Åpnes ikke PayPal`s innloggingsside?

Klikk her
for å forsøke igjen.

Vennligst vent. Din ordre behandles.

Trendy innovasjon – Sykler fra ledende merker
Continental

Continental Contact Plus Tyre SafetyPlus Breaker 27.5" wire reflex

ID: 564386
369 kr
199 kr
- 46%
Inkl. mva, ekskl. levering
Vennligst velg dekk bredde
Lägg till i Ønskeliste
Betal enkelt i mindre avdrag
  • 100 dagers returrett gratis retur
  • Fri frakt på mindre varer fra 999 kr
  • Stort utvalg av produkter
    over 600 kjente merker
Produktbeskrivelse

Contactdekkets scorer høyt med det mest populære slitemønsteret i segmentet. Den spesialutviklede slatstrukturen gir mye grep og et høyt sikkerhetsnivå. Dekket gir sikker og lett punkteringsbeskyttelse gjennom ekstra Safety System puncture protection insert.. Den slitesterke og langvarige slitebanen er derfor perfekt for sporty bruk og som en allrounder.

Sikkerhetssystembryter - Punktbeskyttelsessystemet
Sikkerhetssystembryteren er laget av kevlarforsterket, høystyrket nylonduk. Robust og skjærebestandig, men likevel lett og fleksibel, tilpasser dekket bedre til bakken. Uten merkbart økende vekt eller rullestyrke beskytter den fra steiner og ujevnheter og bidrar til en lang levetid på dekket. I tillegg tilbyr det Safety System Breaker som har spesielt komfortable kjøreegenskaper.

Detaljer

  • ECE-R75: Godkjent sertifisering
  • Med et pluss i punkteringssikkerhet, vil ingen bli etterlatt på veien med dette dekket
  • En all-rounder til veier og stier, Som dobles for hver touring sykkel
Spesifikasjoner
Formål
City & Trekking  
E-sykkel klar
Klarer opptil 50 km/t (ECE-R75)  
Hjulstørrelse
27,5  
Dekk
Dekkstørrelse (Diameter x Bredde): 27,5 x 1 1/2
Dekkstørrelse ETRTO (Bredde x Diameter): 42 - 584
Design: Kanttråd dekk
Trykk bar: 3-4
Ytelse: Safety Plus
Refleks stripe: ja
Punkterings beskyttelse: ja
Leveringsomfang (mengde)
Enslig  
Kjønn
Unisex
Modellår
2019
Varenummer
564386
Produktonmtaler
5
4 Omtaler
5 Stjerner
4
4 Stjerner
0
3 Stjerner
0
2 Stjerner
0
1 Stjerne
0
21.06.2019
Simon
perfekt
Perfekte
Automatisk oversatt fra dansk Tilbake til original

Jeg kjøpte et sett til min relativt billig MTB når jeg ble lei av dekkstøy, rullestyrke og dårlig punkteringsbeskyttelse. Faktisk var de tidligere dekkene så dårlige at jeg ikke ville bruke MTB, men bare min CityBike. Men jeg trodde jeg ville gi det en sjanse og få noen fornuftige quiltdekk. Etter en utrolig enkel installasjon, hvor minimal tid ble brukt på korreksjon, ble det tid for den første turen på MTB. Og jeg overdriver ikke når jeg sier at følelsen av det nye dekket, den kraftig reduserte rullemotstanden og nesten ingen dekkstøy gjorde at sykkelen virker flere prisklasser bedre. Vet ikke om det er bevisst i design, men det ser ut til at dot-hemmerende lag gir en viss mykhet til dekket, selv når det pumpes hardt. Og jeg finner dette positivt, siden jeg fra CityBiken er vant til sykkelen blir vanskelig å ri på når jeg når det anbefalte trykket. Jeg har bare positive ting å si om dekket. Hvordan det er på lang sikt, kan jeg ikke kommentere. Men hvis det bare er halvparten så godt som førsteinntrykket, gleder jeg meg til å bruke min MTB i svært lang tid.

Jeg købte et sæt til min forholdsvist billige MTB, da jeg var blevet træt af dækstøj, rullemodstand og dårlig punkteringsbeskyttelse. Faktisk var de tidligere dæk så ringe, at jeg ikke hade lyst til at bruge MTB mn kun min CityBike. Men tænkte at jeg give den en chance og få nogle fornuftige kvaitetsdæk på. Efter en utrolig nem montering, hvor der blev brugt minimal tid på korrigering, blev det tid til de første tur på MTB. Og jeg overdriver ikke, når jeg siger at fornemmelsen af det nye dæk, den kraftigt reducerese rullemodstand og næsten ingen dækstøj gjorde, at det fik cyklen til at virke adskillige prisklasser bedre. Ved ikke om det er bevidst i fht designet, men det virker som om at det punkterhæmmende lag giver en vis blødhed til dækket, selv når det bliver pumpet hårdt. Og det finder jeg positivt, da jeg fra CityBiken er vant til at cyklen bliver hård at cykle på, når jeg når det anbefalede tryk. Jeg har KUN positive ting at sige om dækket. Hvordan det er på den lange bane, kan jeg ikke udtale mig om. Men hvis det er bare halvt så godt, som førstegangsindtrykket, så ser jeg frem til at anvende min MTB i meget lang tid.

20.06.2019
Simon
Amazing!
Fantastiske!
Automatisk oversatt fra dansk Tilbake til original

Jeg er ingen ekspert eller større erfaring med forskjellige dekktyper. Og jeg kan ikke si noe om kvaliteten eller holdbarheten i det lange løp. Jeg kan fortelle deg om førstehåndsinntrykket og den første lille turen på dekkene. Til tross for kanttråden var de overraskende enkle å montere. Den matchet felgen 100% og var nesten perfekt i den første klemmen, med minimal justering. Den første turen var en drøm. Ingen støy fra dekkene på enten jevn eller grov asfalt. Først nå skjønner jeg hvor mye dekkstøy var fra de gamle dekkene. Og motstand fra underlaget ... ja i forhold til dekkene jeg erstattet dem med, var det nesten som en varm kniv gjennom smør. Dekkene ble kjøpt for bruk på asfalt, grus og går i skogen, på godt vedlikeholdte stier. Og det er sannsynligvis grunnen til at det er så lite støy fra dekkene, på hardt grunnlag. Men ingen tvil om at dekkene virker som god kvalitet til en god pris (kjøpt på tilbud). Nå har MTB blitt min favoritt sykkel, i stedet for min MBK bybike.

Jeg er ingen ekspert eller større erfaring med forskellige dæktyper. Og jeg kan ikke sige noget om kvaliteten eller holdbarheden i længden. Tilgengæld kan jeg fortælle om førstehåndsindtrykket og den første lille tur på dækkene. Trods kanttråd var de overraskende lette at montere. Det matchede fælgen 100% og sad nærmest perfekt i første hug, med minimal tilretning. Den første tur, var en drøm. Ingen støj fra dækkene på hverken glat eller grov asfalt. Først nu indser jeg hvor meget dækstøj der var fra de gamle dæk. Og modstand fra underlaget ...ja i forhold til de dæk jeg skiftede dem ud med, så var det nærmest som en varm kniv gennem smør. Dækkene blev købt til brug på asfalt, grus og hyggeture i skoven, på velholdte stier. Og det er jo nok årsagen til at der er så lidt støj fra dækkene, på hårdt underlag. Men ingen tvivl om at dækkene virker som god kvalitet til en ganse god pris (købt på tilbud). Nu er min MTB blevet til yndlingscyklen, fremfor min MBK citybike.

07.03.2019
daniel
rullende og beroligende
roulant et rassurant
Automatisk oversatt fra fransk Tilbake til original

perfekt for kjøring på vei, by og vei på vei til jobb. Gir ikke følelsen av rullestyrke. Montert på en terrengsykkel med fjæringsgaffel, er det behagelig og beroligende å ta veiene i dårlig stand, kontanterfeller, inkludert noen "sykkelstier" veldig franske ... Kraftig sikkert, men det straffer bare akselerasjoner, og på Tvert imot favoriserer regelmessig rulling. Det tillater uten problemer å kjøre ved 30 km / t. I tillegg er det lett montert på motsatt side av en schwalbe som han erstatter med lykke.

parfait pour rouler sur route, ville et chemin sur mon trajet boulot. Ne donne pas le sentiment de résistance au roulage. Monté sur un VTT à fourche suspendue, il est confortable et rassurant pour emprunter les chaussées en mauvais état, encaisser les pièges, dont certaines "pistes cyclables" pourries bien françaises... Lourd certes, mais cela ne pénalise que les accélérations, et au contraire favorise le roulage régulier. Il permet sans problème de rouler à 30 km/h. De plus il se monte très facilement au contraire d'un schwalbe qu'il remplace avec bonheur.


Trenger du hjelp?
Kontakt vår kundeservice! Man-Fre 10:00-17:00 h
800 22 668
Nyhetsbrev
Registrer deg nå og få et gavekort på 100 kr.
Eksklusive tilbud og rabattkoder venter på deg.4

PERSONVERN
Everyday we get more people on bikes