Online sykkelbutikk
Får jeg min bestilling før jul? Klikk her for leveranseinformasjon!
Bestill med standard levering senest 17. desember, så skal vi gjøre vårt ytterste for å få pakkene dine hjem før jul.
Bestill med rask levering senest 21. desember, så skal vi gjøre vårt ytterste for å få pakkene dine hjem før jul. Gjelder kun produkter som har rask levering tilgjengelig.
Dessverre er ønsket produkt utsolgt

Peak Nano Optics Photochromic Briller Svart

ID: 1338841

1 779 kr
1 609 kr NOK
Mva inkludert., gratis frakt
    • Svart

Jeg ønsker å bli kontaktet når produktet er tilgjengelig igjen.

Vi lagrer din forespørselen i 3 måneder. Skulle produktet komme på lager innen det, kontakter vi deg.

Beskrivelse for

Bliz Peak Nano Optics Photochromic Briller Svart (black /brown with gold multi)

Denne produktbeskrivelsen er automatisk oversatt. Vi beklager eventuelle feil.

Peak Nano Optics Photocromic er det naturlige valget hvis du er interessert i aktiviteter i stor høyde. For vintersport, fotturer eller andre aktiviteter i stor høyde er riktig øyebeskyttelse avgjørende. Derfor har vi utviklet Peak Nano Optics Photocromic. Et teknisk avansert sportsbrille av høyeste kvalitet. Nano Optics Photocromic -linsen beskytter øynene dine mot sterkt sollys, noe som kan være nesten smertefullt i større høyder.

Objektivet tilpasser seg automatisk til styrken av sollyset. Du får ikke bare et vakkert og komfortabelt par briller med fotokromiske linser. Du får også 100% beskyttelse mot skadelig UVA- og UVB -stråling.
Peak er en unisex -modell for ansikter i normal størrelse. Med nakkestroppen som følger med brillene, kan du være sikker på at Peak holder seg på plass.

Objektivegenskaper
Peak Nano Optics Photocromic er utstyrt med en høyteknologisk disk laget av X-PC med fotokromatiske egenskaper, som automatisk blir mørkere eller lysere avhengig av sollysets intensitet (UV-lys). Linsen er laget av X-PC-materiale og tilbyr også full UV-beskyttelse, minimal lysbrytning, ripebestandighet, antidugg, flere belegg og er også hydrofob. Totalt 9 verdifulle objektivegenskaper i ett objektiv. En unik kombinasjon av best mulig beskyttelse, komfort og syn i ett brille.

Materialer
Peak er laget av Grilamid TR90, et høyteknologisk materiale som gir lav vekt og høy fleksibilitet. Materialet er like behagelig å ha på seg selv i sterkt sollys som om vinteren. Peak er en veldig lett modell med en vekt på bare 27 gram. Dette gjør den behagelig og gjør det mulig å bruke den avslappet over lange perioder.

Innstillingsalternativer
Finn den perfekte passformen med de justerbare detaljene i Peak. Avtagbare gummielementer på siden av brillene beskytter mot uønsket sollys. Neseputer og tinnespisser kan justeres etter dine individuelle behov. Peak garanterer en trygg og behagelig opplevelse.

Justerbar nesepute
Neseputen er justerbar rundt nesen for en mer behagelig og bedre passform.

Grillamid-tr90
Dette svært fleksible høyteknologiske materialet tilbyr svært lav vekt og utmerket ytelse under alle værforhold.

Polariserte linser
Det polariserte objektivet absorberer og blokkerer horisontalt reflektert lys fra skinnende overflater som vann, våte veier og snø, noe som gir deg en klar, blendingfri utsikt hele tiden.

Gummikabel
Med templene i gummikabelen kan du justere brillene slik at de sitter tettere på hodet ditt.

Uknuselig polykarbonatlins
Rutene er laget av uknuselig polykarbonat, som er 10 ganger mer slagfast enn plast- eller glassruter og gir den beste beskyttelsen.

Spesielle funksjoner

Beskyttelsesnivå

Protection Index enligt Standard EN1938 0 - I overskyede dager er linsen fargeløs 1 - Egnet for svakt sollys gjennom en ellers overskyet himmel 2 - Medium linser for normalt sollys 3 - Sterkt sollys (alpint og marine), ofte mørke linser 4 - High Alpine og marine miljø. Veldig mørke linser, ikke egnet for kjøring!

Funksjoner

Tiltenkt bruk
Gravel, Trekking, Sykkelferie, Allround / Nybegynner, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Hybrid
Kjønn
Herre, Dame
Hovedinformasjon
Glacier Fit:
Ja
Glass-/linse:
photochromic, Tonet, Speilglass
Beskyttelsesnivå:
4: 3 - 8 % lysoverføring (ikke egnet for trafikk!)
Utstyr
Ramme:
Helramme, Grillamid-tr90
Nese-området:
Polstrede nesebånd
Klemme:
Brakett med kjerne i gummitråd
Tilbehør:
Brilleetui, Pusseklut
Brilleglass
Navn på linse:
Blå
100% UV-beskyttelse:
ja
Spesielle egenskaper:
Med antiduggbelegg
Vekt
27 g
Modellår
2021
Artikkelnummer
1338841

Kundemeninger

Si din mening. Vær først med å gi en omtale til dette produktet.