Online sykkel shop - Bikester
Bruk koden "dhb20" på alle produkter fra dhb
bernheader
Bern Unlimited er et livsstilsmerke med fokus på hjelmer til actionpregede sporter. Berns mål er å produsere stilfulle og brukervennlige hjelmer, som kan brukes året rundt til både skatere, snowboardere, skikjørere, syklister og wakeboardere. Beskytt hodet med stil!

Bern

0 Produkter
Beklager, ditt søk ga for øyeblikket ingen treff i vårt sortiment.

Kule sykkelhjelmer til voksne og barn

Å beskytte hodet når du sykler er et av de viktigste valgene du tar. Med en sykkelhjelm fra Bern er du både trygg og kul i trafikken, og på bikester.no har vi et stort utvalg i spreke farger.

Kvalitet og design

Bern Unlimited spesialiserer seg på hodebeskyttelse for ikke-motoriserte sportsaktiviteter, som sykling, skating og snowboard. De er opptatt av å kombinere design og kvalitet og leverer praktiske og sikre produkter tilpasset alle sesonger, personligheter og stiler. Bern ønsker å bidra til at du føler deg trygg på sykkelen, slik at du kan yte optimalt og nyte aktiviteten, uten å bekymre deg for sikkerheten.
Bern ble startet av Dennis Leedom i Massachusetts, som selv er veldig aktiv på ski, sykkel og snowboard. Etter noen solide trøkker opp gjennom årene innså Leedom hvor viktig det er med god beskyttelse og startet Bern for å øke bevisstheten rundt dette. Sykkelhjelmene fra Bern er tilpasset ulike sesonger og formål, samtidig som de er behagelige å ha på, har kult design og selvfølgelig god kvalitet. Bern sykkelhjelm

Det viktigste sykkeltilbehøret

Syklister er myke trafikanter og er spesielt utsatt for alvorlige skader ved trafikkuhell. En hjelm garanterer ikke at du unngår å skade deg, men når uhellet først er ute, reduserer den risikoen for alvorlige skader med hele 60–80 prosent. Når hodet er beskyttet idet du treffer bakken, vil støtet dempes og kraften fra smellet fordele seg over en større del av hodet. Det betyr at du slipper unna med mindre alvorlige skader, og i de alvorligste tilfellene kan det redde livet ditt. Mange som har fått kraftige støt mot hodet, sliter med ettervirkninger de ikke blir kvitt, som smerter, overømfintlighet mot lys, svimmelhet og konsentrasjonsvansker. For å unngå slike skader bør du investere i og bruke en sykkelhjelm som reduserer skaderisikoen så mye som mulig.

Riktig størrelse og bruk er avgjørende

Selv om hjelmene til Bern ser ulike ut i fronten og hakefestet, er hovedformen alltid den samme. Denne signaturformen er ergonomisk tilpasset for at hjelmen skal sitte ordentlig og ikke vingle frem og tilbake på toppen av hodet. Likevel er det viktig å velge rett størrelse. Hele hodet skal være beskyttet, inkludert pannen, tinningene og bakhodet. Det hjelper ikke at hjelmen sitter langt bak i nakken hvis du bråbremser, stuper over sykkelstyret og treffer asfalten med pannen først. Vær nøye med å stramme remmene godt, så hjelmen holder seg på ved kraftige sammenstøt. Den skal sitte såpass stramt at du bare kan skyve den noen få centimeter frem og tilbake, og slik at du kun får plass til et par fingre mellom remmen og haken. Dette er spesielt viktig når det gjelder barn.
Hvis hjelmen har fått støt, er det viktig å skifte den ut så fort som mulig. Selv om den ser like hel ut, kan det være usynlige skader som reduserer effekten hvis uhellet er ute igjen. Bern har mange ulike modeller for kvinner, menn og barn som leveres i forskjellige størrelser. Noen er skreddersydde for bysykling, noen for landeveiskjøring, og noen er utviklet for allroundbruk. Alle Berns sykkelhjelmer er godkjente i henhold til det europeiske direktivets standard.

Start med den første trehjulssykkelen

Det er veldig viktig at barnas hoder alltid er godt beskyttet. Selv om de ikke sykler i den heftigste trafikken, mister de lett oppmerksomheten og tar flere sjanser. En impulsiv sving, bråstopp eller et hardt trykk på bremsen kan ende med hodeskader, selv på rolige stier, fortau og tomme parkeringsplasser. Men hva gjør du hvis poden nekter å ta på hjelmen, eller kaster den fra seg så fort han runder det første hushjørnet? Det viktigste er å etablere gode vaner tidlig. Krev at barna beskytter hodet fra første øyeblikk de setter seg på trehjulssykkelen eller gåsykkelen. Vær konsekvent og streng fra første øyeblikk, for dette er en av de kampene det faktisk er verdt å ta. La dem gjerne se på profesjonelle ritt, og vis dem at selv de beste og tøffeste syklistene i verden beskytter hodet. La gjerne barna velge farge og mønster selv. Og sist, men ikke minst er det viktig å være et godt forbilde. Sørg for at du og alle voksne i familien alltid setter sikkerheten først når dere sykler. På bikester.no har vi et bredt utvalg av Berns hjelmer for barn i forskjellige farger og mønstre, både for jenter og gutter.