Åpnes ikke PayPal`s innloggingsside?

Klikk her
for å forsøke igjen.

Vennligst vent. Din ordre behandles.

Continental

Continental GrandPrix 5000 Folding Tyre 28x1,00" black/black skin

ID: 908007
759 kr
599 kr
- 21%
Inkl. mva, ekskl. levering
Vennligst velg dekk bredde
Lägg till i Ønskeliste
Betal enkelt i mindre avdrag
  • 30 dagers returrett gratis retur
  • Fri frakt på mindre varer fra 999 kr
  • Stort utvalg av produkter
    over 600 kjente merker
Produktbeskrivelse

Hvordan gjøre noe enda bedre: Grand Prix 5000 fra Continental
Continental ble møtt av den vanskelige oppgaven med å utvikle en verdig etterfølger til Grand Prix 4000 S II - for dekket som fortsatt dominerer ytelsestestene. Det var viktig å være på toppen av rullemotstand, høy kjørelengde, fart og punkteringsbeskyttelse.

Utviklerne på Continental har satt en spesiell person midt på disse hensynene - deg. Det er rett og slett din tid du bruker på sykkelen. Enten for trening eller konkurranse. I regn, sol og både kaldt og varmt vær. Enten å sette ny rekord eller bare ta seg en runde i nabolaget. 
Den beste all-rounder på et helt nytt nivå av prestasjon. Kjør raskere og mer komfortabel og med dekk som er punkteringsbestandig. Gjort for å gjøre deg bedre. Grand Prix har en avansert BlackChili-sammensetning for laveste rullemotstand, høy kjørelengde og maksimalt grep på vått føre. LazerGrip lar deg bli en med veien. Med Active Comfort, absorberer GP5000 støt og gir en overlegen kjøreopplevelse. VectranBreaker er laget av en høyteknologisk fiber og tilbyr nå enda bedre punkteringsbeskyttelse. 

Black Chili - Blandingen gjør forskjellen
Utviklerne på Continental har revolusjonert sykling med den unike slitebanen, som bare er produsert i Tyskland. Med den legendariske BlackChili Compound kunne det evige spørsmålet om grep eller rullestyrke besvares bærekraftig. De vanlige testresultatene viser de målbare og merkbare fordelene for førerne i laboratoriet og på veien. Siste polymerer samt spesialutviklede sotpartikler og fyllstoffer garanterer en unik ytelse.

Lazer grep
Gjør deg en med veien. Den laserskårne mikro-slitestrukturen fokuserer på dekkets skulderområde, noe som gir deg økt dreiemoment.

Active Comfort Technology
Den revolusjonerende tilnærming til landeveissykling. Integrert i dekkonstruksjonen absorberer Active Comfort-teknologien støt og gir en overlegen kjøreopplevelse.

Vectran Breaker
En syntetisk fremstilt høyteknologisk fiber, enda mer rivebestandig med lavest mulig vekt. Referansen i punkteringsbeskyttelse, nå enda sterkere og mer punkteringsbestandig. 

Detaljer

  • 12% bedre rullemotstand
  • 20% bedre punkteringsbeskyttelse
  • 10g lysere (25-622) enn GP 4000 S II
  • Økt kurvegrep på skulderområdet gjennom den laserte Mikro-Profilstrukturen
Spesifikasjoner
Formål
Landevei  
E-sykkel klar
Ikke anbefalt av produsentent  
Hjulstørrelse
28"  
Vekt
220  g
Dekk
Dekkstørrelse ETRTO (Bredde x Diameter): 25 - 622
Design: Sammenleggbar
Trykk bar: 6.5-8.5
Ytelse: Vectran Breaker
Gummiblanding: Black Chilli
Tykkere vevd dekk: 330 TPI
Leveringsomfang (mengde)
Enslig  
Kjønn
Unisex
Modellår
2019
Varenummer
908007
Produktonmtaler
4.3
13 Omtaler
5 Stjerner
8
4 Stjerner
1
3 Stjerner
4
2 Stjerner
0
1 Stjerne
0
22.03.2020
rob
kjører fantastisk, 1300 km
rijdt heerlijk, 1300 km
Automatisk oversatt fra nederlandsk Tilbake til original

Hvis du ikke har noen problemer, vil du ha et fantastisk bånd. Jeg knakk kinnet til det fremre dekket (7 bar) med 1300 km, og det kostet meg også felgen .... Neste dag kinnet til det bakre dekket. begge er snappet. Jeg har nå Pirelli igjen, kjører like bra, varer minst 3000 km og gjør en utmerket jobb ..... Jeg håper 5000 blir justert fordi ellers vil alle etter sin forgjenger

Als je geen problemen krijgt een heerlijke band. Bij mij knapte de wang van de voorband ( 7 bar) met 1300 km en dat kostte mij ook mijn velg.... De volgende dag de wang van de achterband. beiden zijn op de naad geknapt. Ik heb nu weer Pirelli's, rijden even goed, gaan minimaal 3000 km mee en doen het voortreffelijk..... ik hoop dat de 5000 wordt aangepast want anders gaat iedereen hunkeren naar zijn voorganger

27.02.2020
frans
Mr.
dhr
Automatisk oversatt fra nederlandsk Tilbake til original

super dekk! bestill også dem til sommersykkelen min

super banden ! ga ze ook bestellen voor mijn zomerfiets

30.01.2020
Ton
Lav kjørelengde. Slitt ut etter 2000 km
Niedrige Laufleistung. Nach 2000 km abgenutzt
Automatisk oversatt fra tysk Tilbake til original

Dekket går bra, og jeg hadde ingen problemer med monteringen. Det som imidlertid skuffet meg er at etter bare 2000 km må dekket i ryggen byttes ut (indikatorhullene er borte) og fronten er også nesten utslitt. Jeg gjorde ganske mange fjellturer, men et dekk måtte fortsatt vare lenger.

Der Reifen fährt sich gut und ich hatte auch keine Probleme beim montieren. Was mich aber sehr enttäuscht, ist dass nach nur 2000 km der Reifen hinten schon ersetzt werden muss (die Indikator Löcher sind weg) und vorne ist auch so gut wie abgenutzt. Ich habe recht viele Bergfahrten gemacht, aber trotzdem müsste einen Reifen länger halten.


Trenger du hjelp?
Stengt telefonlinje
Mer informasjon
Nyhetsbrev
Registrer deg nå og få et gavekort på 50 kr.
Eksklusive tilbud og rabattkoder venter på deg.4

PERSONVERN
Everyday we get more people on bikes