Åpnes ikke PayPal`s innloggingsside?

Klikk her
for å forsøke igjen.

Vennligst vent. Din ordre behandles.

Sommerkupp - Få mer ut av det fine været

adidas bikini dame

35 Produkter
Merker
  • 30
  • 4
  • 1
Pris i kr
Sorter etter
 
Side 1 av
1

For kvinnelige atleter

Opplev komfort og god beskyttelse både under trening og avslapping med adidas bikini til dame. adidas’ bikinigarderobe for dame bør vurderes for alle som er aktive i vannet. Bruk badetøyet gjennom flere sesonger på grunn av den gode kvaliteten i tøyet og opplev grunnen til at adidas er et av verdens største varemerker. Du finner din neste bikini her hos Bikester.

Passform for alle kvinner

Med en bikini fra adidas skiller du deg godt ut under trening både med kolleksjonens design og prestasjonskvaliteter. Det er gøy å være aktiv i bassenget med den riktige støtten kolleksjonen gir for sportsutøvere, men det er også like praktisk for deg som søker god støtte i badetøyet på strandferien. Du kan kjøpe bikini i alle tenkelige passformer slik at du finner den som passer deg best. En adidas-bikini til dame fås med tettsittende og athletisk snitt, normal passform, ekstra støtte under bysten og i mange spennende farger. adidas bikini Kolleksjonen er attraktiv for alle passformer ved at du selv kan velge hvilken som du vil føle deg mest komfortabel i. Designet gir deg maksimal støtte på rygg og under bysten hvilket er alfa omega for alle aktive i vannet. Alle har opplevd at bikinien ikke sitter der den skal etter et hopp eller lek i vannet, men dette unngår du med en bikini fra adidas. Uansett om du trener svømming eller svømmer som rekreasjon, så er du overbevisende i vannet med et design som gir din prestasjon oppmerksomhet. En bikini fra adidas gir deg selvtilliten i vannet som du fortjener.

Bikinigarderobe som passer hele året

Uansett om du trener innendørs eller utendørs, i basseng eller i havet, på vinterstid eller på sommerstid, så er du sikret optimal støtte med kolleksjonens materiale. Bevar både selvtilliten og stilen med det sterke materialet INFINITEX. Dette materialet er klorresistent, og gir deg maksimal fremtreden i vannet med like god støtte i bassenget som du får med treningstøy når du trener på land. Du vil aldri gå glipp av en topp treningstime i vannet igjen med dette materialet.
Den aktive i vannet trenger en garderobe med god kvalitet og som kan gi det lille ekstra du behøver for å prestere optimalt på trening og i konkurranser. Denne robuste kolleksjonen er et must i kvinnens garderobe. Det er lett å velge og planlegge gode treningsøkter når du har ”it-garderoben”. Her finner du bikini-overdeler og truser som er designet for å øke framtreden, prestasjon og resultater – og som samtidig sitter fint og har moteriktig design. Velg mellom sporty bikinier med topper som ligner en sports-bh, eller trendy og flatterende trekantbikinier. Du får full bevegelsesfrihet i bassenget da kolleksjonen har godt dekke på de mest utsatte stedene på kroppen, uansett hvilken modell du velger. Den er også ideell for deg som aktiv idrettsutøver da INFINITEX materialet er hurtigtørkende. Kjøp adidas-bikini hos Bikester i dag.


Har du noen spørsmål?
Vår telefonlinje er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket.
Du kan i stedet finne svarene på vår side 'Spørsmål og svar'
Nyhetsbrev
Registrer deg nå og få et gavekort på 50 kr.
Eksklusive tilbud og rabattkoder venter på deg.4

PERSONVERN
Everyday we get more people on bikes