Åpnes ikke PayPal`s innloggingsside?

Klikk her
for å forsøke igjen.

Vennligst vent. Din ordre behandles.

Nye sykler fra toppmerkene - De første 2021 modellene er på lager
Alpina

Alpina Anzana L.E. Helmet black (2020)

ID: 899775
879 kr
709 kr
- 19%
Inkl. mva, ekskl. levering
Alpina Anzana L.E. Helmet black
Alpina Anzana L.E. Helmet darksilver
Hva er min perfekte størrelse?
Vennligst velg hodeomkrets
Lägg till i Ønskeliste
Betal enkelt i mindre avdrag
  • 30 dagers returrett gratis retur
  • Fri frakt på mindre varer fra 999 kr
  • Stort utvalg av produkter
    over 600 kjente merker
Produktbeskrivelse
Alpina Anzana er priset i enduro-serien. Likevel er den utstyrt med toppfunksjoner fra Alpinas teknologiboks og tilbyr dermed et enestående pris / ytelsesforhold. Fremfor alt garanterer Run System Ergo Plus av høy kvalitet et optimalt grep. Med det fine rutenettet kan det tilpasses hodet perfekt. I tillegg kan høyden justeres via det integrerte Custom Fit System. Dette resulterer i en sikker passform og optimal beskyttelse. Det ytre skallet på hjelmen består av en robust polykarbonatplate som er termisk koblet til Hi-EPS ved bruk av formprosessen. Dette resulterer i en fast overflateforbindelse, noe som resulterer i et ekstra pluss for stabilitet. Siden den er laget i Tyskland, er maksimal produksjonskvalitet garantert.

Utstyrslisten til Alpina Anzana inkluderer også det store skjoldet som beskytter utsiktsområdet, antibakteriell og vaskbar polstring for høy komfort og en flueskjerm i ventilasjonsåpningene foran. Du er perfekt forberedt til din neste Enduro-opplevelse. Takk til den nye Alpina Anzana.

Run System Ergo Pro
Run System gjør det mulig å justere størrelsen på alle Alpina-hjelmer individuelt ved hjelp av et roterende hjul. De to store vingeformede nakkestøttene er slående trekk ved Ergo Pro Run-systemet av høy kvalitet. De er laget av en to-komponents blanding av plast og gummi. Dette garanterer maksimal komfort. Siden 2014 har Run System Ergo Pro vært tilgjengelig i farger som matcher hjelmen.

Y-Clip
En hjelm kan bare gi best mulig beskyttelse hvis den forblir i optimal posisjon i tilfelle støt. Justering og fiksering av de to stroppene under øret spiller en avgjørende rolle. Y-Clip-systemet garanterer millimeter-presis justering - i løpet av sekunder.

Ergomatic:
Bevist hundretusenvis av ganger og brukt på alle Alpina-hjelmer: beltespennen med den røde trykknappen og automatisk automatisert snap-in-mekanisme. Ergomatic kan betjenes med en hånd - du kan løsne stroppen oppover, stramme den nedover - og i tilfelle fall er det ikke mulig for låsemekanismen å åpne automatisk.

Edge Protect
Edge Protect er et ekstra polykarbonatark som foredler Inmold hjelmer. Den dekker kanter på undersiden av hjelmen. Dette beskytter Hi-EPS og øker hjelmens levetid. Samtidig er sykkel- og skulderområdet til syklisten beskyttet mot skader fra hjelmen i tilfelle støt og kontakt med hjelmen.

Luftventiler
En faktor som påvirker bærekomforten sterkt, er ventilasjonen av hjelmen. De strategisk fornuftige plasseringene av ventilasjonsåpningene er avgjørende for optimal ventilasjon av interiøret. Luften ledes inn i det indre, rettes langs hodet og kan deretter strømme ut igjen bak. Hodet har derfor alltid en behagelig temperatur.

HI-EPS
Det indre skallet til alle Alpina-hjelmer er laget av Hi-EPS (High Expanded Polystyrol). Materialet har mikroskopisk små luftkamre som absorberer kreftene som virker på hjelmen i tilfelle støt. Hi-EPS gir optimal beskyttelse og muliggjør samtidig ekstra tynne veggtykkelser og smale hjelmformer.

inmold
I Inmold-produksjonsprosessen er polykarbonathjelmskallet termisk bundet til Hi-EPS indre skall på hjelmlegemet under stor varme og trykk. Dette skaper en stor og uadskillelig forbindelse mellom det øvre og nedre skallet. Fordel: Hjelmen er veldig lett og samtidig ekstremt stabil.

Ceramic Shell
Alle Alpina-hjelmer produsert med Inmold-prosessen mottar et robust keramisk skall. En polykarbonatplate blir strukket under høy varme på formen til den senere hjelmen og presset under høyt trykk på Hi-EPS kroppen og termisk koblet til den. Ceramic Shell er preget av flere kvaliteter: Den er brekk- og ripebestandig, UV-stabil og antistatisk.

Custom Fit
Custom Fit er et justeringssystem på baksiden av hodet som lar deg justere høyden på Run System i flere trinn. Dette gjør det mulig å justere den optimale passformen til hjelmen for et bredt spekter av hodeformer. Trykkpunkter er en saga blott, hjelmen passer perfekt og sikkerheten økes.

Detaljer

  • Ceramic shell
  • Shield protect
Spesifikasjoner
Formål
MTB  
Hjelmkonstruksjon
In-Mold teknologi  
Funksjon
med beltejusteringssystem  
Justering
Run System ERGO PRO, Custom Fit, Y-Clip  
Lukke system
Ergomatic  
Polstring
Antibacterial, removable and washable pads  
Visir
Skjerm  
Funksjoner
Myggnett  
Sertifisering
EN 1078  
Materiale
HI-EPS, polycarbonate  
Kjønn
Unisex
Modellår
2020
Varenummer
899775
Produktonmtaler
Si din mening. Vær først med å gi en omtale til dette produktet.

Har du noen spørsmål?
Send oss din forespørsel ved å bruke kontaktskjemaet eller besøk vår FAQ-seksjon med ofte stilte spørsmål og svar.
Nyhetsbrev
Registrer deg nå og få et gavekort på 50 kr.
Eksklusive tilbud og rabattkoder venter på deg.4

PERSONVERN
Everyday we get more people on bikes