aber ich habe für die armen Paketzusteller vor Weihnachten großes Verständnis, die können auch nur arbeiten. Ich hätte es vielleicht 2 Tage früher bestellen sollen.

06.12.2019
elbanaff
Omtale !!!
Bewertung!!!
Automatisk oversatt fra tysk Tilbake til original

Hei til alle "evaluerere" og lesere av "Evaluatoren", merkelig nok ble det skrevet om "leveransen", ytelsen til hjulet ser ut til å være sekundær. Vi testet den i går på butikken og kjøpte den. Vi er fornøyde med pris-ytelsesforholdet, med en flott motor, gode bremser, god kjøreopplevelse og det ser deilig ut også. Ha det gøy med sykler og opplevelser !!!

Hallo an alle "Bewerter" und Leser der "Bewerter", komischerweise wurde viel über die "Lieferung" geschrieben, die Leistung des Rades scheint da nebensächlich zu sein. Wir haben es gestern im Laden getestet und gekauft. Wir sind zufrieden mit dem Preis-Leistungsverhältnis, mit einem tollen Motor, super Bremsen, gutem Fahrgefühl und lecker sieht es auch aus. Viel Spaß mit euren Rädern und euren Erfahrungen!!!

Omdømme av forrige modell


Trenger du hjelp?
Stengt telefonlinje
Mer informasjon
Nyhetsbrev
Registrer deg nå og få et gavekort på 50 kr.
Eksklusive tilbud og rabattkoder venter på deg.4

PERSONVERN
Everyday we get more people on bikes