Online sykkel shop - Bikester
Nye modeller nå på lager
Dessverre er ønsket produkt utsolgt

Pressfit BB30 Pro-Tech Bunnbrakett 68x42mm for Ekar

ID: 1325878

329 kr
Mva inkludert. plus Fraktkostnad

Dessverre er ønsket produkt utsolgt

Ikke tilgjengelig online

Beskrivelse for

Campagnolo Pressfit BB30 Pro-Tech Bunnbrakett 68x42mm for Ekar

Denne produktbeskrivelsen er automatisk oversatt. Vi beklager eventuelle feil.

Den nye Ekar-bunnbraketten er designet spesielt for hardhet og grusridning og racing.
Den har den robuste dobbelbeskyttelsen til Pro-Tech - en patentert, ekstern tetningsringdesign som beskytter et sterkt, elastisk glassfiberladet polyamid sentrerør mot skadelig inntrenging av vann, gjørme og grus. Bunnbraketten passer sammen med de eksterne lagrene i rustfritt stål - som er festet til veivarmene som en integrert enhet i stedet for BB-koppene for større størrelse og enklere vedlikeholdstilgang - og sitter over en stiv, sterk indre akselspindel, og gir ytelse som er glatt, flytende og forutsigbart konsistent fra begynnelsen. Takket være Pro-Tech tetningssystem forblir det slik, uansett og hvor du enn kjører. Ekars bunnbrakettalternativer tilbyr bred kompatibilitet i et komplett utvalg av gjengede applikasjoner og PressFit-applikasjoner.

ProTech
Patentert dobbeltforsegling ProTech-teknologi forbinder de to halvakslene på innsiden av bunnbraketten sikkert og beskytter BB-lagrene mot inntrenging av vann og gjørme, og gir lang levetid med høy ytelse, selv under de verste kjøreforholdene. En grusorientert utvikling fra Campagnolo's innovative og velprøvde Ultra-Torque-teknologi, ProTech-systemets sentrale Hirth-ledd har selvsentrerende og selvjusterende fortenner som ligger midt i veiv der endene på de integrerte halvakslene møtes.

Akslene er festet sammen med en enkelt, beskyttet overdimensjonert bolt, deres presise sammenkobling kan til og med overvinne den brøkdelte feiljusteringen som noen karbonrammer kan inkludere takket være de små forskjellene i toleranse i produksjonen. ProTech-veivsystemets dreiemomentoverføring er like effektiv som en enkeltaksel, og den er lettere. Og fordi den er bedre beskyttet enn andre systemer, er den også mer holdbar. Overdimensjonert rustfritt stållager sitter på veiv, utenfor BB-skallet, for maksimal stivhet, glatthet og styrke takket være større akselstivhet fra den økte akseldiameteren.

Detaljer

  • Leveringsomfang: 1 par lagerskaller Pro-Tech, 1 x bunnbeslagshylse
Vis alle produkter fra Campagnolo Ekar serien

Funksjoner

Tiltenkt bruk
Gravel
Hovedinformasjon
Produkt:
Hul akse
Forsamlings bredde:
68 mm
Akse
Aksel klemme:
Ultra Torque
Kompatibilitet
Tråd:
BB30
Kranklager
System:
Pressede hylser
Dimensjon
Vekt:
50 g
Modellår
2021
Artikkelnummer
1325878

Video

Kundemeninger

Si din mening. Vær først med å gi en omtale til dette produktet.