Online sykkel shop - Bikester
Bruk koden "dhb20" på alle produkter fra dhb

Made to inspire

Alpina inspirerer med sine innovative teknologier og kompromissløse beskyttelse samt sine solbriller, ski- og sykkelhjelmer. Det familiedrevne selskapet, basert i Sulzemoos, hvor de fleste av produktene deres utvikles og produseres, har satt nye trender siden 1980. Å oppleve sportsgleden sammen er Alpinas merkevarebudskap.

Hjelmer og Goggles fra Alpina

Nye produkter fra Alpina

Lær mer om Alpina

Alle trenger et forbilde

Med IDOL skapte Alpina et forbilde for alle sine andre produkter – ingen annen hjelm i selskapets historie har et mindre karbonavtrykk. For ikke å snakke om, hjelmens harde skall er laget av vegetabilske oljer! Komponenter som ventilasjonssystemet og webbing er laget av resirkulert plast laget av PET og tekstilavfall. Den banebrytende IDOL er laget i Tyskland og viser virkelig hva som er mulig.

Quattroflex er flaggskipsteknologien i Alpinas utvalg av briller. Denne linseteknologien gir mer sikkerhet gjennom klar syn med høy kontrast i skiftende vær- og lysforhold. Det gir deg også et nytt perspektiv og komfort for øynene dine: du vil se farger og konturer rikere og skarpere. Den kompromissløse beskyttelsesfunksjonen utfyller den enestående optiske kvaliteten: lysstråler, vindkast eller insekter holdes godt unna øynene dine.

Alpina

4 Produkter
Filter
Nullstill

Farge

  • Gul
  • Hvit
  • Svart

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

  • 3
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Alpina Carapax Flash Hjelm Ungdom Svart/Gul
Alpina Carapax Flash Hjelm Ungdom Svart/Gul Svart/Gul
Alpina
Carapax Flash Hjelm Ungdom Svart/Gul
879 kr
  • Versjoner: 51-56cm
Alpina Hackney Hjelm Barn Svart
Alpina Hackney Hjelm Barn Svart Svart
Alpina
Hackney Hjelm Barn Svart
Veil. pris 569 kr 399 kr
  • Versjoner: 47-51cm
Rask levering
- 30 %
Alpina Mythos 3.0 Hjelm Svart
Alpina Mythos 3.0 Hjelm Svart Svart
Alpina
Mythos 3.0 Hjelm Svart
Veil. pris 1 029 kr 829 kr
  • Versjoner: 57-62cm
Rask levering
- 19 %
Alpina 5W1NG Q+VM Briller Hvit
Alpina 5W1NG Q+VM Briller Hvit Hvit
Alpina
5W1NG Q+VM Briller Hvit
2 069 kr
gratis frakt

Sykkelhjelmer og solbriller fra Alpina

Trenger du utstyr til sykling? Da har du kommet til rett sted. Det året Alpina så dagens lys var i 1980. Alpina er i dag svært populære verden over og er en ledende aktør innen ski og skiutstyr, solbriller og annen øyebeskyttelse, samt hjelmer. Bikester har mange varianter av sykkelhjelmer fra Alpina for begge kjønn, samt solbriller for dame, herre og barn. Når man er ute å sykler er det mange områder man bør beskytte - Alpina selger beskyttelser for hodet og øyne.

Beskytter hodet

Dersom du er ute etter hjelm, så gjenstår det bare å klarere hva slags type hjelm du leter etter og hvilken størrelse som passer deg best. Alle våre produktsider har en meny på venstre side hvor du kan velge hvilken hodeomkrets du har eller er ute etter, så filtreres de andre størrelsene bort. Dersom du er usikker på hva slags størrelse du skal ha, ta et målebånd og sjekk hva slags omkrets du har på det bredeste rundt hodet. Er det noe som helst tvil, ta gjerne kontakt for veiledning. Vi ønsker å gjøre vårt ytterste for å tilfredsstille våre kunder med god hjelp og service. Alpina har hjelmer alle prisklasser, tilpasset ulike sykkelsporter. Derfor er det viktig at du tar i betraktning til hvilket bruk du trenger hjelmen til. Skal du ut i terrenget, med smale og tøffe stier, trenger du en mer robust hjem enn om du tilbringer mest tid på alfalt og grus på vei til jobb. Alpina sykkelhjelm
Det er viktig at hjelmen sitter godt på hodet når du sykler slik den ikke faller av, men at den heller ikke oppleves som så trang at den presser på og gir ubehag. Når du så har funnet rett omkrets og type hjelm, gjenstår det bare å finne hvilket design du liker. Hjelmene til Alpina kommer i både fargeglade og nøytrale versjoner. Kanskje du vil ha en av hver?

Alpinas Run System

Alpina er også kjent for sitt Run System, hvor de brukte teknologi for å tilpasse hjelmer til ulike hodestørrelser. Dette har de spunnet videre på, og de anvendte første denne teknologien for sykkelhjelmer, siden også for skihjelmer. Det nyeste tilskuddet på denne utviklingsfronten, er at de i 2013 introduserte Run System Classic, hvor også barnehjelmer ble tilpasset på denne måten.

Solbriller perfekt for sykkelsporten

Vi har også solbriller fra Alpina, og her er det et vell av tøffe briller for kvinner, menn og barn i alle aldere, og for enhver smak. Innen et års tid lanserte de sine første goggles med panoramaegenskaper. Alpina har lenge vært innovatører innen brilleteknologi. Da de først startet var de pionerer på området, og deres goggles og sportsbriller ble snart ansett som et "must have". Også i senere år har de særlig utmerket seg innen teknologi på linser og brilleglass, og slik gjort sitt for at utøvere virkelig får nyte godt av behagelige lysforhold under sin utøvelse. Alpina solbriller
Brillene deres er trendy og designet for å tilfredsstille både kvalitets- og motebevisste mennesker. Junior solbrillene for den yngre garde har også kjempetøft design og vil helt sikkert falle i smak hos de fleste. Vi har briller for både de mindre barna og for tenåringene!
Alpina er nyskapende og de yter maks for at sportsutøvere skal nyte godt av deres nytenkning. Bikester har kvalitetsbriller- og hjelmer fra Alpina, ta en titt på listen her på siden og husk også at vi i Bikester opererer med 100 dagers fri retur og fri bytterett. God tur!