Åpnes ikke PayPal`s innloggingsside?

Klikk her
for å forsøke igjen.

Vennligst vent. Din ordre behandles.

Opptil 20% rabatt - Creme Citybikes - Klassiske sykler fra Creme

Buff

74 Produkter
Pris i kr
Kundeanmeldelser
Farge
 • 25
 • 4
 • 1
 • 11
 • 2
 • 11
 • 2
 • 6
 • 1
 • 4
 • 7
 • 4
 • 2
 • 7
 • 0
 • 0
 • 0
 • 11
 • 0
Sorter etter
 
Side 1 av
2

Multifunksjonelle hodeplagg

Buffera LTD er et kvalitetsmerke med spansk opphav og base i London. De har produsert høykvalitetshalser og hodeplagg for utendørsaktiviteter, fritid og sport siden 1998. Med utgangspunkt i en trial MX-utøvers behov ble den allsidige tubeformede buffen designet. Den gjorde flere supplerende plagg overflødig – ett lite stykke tøy kunne gjøre hele jobben! Profesjonelle utøvere verden over ser i dag buffen som en nødvendig del av sitt basistilbehør. Firmaet utviser et bredt samfunnsengasjement og støtter blant annet Unicef, kreftforskning og hestevelferd. De fremstiller livsstilplagg som passer til fritid, reise, yoga og studiotrening. De har utviklet plagg som er førstevalget for enhver som driver med sykling, løping, fiske, jakt, klatring og ulike vinteridretter. I sitt repertoar har de heldekkende hoodies, nakkevarmere, smalere pannebånd, treningscapser og luer. De utstyrer dame, herre, junior og kjæledyr med trendy og varmende plagg. De er allsidige i sin enkelhet og leveres i et vell av farger, mønstre, prints og logoer.
Buff skjerf

Sporty sykkelcapser og bandanas

Vi på bikester.no ønsker å tilby deg sykkelspesifikk bekledning som bidrar til en god sykkelopplevelse året rundt. Det er da en selvfølge å inkludere produkter fra Buffera LTD i vår kategori for hodeplagg. De leverer supre lettvekts microfiber-sykkelcapser, som gir deg akkurat den isoleringen og vindbeskyttelsen du trenger under hjelmen. Disse hodeplaggene er lette å ha med seg i en lomme og passer for sykling, vandring, klatring og løping. Selv ved høyintensive aktiviteter tåler den gjentatt bruk under hjelmen, og capsen føles fortsatt delikat og fresh med lav odør, siden den er behandlet med naturlige sølvsalter for en varig hygienisk og behagelig følelse.
Denne hodeplaggspesialisten produserer også svært robuste Windproof-bandanas med egen neseklaff og raus frontflapp. De dekker hals, hake og neseparti. Dette er formsydd og værbestandig beskyttelse som sitter godt, med effektive ventilasjonspaneler for god pustekomfort, selv ved høyintensive aktiviteter. Behagelige sømløse overganger hindrer hudirritasjoner ved mye bevegelse. Kombinert med hjelm og et par høytekniske goggles får du, med modeller som dette, et optimalt vern mot vind og kald luft. Perfekt ved sykling, klatring, snowboarding og andre vinteraktiviteter.

Tusen muligheter i ett lite stykke tøy

Sett ditt eget individuelle preg på bekledningen med multifunksjonelt tilbehør fra Buffera. Med en tubeformet buff i sekken er du rustet for væromslag og varierende temperaturer i løpet av en økt. Den tar minimalt med plass, men gir all den varme og vindskjerming du kan tenke deg.
Med enkle grep kan tuben gjøres om til akkurat den type hodeplagg som forholdene rundt deg krever. Opptil 12 ulike varianter kan du få ut av ett enkelt tøystykke. De forskjellige buffmodellene endres til å ha ulike egenskaper, og du finner garantert den funksjonen som passer akkurat dine behov. Som pannebånd er de luftige og behagelige med godt vern for sensitive ører. Pannebåndet gjør det enkelt å kvitte seg med kondens og overskuddsvarme. Ha tuben på toppen, og du få en lunende og god lue på kalde dager. Tar vinden litt, så legg den om halsen som et halstørkle. Den fungerer også godt som ansiktsmaske, som en heldekkende hood med fritt ansikt, eller som en balaclava der den nederste tubedelen er trukket opp slik at hake og nese er dekket. Få piratlooken eller tvinn dem noen ganger rundt håret som en hårstrikk. Mulighetene er mange! Velg din favoritt for dagen med varierende grad av isolasjonsevne og skjerming mot elementene. For MTB- og MX-kjørere uten helhjelm gir en tube god beskyttelse mot insekter og vind over nese, munn og hake. Allsidige tubes i et spekter av farger og form gjør dem både trendy og komfortable å bruke, og de passer like bra på høyfjellet som under hjelmen ved sykkelpendlingen til jobben.
UV-buffs gir optimal solbeskyttelse og blokkerer opp mot 95 % av de skadelige UV-strålene. De gir viktig solbeskyttelse for hals og nakke. En Polar-buff er flott i kaldt vær og kan med fordel kombineres med en sykkelcaps under hjelmen. Dens stilrene design gjør dette til et urbant tilbehør som også står perfekt til en kul vinterparkas.

Junior og kjæledyr

Friluftsglade barn trenger værbeskyttelse som holder motivasjonen oppe ved lave temperaturer. Firmaets egne juniorstørrelser passer for barn fra 6 år og oppover. For trendsettende hunder leverer de buffs med refleksive stolpedetaljer. Firmaet leverer også logotrykte emblemer på tubene sine, dersom du ønsker å synliggjøre din tilhørighet til ditt lokale idrettslag.

Kvalitet og materialvalg

Garder deg mot endring i værforhold og variert intensitetsnivå med hodeplagg som luner godt. Foreta materialvalg ut fra aktuelle påkjenninger og bruksområder. Hodeplagg i polyester og fleecemicrofiber, som er en hurtigtørkende blanding, isolerer godt i kaldt klima. Dette er elastiske og pustende plagg passende for sykkel og ski. I tørr kulde er deres merinoull- eller ullblandinger med acryl eller elastan supre for god passform og varmeeffekt. Mange av deres tubemodeller er insektavvisende og har refleksive detaljer for god synlighet i mørket.


Trenger du hjelp?
Kontakt vår kundeservice! Man-Fre 10:00-17:00 h
21 93 97 96
Nyhetsbrev
Registrer deg nå og få et gavekort på 100 kr.
Eksklusive tilbud og rabattkoder venter på deg.4

PERSONVERN
Fornøyde kunder
Vi vil gjerne høre om din opplevelse hos oss,
slik at vi kan bli bedre.