Online sykkelbutikk
Finn rett julegave her!
Dessverre er ønsket produkt utsolgt

Pressfit BB Right Pro-Tech Bunnbrakett 79x46mm for Ekar

ID: 1325875

329 kr
319 kr NOK
Mva inkludert. plus Fraktkostnad

Jeg ønsker å bli kontaktet når produktet er tilgjengelig igjen.

Vi lagrer din forespørselen i 3 måneder. Skulle produktet komme på lager innen det, kontakter vi deg.

Beskrivelse for

Campagnolo Pressfit BB Right Pro-Tech Bunnbrakett 79x46mm for Ekar

Den nye Ekar-bunnbraketten er designet spesielt for belastningen ved all-road- og gruskjøring og racing.
Den har den robuste doble beskyttelsen til Pro-Tech – en patentert utvendig tetningsringdesign som beskytter et sterkt, elastisk glassfiberladet sentralrør av polyamid mot skadelig inntrenging av vann, gjørme og grus. Bunnbraketten passer sammen med de utvendige lagrene i rustfritt stål – som er festet til krankarmene som en integrert enhet i stedet for BB-koppene for større størrelse og enklere tilgang til vedlikehold – og sitter over en stiv, sterk indre akselspindel, og gir ytelse som er jevn, flytende og forutsigbart konsistent fra start. Takket være Pro-Tech tetningssystemet forblir det slik, uansett hvor du sykler. Ekar bunnbrakett-alternativer tilbyr bred kompatibilitet i en rekke gjengede og PressFit-applikasjoner.

ProTech
Patentert dobbeltforseglet ProTech-teknologi kobler sikkert sammen de to halvakslene inne i bunnbraketten, og beskytter BB-lagrene mot inntrenging av vann og gjørme, og gir lang levetid og høy ytelse, selv under de verste kjøreforholdene. En grusorientert utvikling fra Campagnolo sin innovative og velprøvde Ultra-Torque-teknologi, ProTech-systemets sentrale Hirth-ledd har selvsentrerende og selvjusterende frontaltenner plassert i midten av sveiven der endene av de integrerte halvakslene møtes.

Akslene er festet sammen med en enkelt, beskyttet overdimensjonert bolt, deres presise sammenkobling kan til og med overvinne den brøkdeler feiljusteringen som noen karbonrammer kan inkludere takket være de små forskjellene i toleranse i produksjonen. ProTech kranksystemets dreiemomentoverføring er like effektiv som en enkelt aksel, og den er lettere. Og fordi den er bedre beskyttet enn andre systemer, er den også mer holdbar. Overdimensjonert rustfritt stållager sitter på sveiven, utenfor BB-skallet, for maksimal stivhet, jevnhet og styrke takket være større akselstivhet fra den økte akseldiameteren.

Detaljer

  • Leveringsomfang: 1 par lagerskaller Pro-Tech, 1 x bunnbeslagshylse
Vis alle produkter fra Campagnolo Ekar serien

Funksjoner

Tiltenkt bruk
Gravel, Endurance
Produkt
Hul akse
Forsamlings bredde
79 mm
Akse
Aksel klemme:
Ultra Torque
Tråd
BB30, BB86, BB386Evo, PF30
Kranklager
System:
Pressede hylser
Vekt
50 g
Modellår
2022
Artikkelnummer
1325875

Video

Kundemeninger

Si din mening. Vær først med å gi en omtale til dette produktet.