Online sykkel shop - Bikester
Alt til sykkelfereien
Dessverre er ønsket produkt utsolgt

Twist Five HR S QVM+ Briller Hvit/sølv

ID: 1097003

1 809 kr
1 699 kr
Mva inkludert., gratis frakt
    • Hvit/sølv

Dessverre er ønsket produkt utsolgt

Beskrivelse for

Alpina Twist Five HR S QVM+ Briller Hvit/sølv (white matt-silver/rainbow mirror)

Denne produktbeskrivelsen er automatisk oversatt. Vi beklager eventuelle feil.

Den beskytter og beskytter og beskytter - Twist er en av de mest solgte sportsbrillene på markedet. Og ikke uten grunn: siden introduksjonen har den satt standarder når det gjelder komfort, passform og design. Twist Zero var navnet på den første modellen i 2005. Nå går sportsbrillene inn i sin femte generasjon - og med Twist Five HR S QVM + fortsetter de sin egen suksesshistorie. Halvrammeversjonen Twist Five HR S QVM + er utstyrt med high-end objektivteknologien QuattroVarioflex. Dette gir det et enormt bruksområde og gjør det til et enestående sportsopptog for alle lys- og værforhold.

Linsene øker kontrastene, filtrerer ut forstyrrende refleksjoner og justerer fargen optimalt til lysforholdene (fotokromatisk). De dekker beskyttelsesnivåene Cat. 1 til 3. Fogstop forhindrer tåke i frontruten, og takket være det hydrofobe belegget ruller vann og smuss lettere av. Med de tilbøyelige templene kan brillene tilpasses ansiktsformen. I den lille versjonen passer de perfekt til smale ansikter. Takket være speilbelegget reflekteres infrarøde stråler, og gir 100% UV-beskyttelse. Twist Five HR S QVM + er den perfekte brillen - for alle vær, for alle sportsgrener.

Quattroflex
Polarisasjonsfilteret i Quattroflex-platene gir maksimal funksjon. Refleksjoner og gjenskinn elimineres effektivt og kontraster blir tydelig fremhevet. Quattroflex-objektiver er lysere enn vanlige polariserte linser og er egnet for et bredt spekter av bruksområder, fra vannsport til golf og vintersport.

Varioflex
Varioflex er en frontrute teknologi der frontruten automatisk tilpasser seg været. Den selvtonende (fotokromiske) linsen reagerer på synlig lys. Når de utsettes for lys, åpner kjemiske elementer seg og skaper en flat, mørkere effekt. Hvis lysintensiteten synker, lukkes de kjemiske elementene og ruten blir lysere igjen. Denne prosessen finner sted i løpet av sekunder. Resultatet: en rute for de mest forskjellige lysforholdene.

Fogstop
Fogstop er et belegg på innsiden av linsene. Belegget er ikke glatt, men grovt - på et mikroskopisk nivå er det til og med "spaltet". Som et resultat har dråpene ingen mulighet til å danne et lukket lag, dvs. tåke og dermed skjule synet. Dette ville bare skje hvis fuktigheten klarer å fylle sprekker med vann. Før dette skjer, har imidlertid den avsatte fuktigheten for lengst kondensert, og utsikten forblir klar.

Hydrofobisk
Hydrofob er en fuktavvisende nanostruktur på ruten som gjør at vannet kan rulle av. Smuss fjernes også i prosessen. Ruten er derfor ikke bare ren, men tørker også raskere.

Speil
Speil er en plate som det påføres flere lag med speil. De beskytter mot ekstrem gjenskinn og infrarødt lys. Speil er ikke bare eiendommen til en svært funksjonell rute, men også et stilelement.

Detaljer

  • Hyggelig passform og høy bærekomfort på grunn av en stabil brillestel med myke ender og / eller neseputer
  • Nøyaktig tilpasning til alle neseformer på grunn av kaldformbare neseputer
  • Nøyaktig tilpasning til ansiktet gjennom en justerbar helning av templene
  • Brillebredde: 134 mm
Vis alle produkter fra Alpina Twist serien

Spesielle funksjoner

Beskyttelsesnivå

Protection Index enligt Standard EN1938 0 - I overskyede dager er linsen fargeløs 1 - Egnet for svakt sollys gjennom en ellers overskyet himmel 2 - Medium linser for normalt sollys 3 - Sterkt sollys (alpint og marine), ofte mørke linser 4 - High Alpine og marine miljø. Veldig mørke linser, ikke egnet for kjøring!

Funksjoner

Tiltenkt bruk
MTB Nybegynnere/Touring, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Allround / Nybegynner, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Landevei, Cyclocross, Gravel, Endurance, Triathlon, Trailrunning, Asfaltløping, SUP, Topptur, Swimrun
Kjønn
Herre, Dame
Hovedinformasjon
Glacier Fit:
Nei
Glass-/linse:
Tonet
Glass-/linse:
Speilglass
Glass-/linse:
photochromic
Beskyttelsesnivå:
1-3: 8 - 80 % lystransmisjon
Utstyr
Ramme:
Halv kant, plast
Klemme:
Silicone / plastic
Tilbehør:
Brilleetui
Brilleglass
Navn på linse:
Regnbue
100% UV-beskyttelse:
ja
Spesielle egenskaper:
Med automatisk linsefarging
Spesielle egenskaper:
Med antiduggbelegg
Modellår
2022
Artikkelnummer
1097003

Kundemeninger

Si din mening. Vær først med å gi en omtale til dette produktet.