Åpnes ikke PayPal`s innloggingsside?

Klikk her
for å forsøke igjen.

Vennligst vent. Din ordre behandles.

Sesongsalg - Over 1000 sykler | Opptil 40% rabatt

CamelBak

Hydrate or Die
I 1988 deltok sykkelentusiasten Michael Eidson i en 100 km sykkelkonkurranse i den stekende Texas solen. Vann var viktig for å overleve løpet, og det var for få steder til å kunne fylle opp en vannflaske. Eidson, en akuttmedisinsk tekniker, bestemte seg for å fylle en IV-pose med vann og oppbevare den i en hvit tubesokk. Deretter festet han oppfinnelsen sin på baksiden av sykkeltrøyen, kastet den tynne slangen over skulderen og festet den på plass med en klemme. Denne "DIY dingsen" tillot ham å drikke uten å bruke hendene mens han tråkket på. Og selv om det gjorde at han fikk blikk fra sine medsyklister, er det i dag vanskelig å forestille seg sportssykling uten drikkeblæren. Til tross for sine mange imitatorer, imponerer originalet ennå i dag.
Våre mest populære produkter fra CamelBak

Flere CamelBak Kategorier

Les mer om CamelBak

CamelBak introduserer seg selv

Drikkesystem av eksperter

CamelBak Garanti: Produkttest av Crux Hydration Drikkeblære

Kjøp Crux Hydration Drikkeblære >
Det tok mot, overbevisning og fantasi til å utvikle seg fra en IV-pose i en strømpe. CamelBaks kjerneverdier forblir de samme som fra starten, og driver alt de gjør – fra å oppfinne drikkesystem til å bli verdens ledende produsent av hydreringsløsninger.
CamelBak har fått sitt gode rykte ved å konstruere produkter som overgår brukernes forventninger gjeldene kvalitet og holdbarhet. I 2011 introduserte CamelBak "Got Your Bak ™ Livstidsgaranti" for alle drikkeblærer, ryggsekker, flasker og tilbehør. Got Your Bak ™ Livstidsgaranti dekker alt fra produksjonsfeil i materialer til utførelse for produktets levetid.

CamelBak

191 Produkter
Pris i kr
Kundeanmeldelser
Farge
 • 52
 • 4
 • 0
 • 18
 • 8
 • 50
 • 4
 • 12
 • 8
 • 5
 • 5
 • 4
 • 21
 • 7
 • 7
 • 0
 • 6
 • 8
 • 38
Sorter etter
 
Side 1 av
4

Drikkesystem for løping, sykling og andre treningsaktiviteter

I 1988 kom syklisten Micheal Eidson på den ganske brilliante ideen å putte en pose for medisinsk drypp fylt med vann i en sokk, og deretter plassere den i rygglommen på sykkeltrøya si. Så tok han slangen over skulderen og koblet den til en klesklype på brystet. Den første CamelBak-en var født. Siden da har det skjedd en hel del innen væskesystemer og CamelBak er en av de største aktørene på markedet.

Smarte kvalitetsprodukter fra CamelBak

CamelBak lager produkter for at du skal kunne prestere godt når du er i aktivitet utendørs. Selskapet har base i California og har siden starten hovedsakelig produsert løsninger for å forsyne idrettsmenn med væske under aktiviteter, da det var dette Eidson savnet når han selv var ute og syklet. Dette innebærer at de produserer en rekke produkter innen dette området, alt fra vanlige vannflasker til såkalte Hydrationpacks.
Navnet CamelBak kommer fra en myte om at kameler oppbevarer vann i pukkelen på ryggen. At det er egentlig er fett som lagres i kamelens pukkel spiller en mindre rolle, mener selskapet som også leverer produkter til den amerikanske hæren. Her hos bikester.no finner du CamelBak sine høykvalitetsprodukter til overkommelige priser.
Camelbak Veskesystem Hydationpacks, som er selskapets hovedsatsningsområde, kan beskrives som en drikkeryggsekk på norsk. Dette er ryggsekker som har væske i seg og samtidig har en ordning, oftest en slange, som gjør at alle som holder på med aktivitet uforhindret kan forsyne seg med vann under aktiviteten. Drikkeryggsekkene rommer gjerne mellom 1 til 3 liter vann. Noen av dem har også systemer for at ikke vannet skal bli for varmt, eller fryse. Dessuten er teknikken for dette hele tiden under utvikling, og det finnes også tekniske nyvinninger som gjør at vannet renses mens det befinner seg i posen.
Drikkeryggsekkene brukes blant annet av syklister, personer som holder på med padling og av dem som går lange turer. De brukes også gjerne av militæret når de er ute på oppdrag i varmere land.

Finn et drikkesystem som passer deg

Som du sikkert kan se, går hele produksjonen til CamelBak ut på å forse idrettsmenn- og kvinner med væske. Deres viktigste produkt er uten tvil drikkeryggsekken. Disse finnes i en rekke ulike varianter og modeller for at du som driver med aktivitet skal kunne finne den sekken som passer deg best. For alle syklister finnes det et spesielt stort utvalg.
Sekkene har ulike spesialfunksjoner som du kan dra nytte av når du sykler. En av modellene er spesielt utviklet for personer som sykler under varme temperaturer. Med en ekstra reservelomme er det stort sett ikke et problem om man går tom for væske, og med muligheter for å feste musikkspillere og annet utstyr på den, kan man holde på med aktiviteter i ekstra lang tid.
I tillegg til disse noe spesielle modellene, finnes en rekke andre modeller her på bikester.no som alle fyller ulike funksjoner hva gjelder kapasitet og design. CamelBak har også et stort utvalg av vannflasker som passer alle syklisters ønsker og utfordringer. En av dem har en selvåpnende lukkemekanisme som er svært kjekk å ha når du trenger påfylling av væske under en brennende konkurranse.


Trenger du hjelp?
Kontakt vår kundeservice! Man-Fre 10:00-17:00 h
800 22 668
Nyhetsbrev
Registrer deg nå og få et gavekort på 100 kr.
Eksklusive tilbud og rabattkoder venter på deg.4

PERSONVERN
Everyday we get more people on bikes